12 Mayıs 2024 Pazar

23:21   AYŞE ATEŞ`TEN BAHÇELİ`YE ÇAĞRI: "GELİN BU DAVANIN ÖNÜNÜ AÇIN"   23:07   TRENDYOL 1. LİGE YÜKSELEN AMEDSPOR ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI   22:34   CUMHURBAŞKANI, DENİZKURDU-II/24 TATBİKATI`NA KATILAN ASKERLERE SESLENDİ: "DENİZ KUVVETLERİMİZİN ARAÇ GEREÇ VE PERSONEL BAKIMINDAN EN ÜST SEVİYEDE OLMASINA ÖNEM VERİYORUZ"   22:28   TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI YAŞ ÇAY ALIM FİYATINI BELİRLEDİ   21:46   SÜPER LİG`E YÜKSELEN GÖZTEPE ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI   21:07   SEFERİHİSAR SIĞACIK`TA MARİNANIN GENİŞLETİLMESİNE KARŞI EYLEMLER SÜRÜYOR... BELEDİYE BAŞKANI YETİŞKİN: "GEREKİRSE İNŞAAT ALANINDA ÇADIR KURACAĞIZ"   19:01   MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ LEVENT UYSAL’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI   18:48   CHP`DEN BELEDİYE BAŞKANLARINA “İSRAFLA MÜCADELE VE KAYIRMACILIK” GENELGESİ: “KAMU KAYNAKLARININ İSRAFINDAN UZAK DURUN”   16:17   CUMARTESİ ANNESİ HANİFE YILDIZ: ANNELER GÜNÜ`NÜN BENİM İÇİN BİR ANLAMI KALMADI, ANNELİĞİM ELİMDEN ALINDI   15:51   ÖZGÜR ÖZEL, REYHANLI SALDIRILARININ 11`İNCİ YIL DÖNÜMÜNDE YAŞAMLARINI YİTİREN VATANDAŞLARI ANDI   15:50   ALİ MAHİR BAŞARIR, SOMA MADEN FACİASI DAVA SÜRECİNİ ELEŞTİRDİ: 10 YIL SONRA BÜROKRATLAR YARGILANMAYA BAŞLIYOR. NEDEN O GÜN YARGILAMADINIZ?   15:34   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANI ARSLAN: “ANNELERİN HAYALİNİ KURDUĞU BİR DÜNYA KURULSUN”   15:15   ZELİHA AKSAZ ŞAHBAZ: "`ONAYLI RANDEVU` SİSTEMİ VATANDAŞLARIN SAĞLIK HİZMETİNE ERİŞİMİNİ DAHA DA ZORLAŞTIRACAKTIR"   15:02   DEM PARTİ MİLLETVEKİLİ ALİ BOZAN AÇIKLADI: AKP’Lİ ESKİ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK VE EKİBİ BELEDİYE ŞİRKETİNDEN DE AYLIK MAAŞ ALMIŞ!   14:50   CANAN GÜLLÜ : “TARİKATLARLA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLLERİ İMZALAYAN İKTİDAR, 9. YARGI PAKETİ İLE KADINLARIN KAZANILMIŞ HAKLARINA KARŞI CEPHE OLUŞTURUYOR”   14:45   CUMARTESİ ANNELERİ`NİN BİNİNCİ KEZ TOPLANMASI FRANSIZ LE MONDE GAZETESİNİN ANA SAYFASINDA...   14:45   MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KORGAN`DA: FIRTINALI DENİZLERDE İKTİDAR MÜCADELESİ VERECEĞİZ   14:44   MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI AHMET SERKAN TUNCER’DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI   14:41   CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ, ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI   14:37   BAŞKAN YILDIZ, TOROSLAR’IN KADIN ÜRETİCİLERİYLE ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU  
 
     
   

Başkan Tarhan’dan, Eski Başkana Bisiklet..


Mezitli’yi bisiklet kenti yapmak için kentin çeşitli bölgelerine toplam 16 kilometre bisiklet yolu yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, eski Belediye Başkanlarından Nuri Hocaoğlu’na bisiklet verdi. Bisiklet kullanımını teşvik için çeşitli kampanyalarla Mezitli Kart kullanıcıları arasından bi

 

Tarih : 17 Haziran 2017 Cumartesi 10:21   Okunma : 1681

Mezitli’yi bisiklet kenti yapmak için kentin çeşitli bölgelerine toplam 16 kilometre bisiklet yolu yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, eski Belediye Başkanlarından Nuri Hocaoğlu’na bisiklet verdi. Bisiklet kullanımını teşvik için çeşitli kampanyalarla Mezitli Kart kullanıcıları arasından bin 350 kişiye bisiklet dağıtan Başkan Tarhan, “Biz vatandaşlarla birlikte kentte örnek olabilecek isimlere de bisikletlerden veriyoruz. Milletvekillerimize, muhtarlarımıza, meclis üyelerimizin yanında şimdi de eski başkanımıza bisiklet vererek toplumda ‘o bile biniyor’ algısını yaratmaya çabalıyoruz” dedi.

Mezitli’yi bisiklet yollarıyla donatan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, kullanımı teşvik etmek amacıyla kentin ileri gelenlerine bisiklet dağıtmaya devam ediyor. Bazı Milletvekilleri, İlçe Milli Eğitim Müdür ve İlçe Müftüsünün yanı sıra belediye meclis üyeleri ve muhtarlara da bisiklet dağıtan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Eski Belediye Başkanlarından Nuri Hocaoğlu’na bisiklet hediye etti.

MEZİTLİ BİSİKLET KULLANIMINA UYGUN BİR KENT

Belediye Meclis Üyesi Fuat Değer ve Yeni Mahalle Muhtarı Ömer Kaykaç’ın da katıldığı etkinlikte, Mezitli’nin bisiklet kullanımı için son derece uygun olduğunu ifade eden Nuri Hocaoğlu, “Mezitli Belediye Başkanımız Neşet Tarhan’ın kent trafiğini rahatlatmak ve daha sağlıklı bir nesil yaratmak adına gerçekleştirdiği bu çabayı kutlamamak mümkün değil. Ben de bu çabaya destek vermek amacıyla bisikletle kentimizin sokaklarında dolaşacağım. Bir şakayla başlayan bisiklet talebime olumlu yanıt vererek, bugün bu bisikleti hediye eden sayın Belediye Başkanımız Neşet Tarhan’a teşekkür ederim” dedi.

 

YÜZLERCE VATANDAŞA BİSİKLET DAĞITTIK

Mezitli’de 14 bine yakın Mezitli Kart kullanıcı olduğu bilgisini veren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ise “Mezitli Kart kullanıcıları arasında yaptığımız çekiliş ile çeşitli hediyeler dağıttık. Anneler Günü’nde, Sevgililer Günü’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yüzlerce bisikleti Mezitlililerle buluşturduk. Sadece Mezitli Kart kullanıcılarına değil, toplumda farkındalık yaratması için Milletvekilimize, meclis üyelerimize, muhtarlarımıza bisikletler dağıtarak, bisiklet kullanımını teşvik etmeyi amaçladık. Babalar Günü’nde ve Ramazan Bayramı’nda da Mezitli Kart kullanıcılara arasından çektiğimiz kura ile bisiklet dağıtmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

BİSİKLET FARKINDALIĞI YARATMALIYIZ

Daha temiz ve sağlıklı bir kent için bisiklet kullanımının artması gerektiğinin altını çizen Başkan Tarhan, “Ben de çoğu zaman bisiklete binerek vatandaşların dikkatini bu yöne çekmeye çalışıyorum. Milletvekilimize, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve İlçe Müftümüze de bu nedenle bisiklet hediye ettik. Bugün de eski Belediye Başkanımız sayın Nuri Hocaoğlu’na bisiklet hediye ettik. Artık kısa mesafeli yerlere bisikletle giderek toplumda bisiklet algısını artıracağına inanıyorum. Vatandaşlarımıza ‘O biniyorsa, bizde binebiliriz’ algısını oluşturmalıyız. Önümüzde ki süreçte de bisiklet yollarımız ve bisiklet dağıtımımız devam edecektir. Sağlıklı olmak için, akaryakıt tüketimini azaltmak ayrıca trafik ve park sorununu en dibe indirmek için bisiklet yollarını ve bisiklet kullanımını artırmamız gerekiyor” ifadelerine yer verdi.

Paylaş :
Etiketler :  mezitli belediye başkanı, neşet tarhan, soli.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA