23 Haziran 2024 Pazar

16:15   DIYARBAKıR VE MARDIN ARASıNDA ÇıKAN YANGıNDA ÖLÜ SAYıSı 15`E YÜKSELDI   15:24   AKP SEÇIMI KAYBEDINCE YOL VAADINI UNUTTU...    14:04   GAZETECI CÜNEYT ARCAYÜREK VEFATıNıN DOKUZUNCU YıL DÖNÜMÜNDE MEZARı BAŞıNDA ANıLDı   13:04   DIYARBAKıR-MARDIN ARASıNDAKI YANGıN... MARDIN TABIP ODASı`NıN ÖN RAPORU AÇıKLANDı   12:06   TBMM, BAYRAM TATILININ ARDıNDAN MESAIYE BAŞLıYOR...   10:14   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, SILIFKELI YURTTAŞLARLA BULUŞTU   15:10   KESK`TEN DIYARBAKıR-MARDIN YANGıYLA İLGILI AÇıKLAMA   15:03   CHP KAYSERI İL BAŞKANı FEYZULLAH KESKIN, SAĞDUYU ÇAĞRıSı YAPTı   13:27   BAKAN ŞIMŞEK: "MOTOKURYE FAALIYETLERIYLE BAHŞIŞ GELIRLERININ VERGILENDIRILMESINI KOLAYLAŞTıRıYORUZ"   13:21   GAMZE AKKUŞ İLGEZDI: "HALKı ADETA BIR KıSKACA ALAN AKP IKTIDARı, BESLENME, BARıNMA VE ULAŞıM DıŞıNDA INSANıMıZıN INSANCA BIR YAŞAM SÜRMESINE IZIN VERMIYOR"   13:08   TÜRKIYE GAZETECILER CEMIYETI, DÖRT GAZETECININ HEDEF GÖSTERILMESINI KıNADı   13:06   CHP LIDERI ÖZGÜR ÖZEL: "30 HAZIRAN`DA KOCAELI`DE `GEÇINEMIYORUZ MITINGI` DÜZENLEYECEĞIZ"   12:09   MANISALı KARPUZ ÜRETICISI: "BU IŞTEN PARA KAZANAMıYORUZ"   11:41   KAZDAĞı DOĞAL VE KÜLTÜREL VARLıKLARı KORUMA DERNEĞI`NDEN YANGıN AÇıKLAMASı: "ÇOK ÜZGÜN VE ÖFKELIYIZ"   11:36   İSTANBUL BAROSU, AMASYA GENELGESI`NIN 105. YıL DÖNÜMÜNÜ KUTLADı: BAĞıMSıZLıK MIRASıNıN YıLMAZ TAKIPÇISI OLMAYı SÜRDÜRECEĞIZ   11:20   AYHAN BARUT, KOZAN`DA ÇIFTÇILERIN SORUNLARıNı DINLEDI: "TÜM TARıM ALANLARı NEREDEYSE TAMAMEN KURUDU"   11:20   KıZıLHAÇ`ıN GAZZE OFISINE SALDıRı: EN AZ 22 KIŞI ÖLDÜ   10:55   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`DAN ŞEHIT PIYADE ASTSUBAY ÇAVUŞ MEHMET ALI HOROZ`UN AILESINE BAŞSAĞLıĞı MESAJı   10:37   VANSPOR`DA GERGIN KONGRE   10:27   BILECIK`TE DEFINE ARAYAN KAÇAK AVCıLAR KAZDıKLARı ÇUKURDA ÖLÜ BULUNDU  
 
     
   

Toroslar Belediyesi’nden Duyarlılık Örneği


Toroslar Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında mahallelere bayat ekmek toplama kutuları yerleştiriyor.

 

Tarih : 11 Temmuz 2019 Perşembe 01:07   Okunma : 1159

Oluşturduğu hizmet profili çerçevesinde sosyal konulara da ağırlık veren Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, günümüz tüketim çağında israfın önlenmesi ve bu konuda bilinç oluşturulmasını önemsiyor.

“Ekmek Nimettir Çöpe Atılmaz” sloganıyla devam eden proje ile vatandaşlar bayat ekmeklerini çöpe atmak yerine bayat ekmek kutularına bırakarak besicilik yapan vatandaşlara ulaştırıyor.

İsrafın önlenmesinin yanı sıra gelişigüzel atılan ekmeklerin sağlıksız ortamlara sebep olması ve çevrede oluşan görüntü kirliliğinin de önüne geçilmesi amaçlanıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen proje dahilinde bugüne kadar 650 adet bayat ekmek toplama kutusu yerleştirilmiş olup vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda da uygunluğu tespit edilen noktalara ekmek kutuları monte ediliyor.

“Bayat Ekmekler Çöpe Değil, Kutuya”

Bu proje ile kaynakların gereksiz yere tüketilmesinin önlenmesi ve ekonomik değerin çöpe gitmemesi için bir farkındalık oluşturduklarını belirten Başkan Yılmaz, projenin olumlu sonuçlar doğurmasının da kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

 Başkan Yılmaz; “Bu uygulama israfın önüne geçme konusunda önemli bir çalışmadır. Kutulara bırakılan bayat ekmekler, ekiplerimiz tarafından düzenli bir şekilde takibi yapılmaktadır. Yapılandenetimlerde  de sokaklarda kaldırım, duvar üstü ve konteyner kenarlarına atılan bayat ekmek miktarında ise gözle görülür bir azalmanın olduğu tespit edilmiştir. Bu konuya duyarlılık gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  TOROSLAR BELEDİYESİ, ADSIZ AFŞİN YILMAZ, EKMEK NİMETTİR ÇÖPE ATILMAZ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA