21 Mayıs 2024 Salı

15:47   ETEM ÇALIŞKAN, BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT’İ ZİYARET ETTİ   15:42   FENERBAHÇE`DEN 3 İSİM İFADEYE ÇAĞIRILDI   14:38   CHP GRUP TOPLANTISI... ÖZGÜR ÖZEL, BAHÇELİ`YE DÖRT SORUYLA KARŞILIK VERDİ   14:01   YENİŞEHİR BELEDİYESİNDEN KENTİN EN YOĞUN BÖLGESİNDE 3 HİZMET BİRDEN    13:55   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDE, KADIN VE AİLE HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULDU   13:10   10 EKİM ANKARA KATLİAMI DAVASI AVUKAT KOMİSYONU`NDAN AYM`NİN KARARINA TEPKİ   12:19   21 MAYIS 1864 ÇERKES SÜRGÜNÜ`NÜN 160. YILI... KAFKAS VE ÇERKES DERNEKLERİ ANMA PROGRAMI DÜZENLEYECEK   11:46   ALİ YERLİKAYA`DAN `FETÖ` OPERASYONU AÇIKLAMASI: "28 İLDE DÜZENLENEN `KISKAÇ-16` OPERASYONLARINDA 46 ŞÜPHELİ YAKALANDI"   11:19   AHMET VEHBİ BAKIRLIOĞLU: "MADEN İŞLETME SAHASI GENİŞLETİLMEYE DEVAM EDERSE ORMANSIZ KALACAĞIZ"   10:29   KAMU ALACAKLARINDA GECİKME ZAMMI ORANI YÜZDE 4,5`E ÇIKARILDI   09:49   ERDOĞAN TOPRAK: "KPSS`YE GİRECEK 3,5 MİLYON GENCİN GELECEĞİ YOK EDİLDİ"   09:25   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ    08:54    İSTANBUL`DA YENİ 1 MAYIS GÖZALTILARI   21:56   ERDOĞAN: “MEVCUT ANAYASA`NıN YENI TÜRKIYE`YI TAŞıMASı MÜMKÜN DEĞILDIR”   21:04   TÜRKIYE`DE İRAN CUMHURBAŞKANı REISI`NIN VEFATı DOLAYıSıYLA 1 GÜNLÜK MILLI YAS ILAN EDILDI   20:39   ÖZGÜR ÖZEL, SAMSUN ECZACı ODASı`Nı ZIYARET ETTI   17:39   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANLARıNDAN DEMIRTAŞ`A ZIYARET: "TÜM TÜRKIYE HALKLARıNA `DEMOKRASI MÜCADELESINDEN ZERRE GERIM ADıM ATMASıNLAR` MESAJı VERIYORLAR"   17:03   CHP`DEN SURUÇ KATLİAMI DAVASI İÇİN HEYET...   16:01   GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI: ``EN ÖNEMLİ SEBEPLERİNDEN BİRİ GIDA FİYATLARININ ARTMASI VE HALKIN ALIM GÜCÜNÜN DÜŞMESİ``   15:45   CHP MYK, SAMSUN`DA TOPLANDI...  
 
     
   

Akdeniz Seni Çağırıyor


Akdeniz Belediyesi, sağlıklı bir gelecek ve zinde bir yaşam için ücretsiz sabah sporu etkinlikleri başlattı. Başkan Mustafa Gültak, sokağa çıkma kısıtlaması olmayan kent sakinlerini sabah sporuna davet etti.

 

Tarih : 10 Haziran 2020 Çarşamba 09:12   Okunma : 1302

Akdeniz Belediyesi, sağlıklı bir gelecek ve zinde bir yaşam için ücretsiz sabah sporu etkinlikleri başlattı. Başkan Mustafa Gültak, sokağa çıkma kısıtlaması olmayan kent sakinlerini sabah sporuna davet etti.

Futbol, basketbol, tenis gibi farklı birçok sportif alanda ücretsiz eğitim vererek binlerce sporcu yetiştiren Akdeniz Belediyesi; kent sakinlerine sağlıklı ve disiplinli bir yaşamın kapılarını da aralıyor.

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü; “Haydi Akdeniz; Sağlıklı ve mutlu bir yaşam için havlunu ve suyunu da al. Hep birlikte sabah sporu yapalım!” çağrısıyla, hafta içi her sabah, sosyal mesafe kurallarına da dikkat edilerek, uzman antrenör eşliğinde ücretsiz sabah sporu başlattı.

Seyfi Ali Türkoğlu Şafak Erdur Futbol Sahası’nda (Toros Devlet Hastanesi karşısı - Ümit Yaşar Oğuzcan Parkı yanında) gerçekleşen spor aktiviteleri, 8 Haziran Pazartesi günü başladı. Spor etkinlikleri hafta içi saat 07:00 ila 08:00 arasında devam edecek.

Başkan Gültak; Haydi Akdeniz spor yapmaya!

Geleceğe güvenle bakabilen sağlıklı nesillerin yetişmesinde spor kültürünün ve sportif etkinliklerin önemine dikkat çeken Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, sporun sağlıklı bir gelecek ve zinde bir yaşam için büyük önem taşıdığını vurguladı.

Pandemi döneminde, sokağa çıkma kısıtlaması olmayan her yaştan vatandaşı ücretsiz sabah sporuna katılmaya çağıran Başkan Gültak; “Sağlıklı bir gelecek ve mutlu bir hayat için, fiziksel aktivitelerin taşıdığı öneme dair farkındalık yaratmayı hedefliyoruz.

Ayrıca daha fazla vatandaşımızın bilinçli bir şekilde spor yapmasına imkân sağlamak istiyoruz. Güne; zinde ve keyifle başlamak isteyen her yaş ve kesimden insanımızı sportif etkinliklerimize bekliyoruz” sözleriyle kent sakinlerini, her sabah yapılacak spor etkinlikleri ve egzersizlere davet etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA