27 Nisan 2025 Pazar

01:36   ALI MAHIR BAŞARıR: EKREM İMAMOĞLU`NA IFTIRALARıNıZLA DARBE YAPMAYA KALKıYORSUNUZ. İLK SEÇIMDE BAVULLARıNıZı TOPLAYıP TARIHI BIR FARKLA GIDECEKSINIZ   01:20   GÜL ÇIFTCI: AILEYI, KADıNLARı SIYASI KUMPASLARıN HEDEFI HALINE GETIRENLERI, HAKSıZ YERE SUÇLUYANLARı AFFETMEYECEĞIZ   23:52   MUĞLASPOR 2. LIG`E YÜKSELDI   22:46   SAMSUNSPOR, BODRUMSPOR`U 2-1 MAĞLUP ETTI   22:28   FENERBAHÇE, GAZIANTEP FK`Yı 3-1 MAĞLUP ETTI   21:48   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL, YARıN SILIVRI`DE EKREM İMAMOĞLU VE DIĞER TUTUKLULARı ZIYARET EDECEK   21:20   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... VAHAP SEÇER: CHP`NIN MITINGINDEN ZIYADE BIR HALK MITINGI VARDı     20:47   TUTUKLU İPA BAŞKANı BUĞRA GÖKÇE: NE YAZıK KI AHLAKI HER TÜRLÜ SıNıRı AŞAN, KIN VE NEFRET DOLU BIR KÖTÜLÜK ILE KARŞı KARŞıYAYıZ   20:26   EKREM İMAMOĞLU: HERKESIN BILDIĞI `ÇıLGıN PROJENIZ` KANAL İSTANBUL`UN TAHMINI MALIYETI TAM 100 MILYAR DOLAR   20:22   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÇELIK`TEN `BAVUL` AÇıKLAMASı: "BU VALIZLERIN IÇERISINDE GÖRDÜĞÜNÜZ GIBI SINYAL KESICILER VAR"   19:57   "DIPLOMASıZ ERDOĞAN" SLOGANı NEDENIYLE DÜN EV HAPSI VERILEN 20 YAŞıNDAKI GENÇ, BUGÜN "SUÇ IŞLEMEYE ALENEN TAHRIK ETME" SUÇLAMASıYLA TUTUKLANDı   19:38   TUTUKLU İBB MEDYA AŞ YÖNETIM KURULU BAŞKANı ONGUN: KORKTUĞUNUZ HER ŞEY GERÇEK OLACAK   18:43   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... MERSIN`DE VATANDAŞLAR ALANA SıĞMADı; ARA SOKAKLAR, PENCELER VE ÇATıLARDAN MITINGI IZLEDI   18:18   SIVASSPOR SAHASıNDA ANTALYASPOR`U 2-0 MAĞLUP ETTI   17:43   DERVIŞOĞLU: “TÜRKIYE`NIN IHTIYAÇ DUYDUĞU ŞEY, ADAYLARı TASFIYE ETMEK, ONU BUNU HAPSE ATMAK DEĞILDIR"   17:08   AK PARTI SÖZCÜSÜ ÇELIK`TEN CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`IN AÇıKLAMALARıNA TEPKI...   16:55   İSTANBUL BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NE YÖNELIK OPERASYONDA IKINCI DALGA…DEM PARTI: "YENI GÖZALTı DALGASı, GÜNDEME GETIRILEN IDDIALARıN ZAMANLAMASı VE KAPSAMı BU OPERASYONUN SIYASI SAIKLERLE YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ GÖSTERIYOR"   16:52   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI… ALI MAHIR BAŞARıR: "ONURLU SIYASETÇILER MAHKEME SALONLARıNDA KIRLI KARARLARLA HESAPLAŞMAZ; RAKIPLERIYLE SANDıKTA HESAPLAŞıR"   16:49   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI… SEZGIN TANRıKULU: "AK PARTI`NIN DERDI DEPREM DEĞIL RANT"   16:47   VATIKAN`DA BIR DEVIR KAPANDı; PAPA FRANCESCO SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı  
 
     
   

Ekrem İmamoğlu`ndan İBB`ye yönelik operasyona tepki: "Bunların derdi İstanbul`un ve ülkenin nimetlerini peşkeş çekmek"


Silivri`de tutuklu bulunan CHP`nin Cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB`ye yönelik ikinci dalga operasyon kapsamında gözaltılara tepki gösterdi. İmamoğlu, "Bugün yine bir şafak baskınıyla birçok çalışma arkadaşım, İBB ve İSKİ yöneticileri gözaltına alındılar. Bir avuç muhteris; milletin parasını, tapusunu, diplomasını, haysiyetini, geleceğini yok sayarak, boş dosyaları yalan ve iftira ile doldurmanın peşine düştüler. 16 milyon İstanbullu yürekleri ağzında deprem huzursuzluğu ile yaşamaya çalışırken, bunların derdi İstanbul`un ve ülkenin nimetlerini peşkeş çekmek" ifadelerini kullandı.

 

Tarih : 26 Nisan 2025 Cumartesi 13:16   Okunma : 263

 

(İSTANBUL) - Silivri`de tutuklu bulunan CHP`nin Cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB`ye yönelik ikinci dalga operasyona tepki gösterdi. İmamoğlu, "Bugün yine bir şafak baskınıyla birçok çalışma arkadaşım, İBB ve İSKİ yöneticileri gözaltına alındılar. Bir avuç muhteris; milletin parasını, tapusunu, diplomasını, haysiyetini, geleceğini yok sayarak, boş dosyaları yalan ve iftira ile doldurmanın peşine düştüler. 16 milyon İstanbullu yürekleri ağzında deprem huzursuzluğu ile yaşamaya çalışırken, bunların derdi İstanbul`un ve ülkenin nimetlerini peşkeş çekmek" ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu`nun sosyal medya hesabından İBB`ye yönelik ikinci dalga operasyona ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ne oldu? Boş dosyanı dolduramadın mı? Sana `turbun büyüğü, dananın kuyruğu` diyenlerin tuzağına mı düştün? Yine mi aldatıldın?

Aziz Milletim;

Bugün yine bir şafak baskınıyla birçok çalışma arkadaşım, İBB ve İSKİ yöneticileri gözaltına alındılar. Bir avuç muhteris; milletin parasını, tapusunu, diplomasını, haysiyetini, geleceğini yok sayarak, boş dosyaları yalan ve iftira ile doldurmanın peşine düştüler. 16 milyon İstanbullu yürekleri ağzında deprem huzursuzluğu ile yaşamaya çalışırken, bunların derdi İstanbul`un ve ülkenin nimetlerini peşkeş çekmek. Allah bu aziz milleti bunların gazabından korusun.

Kıymetli vatandaşlarım; Bu koşullarda ülkemiz ve milletimiz için huzur yoktur, güven yoktur, bereket yoktur.

Gözaltına alınan arkadaşlarımızın İstanbul`daki kaçak yapılarla mücadele eden, ranta karşı İstanbul`u koruyan, şehrimizi olası büyük depreme hazırlamak için gece gündüz çalışan İstanbul muhafızları olduğunu biliniz.

Bu vatansever insanlar ihanet projesi olan Kanal İstanbul`u durdurmak için, İstanbul`u susuz bırakacak girişimleri önlemek için davalar açıp, ruhsatsız yapılara yıkım kararı veren insanlar.

Yargıyı aparata dönüştürenler, Kanal İstanbul`u kime pazarlamışlarsa önündeki engelleri kaldırmak için gözlerini karartarak yeni operasyonlarla millete ihanet etmeyi sürdürüyorlar.

Ne yaparlarsa yapsınlar boş. Açıkça söyledim ama anlamadılar. Bir kez daha hatırlatayım: `Sen birer birer eksilteceğini sanıyorsun ama biz milyon milyon büyüyoruz!` Şu çok açık bilinsin ki bu süreçte bütün yol arkadaşlarımızı sonuna kadar savunacağım. Hiç kimse geride kalmayacak. Bu günler gelip geçecek. Bu millet; haksızlığı, hukuksuzluğu kendine yöntem olarak belirleyenleri eninde sonunda evlerine yollayacak.

Aziz Milletim;

Sizleri, siyasi partilerimizin değerli Genel Başkanları`nı, yüksek yargı mensuplarını, herkesi sorumluluk almaya ve devletimizi çürütenlere karşı birlikte mücadele etmeye davet ediyorum. Milletimiz büyüktür."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA