11 Mayıs 2024 Cumartesi

15:34   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANI ARSLAN: “ANNELERİN HAYALİNİ KURDUĞU BİR DÜNYA KURULSUN”   15:02   DEM PARTİ MİLLETVEKİLİ ALİ BOZAN AÇIKLADI: AKP’Lİ ESKİ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK VE EKİBİ BELEDİYE ŞİRKETİNDEN DE AYLIK MAAŞ ALMIŞ!   14:44   MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI AHMET SERKAN TUNCER’DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI   14:41   CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ, ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI   14:37   BAŞKAN YILDIZ, TOROSLAR’IN KADIN ÜRETİCİLERİYLE ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU   11:22   SİNOP`TA CEVİZ SATIŞI YAPAN ŞAHİN: "GEÇİNEBİLSEM 75 YAŞINDAKİ KİŞİ BURAYA KADAR GELİP BEKLER Mİ?"   11:09   TAKSİ ÜCRETLERİNE GELEN ZAM... OSMANİYELİ TAKSİCİ: "MÜŞTERİLER `BUNDAN SONRA YÜRÜRÜZ` DİYORLAR"   10:42   GAMZE TAŞCIER: "ERDOĞAN İKTİDARI KADINLARI KUŞATAN ŞİDDETLE MÜCADELE ETMEK BİR YANA VAR OLAN POLİTİKALARDAN DA VAZGEÇME NİYETİNDE"   10:39   DİYARBAKIR``DA ``EVLAT NÖBETİ`` TUTAN ANNELER, ANNELER GÜNÜ`NE BURUK GİRİYOR   10:27   VAHAP SEÇER`DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI   10:22   RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANAN CUMHURBAŞKANI KARARIYLA, 7 BİN YABANCI HASTAYA ÜCRETSİZ SAĞLIK HİZMETİ VERİLECEK   09:58   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN ‘ENGELLİLER HAFTASI` KAPSAMINDA SEMİNER   05:37   EĞİTİM SENDİKALARI OKUL MÜDÜRÜNÜN ÖLDÜRÜLMESİNİ PROTESTO ETTİ   01:02   9. YARGI PAKETİ TASLAĞINA ANKA HABER AJANSI ULAŞTI: TEKERRÜR HALİNDE İŞLENEN SUÇLAR İÇİN DE KOŞULLU SALIVERME GELİYOR   19:35   BM GENEL KURULU, FİLİSTİN`İN BM ÜYELİĞİNİ İÇEREN KARAR TASARISINI KABUL ETTİ   16:04   TARSUS’TA “DÜNYA SAĞLIK İÇİN HAREKET ET”GÜNÜ RENKLİ AKTİVİTELERLE KUTLANDI   16:01   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK   15:56   MERSİN BAROSU BAŞKANI ÖZDEMİR, KENDİSİNE HAKARET EDEN HÂKİM HAKKINDA HSK’YA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU   14:11   TÜRKİYE’NİN BİRÇOK NOKTASINDA ÖĞRETMENLER İŞ BIRAKTI   12:41   YENİŞEHİR BELEDİYESİ 19 MAYIS AYAK TENİSİ TURNUVASI DÜZENLİYOR  
 
     
   

Mahalle sakinleri istedi, Başkan Tarhan uyguladı..


İlçenin birçok mahallesine modern semt pazarı inşa eden Mezitli Belediyesi, Merkez Mahallesi Muhtarlığı’nın kuzeyinde bulunan alanda yeni Semt Pazar Alanı yapmak için düğmeye bastı.

 

Tarih : 10 Haziran 2017 Cumartesi 07:31   Okunma : 1266

Mezitli Belediyesi, sokak aralarına kurulan, araç ve yaya trafiğini olumsuz yönde etkileyen semt pazarlarını yeniliyor. Merkez  Mahallesi sakinlerinin talepleri üzerine harekete geçen Mezitli Belediyesi, yeni Semt Pazarı yeri için kolları sıvadı. Daha önce evlerine uzak olduğu gerekçesiyle  alışveriş yaparken sıkıntı çektiklerini dile getiren mahalle sakinlerinin isteği üzerine daha temiz bir açık alana  yeni semt Pazar Alanı oluşturuluyor. 2 bin 200 metrekarelik alanda, 600 metre küp dolgu malzemesi dökülerek, çevre yollara da 4 bin metre küp sathi kaplama yapıldı. Merkez Mahallesi'nin kuzeyinde bulunan 52031 ile 52066 numaralı sokağın kesiştiği alan, yapılan çalışmaların tamamlanmasıyla yeni bir Semt Pazar Alanı olarak hizmet verecek.

MUHTARLARDAN TAM NOT

Pazar alanında gerçekleşen çalışmaları incelemek için Çevlik ve Fındıkpınarı mahalle muhtarlarıyla birlikte gezen Merkez Mahalle Muhtarı Mustafa Dinç, "Mezitli Belediyesi, Mahallemizin yıllardır en büyük eksikliklerinden bir tanesi olan Pazar Alanı için çalışmalara başladı. Mahalle sakinleri olarak belediyemize, Pazar Alanı yapması konusunda talepte bulunduk. İsteğimizi geri çevirmeyen Belediye Başkanımız Neşet Tarhan, çok kısa sürede talebimize karşılık verdi. Başkanımızın talimatıyla ekipler, mahallemizin merkezinde çalışma başlattı. Pazar Alanımızın en kısa sürede bitmesini düşünüyoruz. Şimdiden Mahallemize hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuşarak düşüncelerini belirtti.

BÜYÜK BİR EKSİKLİK GİDERİLDİ

Merkez Mahallesi Muhtarı Mustafa Dinç'e destek olmak için Pazar Alanını ziyaret ettiklerini belirten Çevlik Mahalle Muhtarı Ali Uğuz, "Bende komşu mahalle muhtarı olarak Merkez Mahalle Muhtarımıza destek olmak ve çalışmaları yerinde incelemek için burada bulunuyorum. Gerçekten mevkii olarak tam yerinde bir seçim olmuş. Merkez Mahallesi'nin Pazar Alanı sıkıntılıydı. Büyük bir eksiklik giderilmiş oldu. Çalışmalarını büyük bir gururla izlediğimiz Belediye Başkanımız Neşet Tarhan'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Çalışan arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum" şeklinde konuştu.

KENDİSİNİ İMRENEREK TAKİP EDİYORUZ

Kendisinin de kış aylarında Merkez Mahallesi'nde oturduğunu dile getiren Fındıkpınarı Mahalle Mahalle Muhtarı Osman Köse, Pazar Alanın yenilenmesi hakkında düşüncelerini belirterek, çok yerinde bir çalışma olduğunu ifade etti. Köse kısa bir konuşma yaparak; "Bende kış aylarında Merkez Mahallesi'nde yaşıyorum. Gerçekten de mahalle sakinleri olarak eski Pazar Alanı bizlere uzaktı. Yeni Pazar Alanı'nın yapılması konusunu gündeme getirdik. Özverili ve duyarlı çalışmalarıyla kendisini imrenerek izlediğimiz ve sürekli görüştüğümüz Başkanımız Neşet Tarhan isteğimizi anında yerine getirdi. Mahallemizin artık daha geniş ve temiz bir Semt Pazarı var. Başkanımıza ve ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

ÇALIŞMALARIMIZ AŞAMALI BİR ŞEKİLDE İLERLİYOR

Vatandaşlara yeni yatırımlar yaparak çalışmalarına emin adımlarla ilerlediklerini belirten Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Merkez Mahallemizin Pazar Alanı sıkıntısını ortadan kaldırmak için yeni Semt Pazar Alanı için gerekli çalışmalara başladık. Şimdiden hayırlı olsun. Bir sonraki planımız yine mahallemizin en büyük sorunu olan okul yeri sorununu ortadan kaldırmak. Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşerek yeni okul alanı yerini belirledik. Okul alanını muhtarlarımızla birlikte gezdik. İlçemizdeki tüm sıkıntıları biliyor, aşamalı bir şekilde giderilmesi için çalışmalar başlatıyoruz" dedi. 

Paylaş :
Etiketler :  başkan neşet tarhan, mezitli belediyesi, merkez mahallesi, semt pazarı.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA