23 Haziran 2024 Pazar

16:15   DIYARBAKıR VE MARDIN ARASıNDA ÇıKAN YANGıNDA ÖLÜ SAYıSı 15`E YÜKSELDI   15:24   AKP SEÇIMI KAYBEDINCE YOL VAADINI UNUTTU...    14:04   GAZETECI CÜNEYT ARCAYÜREK VEFATıNıN DOKUZUNCU YıL DÖNÜMÜNDE MEZARı BAŞıNDA ANıLDı   13:04   DIYARBAKıR-MARDIN ARASıNDAKI YANGıN... MARDIN TABIP ODASı`NıN ÖN RAPORU AÇıKLANDı   12:06   TBMM, BAYRAM TATILININ ARDıNDAN MESAIYE BAŞLıYOR...   10:14   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, SILIFKELI YURTTAŞLARLA BULUŞTU   15:10   KESK`TEN DIYARBAKıR-MARDIN YANGıYLA İLGILI AÇıKLAMA   15:03   CHP KAYSERI İL BAŞKANı FEYZULLAH KESKIN, SAĞDUYU ÇAĞRıSı YAPTı   13:27   BAKAN ŞIMŞEK: "MOTOKURYE FAALIYETLERIYLE BAHŞIŞ GELIRLERININ VERGILENDIRILMESINI KOLAYLAŞTıRıYORUZ"   13:21   GAMZE AKKUŞ İLGEZDI: "HALKı ADETA BIR KıSKACA ALAN AKP IKTIDARı, BESLENME, BARıNMA VE ULAŞıM DıŞıNDA INSANıMıZıN INSANCA BIR YAŞAM SÜRMESINE IZIN VERMIYOR"   13:08   TÜRKIYE GAZETECILER CEMIYETI, DÖRT GAZETECININ HEDEF GÖSTERILMESINI KıNADı   13:06   CHP LIDERI ÖZGÜR ÖZEL: "30 HAZIRAN`DA KOCAELI`DE `GEÇINEMIYORUZ MITINGI` DÜZENLEYECEĞIZ"   12:09   MANISALı KARPUZ ÜRETICISI: "BU IŞTEN PARA KAZANAMıYORUZ"   11:41   KAZDAĞı DOĞAL VE KÜLTÜREL VARLıKLARı KORUMA DERNEĞI`NDEN YANGıN AÇıKLAMASı: "ÇOK ÜZGÜN VE ÖFKELIYIZ"   11:36   İSTANBUL BAROSU, AMASYA GENELGESI`NIN 105. YıL DÖNÜMÜNÜ KUTLADı: BAĞıMSıZLıK MIRASıNıN YıLMAZ TAKIPÇISI OLMAYı SÜRDÜRECEĞIZ   11:20   AYHAN BARUT, KOZAN`DA ÇIFTÇILERIN SORUNLARıNı DINLEDI: "TÜM TARıM ALANLARı NEREDEYSE TAMAMEN KURUDU"   11:20   KıZıLHAÇ`ıN GAZZE OFISINE SALDıRı: EN AZ 22 KIŞI ÖLDÜ   10:55   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`DAN ŞEHIT PIYADE ASTSUBAY ÇAVUŞ MEHMET ALI HOROZ`UN AILESINE BAŞSAĞLıĞı MESAJı   10:37   VANSPOR`DA GERGIN KONGRE   10:27   BILECIK`TE DEFINE ARAYAN KAÇAK AVCıLAR KAZDıKLARı ÇUKURDA ÖLÜ BULUNDU  
 
     
   

Forum Mersin’de Kasım’da Aşk Başkadır


Nilgün Bodur ve Aşkım Kapışmak Forum Mersin’de ilk defa aynı sahnede aşkı konuştular

 

Tarih : 27 Kasım 2019 Çarşamba 00:14   Okunma : 1607

Bölge halkının buluşma noktası Forum Mersin, "Forum Mersin’de Kasım'da Aşk Başkadır" etkinliğinde Aşkım Kapışmak ve Nilgün Bodur'u Mersinli hayranları ile buluşturdu.

Kalbin Anahtarı, Carpe Diem, Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan, Beni Benimle Aldatır mısın? kitaplarının yazarı ve Davranış Bilimleri UzmanıAşkım Kapışmak ve "Sıradaki Teşekkürüm Bana Yalnış Yapanlara", "Sen Gittin Ya Ben Çok Güzelleştim" ,"Yanlışlıktan Değil Yalnızlıktan" kitaplarının yazarı sosyal medya fenomeni Nilgün Bodur,Forum MersinAlışveriş Merkezi'nde sevenleriyle aşk üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.

23 Kasım Cumartesi günü saat 16:00’da Sanatçılar Meydanı’nda aşkın dansı tango gösterisi ile başlayan etkinlikte Nilgün Bodur ve Aşkım Kapışmak ilk defa aynı sahneyi paylaştılar ve ilişkileri masaya yatırdılar.

Aşk, tutku ve ilişkilerin yanı sıra çalışma hayatı, sosyal medya, iletişim konularına da değinen başarılı iki isim yaşamın tatlı sırlarını Forum Mersin’de ziyaretçilerle paylaşarak söyleşi sonunda da kitaplarını imzaladılar.

Paylaş :
Etiketler :  NILGÜN BODUR, VE, AŞKIM KAPIŞMAK, FORUM MER-SIN’DE, İLK DEFA, AYNI SAHNEDE, AŞKI KONUŞTULAR

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA