27 Nisan 2025 Pazar

01:36   ALI MAHIR BAŞARıR: EKREM İMAMOĞLU`NA IFTIRALARıNıZLA DARBE YAPMAYA KALKıYORSUNUZ. İLK SEÇIMDE BAVULLARıNıZı TOPLAYıP TARIHI BIR FARKLA GIDECEKSINIZ   01:20   GÜL ÇIFTCI: AILEYI, KADıNLARı SIYASI KUMPASLARıN HEDEFI HALINE GETIRENLERI, HAKSıZ YERE SUÇLUYANLARı AFFETMEYECEĞIZ   23:52   MUĞLASPOR 2. LIG`E YÜKSELDI   22:46   SAMSUNSPOR, BODRUMSPOR`U 2-1 MAĞLUP ETTI   22:28   FENERBAHÇE, GAZIANTEP FK`Yı 3-1 MAĞLUP ETTI   21:48   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL, YARıN SILIVRI`DE EKREM İMAMOĞLU VE DIĞER TUTUKLULARı ZIYARET EDECEK   21:20   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... VAHAP SEÇER: CHP`NIN MITINGINDEN ZIYADE BIR HALK MITINGI VARDı     20:47   TUTUKLU İPA BAŞKANı BUĞRA GÖKÇE: NE YAZıK KI AHLAKI HER TÜRLÜ SıNıRı AŞAN, KIN VE NEFRET DOLU BIR KÖTÜLÜK ILE KARŞı KARŞıYAYıZ   20:26   EKREM İMAMOĞLU: HERKESIN BILDIĞI `ÇıLGıN PROJENIZ` KANAL İSTANBUL`UN TAHMINI MALIYETI TAM 100 MILYAR DOLAR   20:22   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÇELIK`TEN `BAVUL` AÇıKLAMASı: "BU VALIZLERIN IÇERISINDE GÖRDÜĞÜNÜZ GIBI SINYAL KESICILER VAR"   19:57   "DIPLOMASıZ ERDOĞAN" SLOGANı NEDENIYLE DÜN EV HAPSI VERILEN 20 YAŞıNDAKI GENÇ, BUGÜN "SUÇ IŞLEMEYE ALENEN TAHRIK ETME" SUÇLAMASıYLA TUTUKLANDı   19:38   TUTUKLU İBB MEDYA AŞ YÖNETIM KURULU BAŞKANı ONGUN: KORKTUĞUNUZ HER ŞEY GERÇEK OLACAK   18:43   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... MERSIN`DE VATANDAŞLAR ALANA SıĞMADı; ARA SOKAKLAR, PENCELER VE ÇATıLARDAN MITINGI IZLEDI   18:18   SIVASSPOR SAHASıNDA ANTALYASPOR`U 2-0 MAĞLUP ETTI   17:43   DERVIŞOĞLU: “TÜRKIYE`NIN IHTIYAÇ DUYDUĞU ŞEY, ADAYLARı TASFIYE ETMEK, ONU BUNU HAPSE ATMAK DEĞILDIR"   17:08   AK PARTI SÖZCÜSÜ ÇELIK`TEN CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`IN AÇıKLAMALARıNA TEPKI...   16:55   İSTANBUL BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NE YÖNELIK OPERASYONDA IKINCI DALGA…DEM PARTI: "YENI GÖZALTı DALGASı, GÜNDEME GETIRILEN IDDIALARıN ZAMANLAMASı VE KAPSAMı BU OPERASYONUN SIYASI SAIKLERLE YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ GÖSTERIYOR"   16:52   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI… ALI MAHIR BAŞARıR: "ONURLU SIYASETÇILER MAHKEME SALONLARıNDA KIRLI KARARLARLA HESAPLAŞMAZ; RAKIPLERIYLE SANDıKTA HESAPLAŞıR"   16:49   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI… SEZGIN TANRıKULU: "AK PARTI`NIN DERDI DEPREM DEĞIL RANT"   16:47   VATIKAN`DA BIR DEVIR KAPANDı; PAPA FRANCESCO SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı  
 
     
   

Dervişoğlu: “Türkiye`nin ihtiyaç duyduğu şey, adayları tasfiye etmek, onu bunu hapse atmak değildir"


 İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, “Türkiye`nin ihtiyaç duyduğu şey kutuplaşmak, kim cumhurbaşkanı olacak tartışmasına bakarak adayları tasfiye etmek, onu bunu hapse atmak, bir siyasi partinin önünü kapatmak, öbürünün önünü açmak için yapılmış entrikalar değildir. Türkiye`de ihtiyaç duyulan şey milletin birleştirilmesidir o da ancak merkez siyasetin inşasıyla olur” dedi.

 

Tarih : 26 Nisan 2025 Cumartesi 17:43   Okunma : 179

(RİZE) - İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, “Türkiye`nin ihtiyaç duyduğu şey kutuplaşmak, kim cumhurbaşkanı olacak tartışmasına bakarak adayları tasfiye etmek, onu bunu hapse atmak, bir siyasi partinin önünü kapatmak, öbürünün önünü açmak için yapılmış entrikalar değildir. Türkiye`de ihtiyaç duyulan şey milletin birleştirilmesidir o da ancak merkez siyasetin inşasıyla olur” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Rize`de partisinin genişletilmiş İl Divan toplantısına katıldı. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi`nin 50 artı 1 oyun alınması için kurulan ‘pazarlık partilerinin` olduğunu belirten Dervişoğlu, “Hayatım boyunca onlarla olmadım, bu saatten sonra da olmayacağım. Pazarlayıcılarla, pazarlıkçılarla, ihanete aparat olanlarla ve bozguncuk yapanlarla asla bir arada olmayacağım” dedi.

Türk siyasetinin ağabeyi var Allah`ın izniyle, bana sahip çıkmanızı istiyorum”

Siyasetin ‘ağabeyi` olmak istediğini söyleyen Dervişoğlu, “Siyasetin her şeyi vardı. Geçmiş dönemleri hatırlayın. Babası vardı Süleyman Demirel. Siyasetin Karaoğlan`ı vardı Bülent Ecevit. Siyasetin tonton amcası vardı Turgut Özal. Memleketiniz evladı Mesut Yılmaz vardı. Başbuğ Alparslan Türkeş`i vardı. Hocası vardı siyasetin Necmettin Erbakan. Bunlara sıfatları siz verdiniz. Eğer cenabı Allah nasip eder, siz de güç ve destek verirseniz şimdi de Türk siyasetinin ağabeyi var Allah`ın izniyle, bana sahip çıkmanızı istiyorum” ifadelerini kullandı.

“Erdoğan`la bizim bir tek Allah`ımız bir”

Konuşma esnasında bir partilinin “Erdoğan`a yanaşma da hangi Rizeliye yanaşırsan yanaş” demesi üzerine Dervişoğlu, “Yanaşacağım Rizeliyi tanımasaydım Rize`ye gelir miydim? Yine de hemşehriniz olması sebebiyle kelimelerimi ona karşı da özenle seçmek durumundayız. Tayyip Erdoğan`la bizim bir tek Allah`ımız bir. Ama ne yapayım ki o da hemşehriniz yani” diyerek yanıt verdi.

“Türkiye`de ihtiyaç duyulan şey milletin birleştirilmesidir o da ancak merkez siyasetin inşasıyla olur”

Dervişoğlu, şunları söyledi:

“Süleyman Demirel`in doğrularının, Ecevit`in doğrularının, Erbakan`ın doğrularının, Özal`ın doğrularının ve Türkeş`in doğrularının ayak izine basarak yeniden merkezi inşa etmek için bir yolculuk yapıyorum. Türkiye`nin ihtiyaç duyduğu budur. Siyasi fanatizm değildir Türkiye`nin ihtiyaç duyduğu şey. Türkiye`nin ihtiyaç duyduğu şey kutuplaşmak değildir. Türkiye`nin ihtiyaç duyduğu şey kim cumhurbaşkanı olacak tartışmasına bakarak adayları tasfiye etmek, onu bunu hapse atmak, bir siyasi partinin önünü kapatmak, öbürünün önünü açmak için yapılmış entrikalar değildir. Türkiye`de ihtiyaç duyulan şey milletin birleştirilmesidir o da ancak merkez siyasetin inşasıyla olur. Onu yapabilecek bir tek parti vardır o da İYİ Partidir. Bunu gerçekleştirecek bir tek lider vardır o da Müsavat Dervişoğludur. İddialı söylüyorum. Hem iddialı söylüyorum hem de kararlı söylüyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA