21 Mayıs 2024 Salı

17:03   CHP`DEN SURUÇ KATLİAMI DAVASI İÇİN HEYET...   16:01   GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI: ``EN ÖNEMLİ SEBEPLERİNDEN BİRİ GIDA FİYATLARININ ARTMASI VE HALKIN ALIM GÜCÜNÜN DÜŞMESİ``   15:45   CHP MYK, SAMSUN`DA TOPLANDI...   15:12   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT: "MUHALEFET ARASINA YENİDEN KOBANİ KUMPAS DAVASIYLA KAMA SOKULMAYA ÇALIŞILMAKTADIR"   14:46   TARSUS’TA KADINLAR İLK DEFA BİSİKLET SÜRDÜ   13:39   "MÜFTÜLÜK GÖREVLİSİ ÖĞRENCİYİ DARP ETTİ" İDDİASI...    12:54   CHP`NİN "HATAY`A SAHİP ÇIKIYORUZ ÇALIŞMA GRUBU", BU HAFTA BÖLGEYE GİDECEK   12:49   CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ERHAN ADEM BAKAN YUMAKLI`YA SESLENDİ   12:47   YENİŞEHİR BELEDİYESİ 19 MAYIS’TA ŞEHİR KORTEJİ DÜZENLEDİ   12:26   MEZİTLİ’DE COŞKULU 19 MAYIS KUTLAMASI   12:23   CHP’Lİ DİNÇER: "KÜÇÜK ESNAF VE SANATKÂR SERMAYE GRUPLARINA YEM EDİLİYOR”   10:54   CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: "SAYIN REİSİ`Yİ SAYGIYLA VE MİNNETLE YÂD EDİYORUM"   10:34   CHP`Lİ BEKİR BAŞEVİRGEN: “SON 5 YILDA HUZUREVLERİNE YAPILAN BAŞVURULARDA ORTALAMA YÜZDE 41 ORANINDA ARTIŞ YAŞANDI”   10:13   MERSİN BÜYÜKŞEHİR, 19 MAYIS`IN RUHUNU KENTİN DÖRT BİR YANINA TAŞIDI   09:50   ÖZGÜR ÖZEL`DEN İRAN`A BAŞSAĞLIĞI MESAJI   09:45   ÖMER FETHİ GÜRER: “KREDİ FAİZ ARTIŞLARI ÇİFTÇİLERİ OLUMSUZ ETKİLİYOR”   08:03   İRAN CUMHURBAŞKANI REİSİ HELİKOPTER KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ   23:43   İMAMOĞLU GENÇLERE SESLENDİ: "HEPİNİZ UMUTSUNUZ"   22:44   İRAN CUMHURBAŞKANI REİSİ`NİN DÜŞEN HELİKOPTERİNİN YERİ TESPİT EDİLDİ   21:28   ÖZGÜR ÖZEL SAMSUN`DA... “SAMSUN`DA BİRİNCİ PARTİ OLANA KADAR MÜCADELEYE BAŞLIYORUZ”  
 
     
   

Başkan Tarhan Sanayi Esnafına Maske Dağıttı


Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan sanayi esnafını ziyaret ederek maske dağıttı.

 

Tarih : 29 Ağustos 2020 Cumartesi 00:05   Okunma : 3573

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan sanayi esnafını ziyaret ederek maske dağıttı. Maskesi bulunmayan esnaf ve vatandaşlara uyarılarda bulunan Başkan Tarhan, sosyal mesafe kuralı, hijyen ve maske kullanımının önemine dikkat çekti.

Sanayi Sitesi Başkanı Ali Kocaoğlu’nun da katıldığı maske dağıtımında, koronavirüsüne karşı alınması gereken tedbirler hakkında bilgiler veren Başkan Tarhan, “Maske takarak hem kendinizi hem de sevdiklerinizi koruyorsunuz. Virüse karşı tedbir almak aslında çok kolay. Maske takarak, hijyene dikkat ederek ve sosyal mesafeyi koruyarak toplumsal sorumluluğumuzu yerine getirmeliyiz” dedi.

Esnaflara hayırlı işler dileyen Başkan Tarhan, virüse karşı başarı sağlanması için hassas davranılması gerektiğine dikkat çekti.

‘VİRÜS TOPLUM SAĞLIĞINI TEHDİT EDER HALE GELDİ’

Virüsün son dönemde yeniden yükselişe geçerek toplum sağlığını tehdit eder duruma geldiğini ifade eden Tarhan, “Hiçbir virüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir. İlk günden itibaren Mezitlililer örnek bir dayanışma örneği sergileyerek koronavirüsünün kentimize bulaşmasının önüne geçti. Ancak alınan kararlar sonrası gevşetilen tedbirler bir anda bizleri yine virüs gerçeğiyle baş başa bıraktı. Bu nedenle virüse karşı her zaman tedbirli olmamız gerekiyor. Biz de virüse dikkat çekmek ve vatandaşlarımızı bilinçlendirmek için zaman zaman Mezitlililerin yoğun olduğu yerlerde maske dağıtıyoruz. Fırsat buldukça maske dağıtımına kendim de katılıyorum” dedi.

‘TOPLUMUZU VE AİLEMİZİ MASKE TAKARAK KORUYALIM’

Virüse karşı vatandaşları yalnız bırakmamak için çalışmaya devam ettiklerinin altını çizen Tarhan, “Hiçbir vatandaşımızı virüsün olumsuz etkisiyle baş başa bırakmamak için çalışıyoruz. Bunu da halkımızla birlikte başarıyoruz. Mezitli’de yaşayan herkes kocaman bir aile. Bunu en güzel virüs döneminde gösterdik. Şimdi yine aynı hassasiyetle tedbirlerimizi alalım ve mümkün olduğunca evlerimizde kalalım. Çıkmak zorundaysak da maskemizi takalım ve sosyal mesafe kuralına dikkat edelim" diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  BAŞKAN, TARHAN, SANAYİ, ESNAFINA, MASKE, DAĞITTI, KORANAVİRÜS

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA