26 Eylül 2024 Perşembe

01:24   GALATASARAY SAHASıNDA PAOK`U 3-1 MAĞLUP ETTI   22:40   GALATASARAY KADıN FUTBOL TAKıMı, ŞAMPIYONLAR LIGI`NE KATıLAN ILK TÜRK KADıN TAKıMı OLDU   21:01   ÖZGÜR ÖZEL`DEN KıBRıS BARıŞ HAREKATı`NA “IŞGAL” DIYEN KıBRıS RUM KESIMI TEMSILCISINE TEPKI: “HEM TÜRKLERE HEM RUMLARA BARıŞ GETIRMEK IÇIN YAPıLDı"   18:52   YALÇıN KARATEPE: BDDK BAŞKAN YARDıMCıSı AYDıN`ıN KENDI ÖZEL DÜĞÜNÜNE, DENETLEMEKLE YÜKÜMLÜ OLDUĞU BANKALARıN GENEL MÜDÜRLERINI DAVET ETMESI VE BU KIŞILERIN DÜĞÜNE KATıLMALARı TAM ANLAMıYLA BIR SKANDALDıR   18:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "ÇOCUKLARıMıZı DÜŞÜNEREK GÜNDÜZ BAKıMEVINI AÇıYORUZ"   17:39   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: "HAMAS`A BIR TERÖR ÖRGÜTÜ OLARAK BAKMıYORUM"   16:59   KARS ŞEKER FABRIKASı, ŞEKER PANCARı ALıMıNA BAŞLADı   16:54   AMD BAŞKANı HASAN YÜCEL`DEN `ORMAN YÖNETMELIĞI` TEPKISI: YENI YÖNETMELIK MADENCILIĞIN ÖLÜM FERMANıDıR   16:54   ZELIHA AKSAZ ŞAHBAZ: “ECZACıLARıN SESINE KULAK VEREREK SOMUT ÇÖZÜMLERLE, TÜM ECZACıLARıMıZıN 25 EYLÜL DÜNYA ECZACıLıK GÜNÜ`NÜ KUTLUYORUM”   16:45   İŞÇILER SARAÇHANE`DEN SESLENDI: "BENIM 10 TANE ÇEYREK ALTıNıMı HER AY KIM ÇALDı?" "BU INSANLAR SAMAN Mı YIYECEK?"   16:37   ÇERKEZOĞLU, SARAÇHANE`DEN IKTIDARA SESLENDI   16:24   FERNAS MADENCILIK IŞÇILERI SOMA`DAN ANKARA`YA YÜRÜYOR... "BIZI INSAN OLARAK GÖRMÜYORLAR Mı? ÖLÜM OLSA BU IŞIN UCUNDA BEN GIDECEĞIM"   16:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "İTFAIYE TEŞKILATıMıZLA GURUR DUYUYORUM"   16:05   SILAHLı POZLARıNı SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞAN YUNUS EMRE GEÇTI`NIN KUZENI K.G. DE GÖZALTıNA ALıNDı, ÇOK SAYıDA SUÇTAN KAYDı OLDUĞU ORTAYA ÇıKTı   16:03   AYSU BANKOĞLU, CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`ıN ABD GEZISINI ELEŞTIRDI: “ÇOCUKLAR KÖYDEN OKULA GIDEMIYOR, SARAY AHALISI 12 BIN KILOMETRE ÖTEDE FOTOĞRAF ÇEKTIRMEK IÇIN MILYONLAR SAVURUYOR“   15:28   DEPREMDE CENAZELER KARıŞTı, GERÇEK 19 AY SONRA ORTAYA ÇıKTı   15:22   ANTALYA İKLIM DEĞIŞIKLIĞINE UYUMDA SU YÖNETIMI ÇALıŞTAYı... GÖKAN ZEYBEK: "CHP BELEDIYECILIĞI, YETIŞTIRDIĞI NITELIKLI KADROLARLA TÜRKIYE`YI ÇOK DAHA IYI YÖNETEBILECEĞININ GÖSTERGESIDIR``   15:12   BITLIS`TE 4.5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDI   15:08   YENILENEN SPRINTER PANELVANLAR, TÜRKIYE`DE KARAVAN PAKETI VE KARAVANA ÖZEL OPSIYONLARı ILE SATıŞTA   14:48   ANKARA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN OKULLARA TEMIZLIK MALZEMESI YARDıMı... MANSUR YAVAŞ: ``EĞITIMDE FıRSAT EŞITLIĞI VE SAĞLıKLı BIR GELECEK ADıNA KARARLıLıKLA ILERLIYORUZ``  
 
     
   

CHP’den Adalet Nöbeti..


CHP Mersin İl Örgütü, ‘Adalet Nöbeti’ne başladı. Başkan Özyiğit, Barış meydanında her akşam yapacakları Adalet nöbeti ve ‘2 dakikalık adaleti düşünme eyleminin’ sadece CHP örgütlerinin eylemi olmadığını adalet isteyen bütün siyasi partilerin, sivil toplum örgütlerinin ve herkesin eyleme

 

Tarih : 20 Haziran 2017 Salı 05:27   Okunma : 1802

CHP Mersin İl Örgütü, ‘Adalet Nöbeti'ne  başladı. Başkan Özyiğit, Barış meydanında  her akşam yapacakları  Adalet nöbeti  ve ‘2 dakikalık adaleti düşünme eyleminin’  sadece CHP örgütlerinin eylemi olmadığını  adalet isteyen bütün siyasi partilerin, sivil toplum örgütlerinin ve herkesin  eyleme katılması çağrısında bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan başlattığı ‘Adalet Yürüyüşü’ devam ederken  İl Örgütü de ‘Adalet Nöbeti’ne başladı. Akşam saatlerinde ,Barış Meydanı’nda bir araya gelen CHP’liler, ‘adalet’ yazılı bir pankart açtı ve 2 dakika süreyle ‘adaleti düşünme’ eylemi yaptı.

Başkanı  Özyiğit, ‘Adalet Nöbeti’ni her gün 18.00’de Barış Meydanında yapacaklarını, bunun yanı sıra halkın yoğun olarak kullandığı kamusal alanlarda 2 dakikalık ‘adaleti düşünme’ eylemleri yaparak halkın dikkatini adalet talebine çekmeye çalışacaklarını söyledi.

Başkan Özyiğit, “Adalet talebimizi CHP bayrağı altında değil,Partilerin,Sivil toplum örgütlerinin, bu ülkede adaletin olmadığına inanan herkesin katılacağı bir çatıya kavuşturacağız. Barış Meydanı’nda adalet defteri açacağız. Herkes o deftere dugu ve düşüncelerini  yazacak. CHP il ve ilçe örgütleri, kadın  ve gençlik kollarının yanı sıra sivil toplum örgütleri de adalet nöbeti  tutarak , o akşam neler yapılacağını planlayacak” dedi.

CHP Mersin milletvekilleri Hüseyin Çamak ile Serdal Kuyucuoğlu’nun yanı sıra Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Sacide Uluğ'unda  konuşma yaptığı Adalet nöbeti  iftar yemeğinden sonra sona erdi.

Paylaş :
Etiketler :  chp, adalet nöbeti, abdullah özyiğit, emek ve demokrasi platformu.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA