20 Nisan 2025 Pazar

21:32   GÖZTEPE, BEŞIKTAŞ ILE 1-1 BERABERE KALDı   21:30   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK`TEN İSTANBULLULARA `IMZA` ÇAĞRıSı: "VERECEKLERI IMZA CUMHURBAŞKANı ADAYıMıZA, EKREM İMAMOĞLU`NA ÖZGÜRLÜK IMZASı OLACAK."   20:48   ÖĞRENCILERIN SARAÇHANE YÜRÜYÜŞÜNE POLIS ENGELI   20:29   İLETIŞIM BAŞKANı ALTUN: TRT, MILLI MENFAATLERIMIZ DOĞRULTUSUNDA TARAFSıZ YAYıNCıLıĞıYLA MILLETIMIZIN GÜVENINI KAZANMıŞ KURULUŞLARıMıZDAN BIRISIDIR   20:26   EKREM İMAMOĞLU: “SEN BU ÜLKENIN KÖYLÜSÜNÜ, ÇIFTÇISINI NE ZANNETTIN? BAK DA BIRAZ FERASET VE BASIRET ÖĞREN”     19:05   CHP`NIN YOZGAT MITINGI ILKLERE SAHNE OLDU, BINLERCE ÇIFTÇI MITINGE DAMGA VURDU: "YOZGAT TARIH YAZDı"   18:33   PUTIN, PASKALYA DOLAYıSıYLA UKRAYNA`DA TEK TARAFLı ATEŞKES ILAN ETTI   17:56   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: BAKANLıĞıMıZıN NORMAL DOĞUMU ÖZENDIRMESI SIZI NIÇIN BU KADAR RAHATSıZ EDIYOR?   17:31   ALPARSLAN TÜRKEŞ ANMASıNA SALDıRı DAVASıNDA KARAR: 12 KIŞIYE 1 YıL 3 AY HAPIS CEZASı VERILDI   17:17   PM ÜYESI ERTÜRK: "BIR IKTIDAR GIDIYOR, BAŞKA BIR IKTIDAR GELIYOR"   17:16   ALI MAHIR BAŞARıR: "BURAYA KÖYLÜ, ÇIFTÇI, GENÇLER GELIYOR. ‘ARTıK YETER` DEMEK IÇIN GELIYOR"   17:05   CHP KAHRAMANMARAŞ MILLETVEKILI ÖZTUNÇ: "KARTALKAYA BARAJıNDA BULUNAN 70 MILYON METREKÜPTEN FAZLA SU ÇIFTÇIYE VERILMIYOR"   17:02   YOZGATLı VATANDAŞ: "GELMIŞ GEÇMIŞ EN BÜYÜK KALABALıKTı. HERKES NE OLACAĞıNı NE YAPACAĞıNı DA ÇOK IYI BILIYOR"   16:59    VELI AĞBABA: "ÇIFTÇILER AYAĞA KALKTı, ISYAN EDIYOR"   16:58   ÜMIT ERKOL: "ERDOĞAN`ıN ADAYıMıZı ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTURUP, SANDıĞı GETIRIP ADILCE YARıŞMASı LAZıM"   16:40   İMAMOĞLU`NDAN ÇEŞMELILERE MESAJ: "EN ACIL IHTIYACıMıZ HER ALANDA ADALETTIR"   16:38   ABD YÜKSEK MAHKEMESI, GÖZALTıNDA TUTULAN VENEZUELALıLARıN SıNıR DıŞı EDILMESINI GEÇICI OLARAK DURDURDU   16:36   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "BUGÜN ERDOĞAN`ıN GÖREVLENDIRDIĞI HAKEM AK PARTI`NIN FORMASıNı GIYMIŞTIR, RAKIBINE HAKSıZ KıRMıZı KART GÖSTERMIŞTIR"   16:34   İBB`DEN "FLORYA`DAKI SOSYAL TESISLERDE, PARKENIN ALTıNDA GÖMÜLMÜŞ HALDE 2 MILYON DOLAR BULUNDU" IDDIASıNA YALANLAMA   16:27   ALMANYA`DA İMAMOĞLU PROTESTOLARı IÇIN SOSYAL MEDYADAKI “VATAN HAINI” SUÇLAMALARıNA TEPKI: DEMOKRASIYI SAVUNMAK SUÇ DEĞILDIR  
 
     
   

Kılıçdaroğlu’ndan 3. yıldönümünde ’Adalet Yürüyüşü’ mesajı


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü’nün üzerinden üç yıl geçti. Kılıçdaroğlu, “Kimse bu yürüyüşün bir son olduğunu düşünmesin, bu yürüyüş bizim ilk adımımızdır” mesajını paylaştı.

 

Tarih : 15 Haziran 2020 Pazartesi 21:58   Okunma : 1663

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun öncülüğünde, partinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu‘nun tutuklanmasına tepki olarak başlatılan Adalet Yürüyüşü’nün üzerinden 3 yıl geçti.

Kılıçdaroğlu, üçüncü yıldönümünde “Kimse bu yürüyüşün bir son olduğunu düşünmesin, bu yürüyüş bizim ilk adımımızdır” ifadeleriyle yürüyüşten kesitlerin olduğu videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Videoda, Kılıçdaroğlu’nun yürüyüşün başladığı günde yaptığı şu açıklamaya yer verildi:

"Çocuklarımızın geleceği için hep birlikte mücadele etmek zorundayız. Bu yürüyüşümüzün bir siyasal partiyle ilgisi yok. Bu yürüyüş kutlu bir yürüyüştür, adalet yürüyüşüdür. Adaletten ayrılmayın, herkese hoşgörülü davranın. Adalet hepimiz için, hatta sizi sevmeyenler için de önemli bir duygu. Bu duyguyu manevi dünyamızın yaşatmalıyız. Çocuklara miras olarak söyleyeceğim bu. Kul hakkı yemesinler herkese saygılı davransınlar."

Videoda, yürüyüşte hayatını kaybeden Hasan Tatlı da anıldı. Kılıçdaroğlu’nun “adalet” döviziyle görüntüleri ile birlikte öğretmenlerin, kadınların taşıdıkları pankartlara yer verildi.

"BİZLER MUTLAKA AMA MUTLAKA ADALETİ BU ÜLKEDE TEKRAR TESİS EDECEĞİZ”

CHP’liler de üçüncü yıl dönümü dolayısıyla yürüyüşün başladığı Ankara Güvenpark'ta bir araya geldi. Grup adına basın açıklaması yapan CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, sözlerine adalet yürüyüşü sırasında vefat eden Hasan Tatlı'ya Allah'tan rahmet, ailesine ve partililere sabır dileyerek başladı. Akıllı, "Adalet yürüyüşü sonrası umut yeşermiştir. Ankara'da, İstanbul'da, Adana'da, Antalya'da, Mersin'de, Bolu'da, Kırşehir'de, Artvin'de ve hatta tüm Türkiye'de korku duvarları yıkılmaya başlanmıştır. Hangi görüşten, hangi kimlikten, hangi inançtan olursa olsun herkes bilmelidir ki, bizler mutlaka ama mutlaka adaleti bu ülkede tekrar tesis edeceğiz” dedi.

NE OLMUŞTU?

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırılması parti yönetiminde sert tepkiye karşılanmıştı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Berberoğlu'nun tutuklanmasından bir gün sonra "Bıçak kemiğe dayandı artık yeter. Adaletin olmadığı ülkede barış olmaz" diyerek Ankara Güvenpark'tan İstanbul'a “Adalet Yürüyüşü” başlatmıştı. Kılıçdaroğlu’nun 15 Haziran 2017’de başlattığı yürüyüş, 24 gün sürmüştü. Kılıçdaroğlu, “hak, hukuk, adalet” sloganıyla 432 kilometre yürümüştü.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA