8 Mayıs 2024 Çarşamba

17:38   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI SARIYILDIZ VE ARSLAN MUHTARLARLA BULUŞTU   17:29   MİLLİ BOCCE SPORCUSU MEHMET CAN YAKIN, DÜNYA ŞAMPİYONASI ÖNCESİ HEYECANINI BAŞKAN YILDIZ İLE PAYLAŞTI   16:31   VAHAP SEÇER, MERSİN`İN BATI İLÇELERİNDE GÖREV YAPAN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ   16:21   ÖZGÜR ÖZEL, DEVLET BAHÇELİ İLE GÖRÜŞMESİ HAKKINDA KONUŞTU   15:32   ÖZGÜR ÖZEL: “EMEKLİLERİ UNUTMUŞ DEĞİLİZ... 26 MAYIS`TA HERKESİ ANKARA`DA BÜYÜK EMEKLİ MİTİNGİNE DAVET EDİYORUM"   15:16   TSE`DEN MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NDE "DIŞ TETKİK"...   12:42   BAHÇELİ`DEN SİNAN ATEŞ CİNAYETİ İDDİANAMESİ AÇIKLAMASI   12:19   MEB, 20 BİN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ALIMI İÇİN ATAMA TAKVİMİNİ VE BRANŞLARA GÖRE KONTENJANLARI AÇIKLADI   12:06   CHP`DEN SAĞLIK BAKANLIĞI`NA SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN KREŞ ÇAĞRISI   11:55   CHP`DEN AYM`YE BAŞVURU...    11:22   İSRAİLLİLER ATEŞKES İÇİN TEL AVİV`DE SOKAKLARA ÇIKTI   10:29   MANİSA`DA DOLU YAĞIŞINDAN ETKİLENEN ÜZÜM ÜRETİCİSİ CHP`Lİ BAŞEVİRGEN`E DERT YANDI: “ÇİFTÇİNİN İŞİ ALLAH`A KALDI”   10:25   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ YOLLAR AÇMAYI SÜRDÜRÜYOR   10:15   MHP’Lİ UYSAL MERSİN’DE YAPIMI DEVAM EDEN YATIRIMLARI DEĞERLENDİRDİ   10:13   YSK`NIN YEREL SEÇİMLERİN KESİN SONUÇLARINA İLİŞKİN KARARI, RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   09:58   MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN: "20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI YAPILACAK"   09:54   VELİ AĞBABA: “MEVCUT ANAYASAYA UYMAYAN BİR ANLAYIŞLA ANAYASA YAPILMAZ. ANAYASA YAPARAK 10 BİN LİRA MAAŞ ALAN EMEKLİNİN SORUNUNU MU ÇÖZECEKSİNİZ?”   09:30   CHP`DE TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ ÇALIŞMALARI... GÜL ÇİFTCİ BİNİCİ: “EN KATILIMCI, EN DEMOKRATİK, EN DOĞRU, EN AKILCI ŞEKİLDE BU TÜZÜĞÜ HEP BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”   06:14   CHP`Lİ NAMIK TAN: "AKP-MHP KOALİSYONU CUMHURİYETE İHANET EDİYOR"   01:16   YSK`NIN 31 MART YEREL SEÇİMLERİNİN KESİN SONUÇLARINA İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE  
 
     
   

Salgın günlerinde Mezitlililere vitamin desteği


Hayırsever iş kadını Ülkü Ongun, Mezitlili vatandaşlara vitamin desteğinde bulundu. Hayırsever Ülkü Ongun, vatandaşlara dağıtılmak üzere Mezitli Belediyesine mandalina bağışladı. Başkan Tarhan, bağışlanan mandalinaları, hayırsever Ongun ile birlikte Tece ve Davultepe mahallelerinde bulunan dar gelirli vatandaşlara dağıttı.

 

Tarih : 15 Ekim 2020 Perşembe 07:44   Okunma : 1083

Hayırsever iş kadını Ülkü Ongun, Mezitlili vatandaşlara vitamin desteğinde bulundu. Hayırsever Ülkü Ongun, vatandaşlara dağıtılmak üzere Mezitli Belediyesine mandalina bağışladı. Başkan Tarhan, bağışlanan mandalinaları, hayırsever Ongun ile birlikte Tece ve Davultepe mahallelerinde bulunan dar gelirli vatandaşlara dağıttı.

5 kiloluk poşetler halinde kamyonlarla Tece ve Davultepe bölgelerine ulaştırılan mandalinalara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Mahalle muhtarları ve belediye meclis üyelerinin de yer aldığı dağıtımda, 7’den 70’e vatandaşlar mandalinaları evlerine götürürken, Başkan Tarhan ve Ülkü Ongun’a teşekkürlerini iletti.

Mezitli Belediyesinin hayırseverler ile ihtiyaç sahiplerini buluşturmada öncü görev üstlendiğini dile getiren Ülkü Ongun, “Biz de vatandaşlarımıza bu korona virüslü günlerde destek olmak amacıyla mandalina dağıtmak istedik. Bunun içinde en sağlıklı adresi tespit etmek için Başkanımız Neşet Tarhan’la görüşme yaparak dağıtılmasını sağladık. Başkanımız çok büyük bir incelik göstererek önce beni makamında ağırladı hemen arkasından da dağıtımda benim de yer almamı istediğini iletti. Mandalinaların vatandaşlarımızın bağışıklığının güçlenmesinde faydalı olmasını diler, Başkanımıza teşekkür ederim” dedi.

Mezitlili vatandaşların özellikle korona virüsünün yoğun olduğu dönemde yardımseverliğini gösterdiğini ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ise, “Tüm Türkiye’ye örnek olacak biçimde Mezitlili vatandaşlarımız Belediyemize yük olmadan dayanışma örneği sergileyerek birbirlerine destek oldu. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza maske, dezenfektan ve gıda kolisi dağıtımında çok güzel bir dayanışma örneği sergiledi. Bugün de, hayırsever işkadınımız Ülkü Ongun, virüse karşı dirençli olması adına mandalina dağıtmak istediğini ifade etti. Biz de kendisini misafir ederek dağıtımı birlikte yapmak istedik. Her zaman söylediğim gibi Mezitli farklı bir ilçe ve birbirlerine büyük yardımlaşma sergiliyor. Bundan önce olduğu gibi bize ulaştırılan yardımları ihtiyaç sahiplerine dağıtmaya devam edeceğiz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  PANDEMİ, SALGIN, GÜNLERİNDE, MEZİTLİLERE, VİTAMİN, DESTEĞİ, BAŞKAN, NEŞET TARHAN, KORONAVİRÜS

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA