20 Eylül 2024 Cuma

16:28   TOROSLAR’ıN PARKLARıNDA SONBAHAR HAZıRLıĞı   16:12   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER GAZILER GÜNÜ PROGRAMıNA KATıLDı   16:06   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ: "GAZILERIN HAKKıNı NE YAPSAK ÖDEYEMEYIZ"   15:59   MEZITLI`DE AVRUPA HAREKETLILIK HAFTASı ETKINLIKLERI DEVAM EDIYOR    15:50   CHP, `TASARRUF TEDBIRLERI PAKETI`NIN IPTALI ISTEMIYLE AYM`YE DAVA AÇTı   14:57   ÖZGÜR ÖZEL`DEN 19 EYLÜL GAZILER GÜNÜ MESAJı   14:32   CHP MEZITLI İLÇE BAŞKANı ULAŞ YıLMAZ’DAN GAZILER GÜNÜ MESAJı   14:13   DİSK`IN "GEÇINEMIYORUZ" EYLEMI ÇAĞRıSıNA VATANDAŞTAN DESTEK   12:44   “GAZETECILIĞIN DÖNÜŞÜMÜ VE ARAYıŞLAR” BAŞLıKLı MEDYA KONFERANSı, ANKARA`DA YARıN YAPıLACAK   12:13   EMO: "BUGÜN ÇAĞRı CIHAZLARı ÜZERINDEN YAPıLAN BIR SALDıRıNıN, YARıN CEP TELEFONLARı ILE YAPıLMAYACAĞıNA DAIR BIR GARANTI YOKTUR"   12:12   NERMIN YıLDıRıM KARA: "OKULLARDAKI HIJYEN EKSIKLIĞI HEM SAĞLıK RISKINE YOL AÇıYOR HEM DE EĞITIMI AKSATıYOR"   12:10   GÖKHAN GÜNAYDıN, BAKAN TEKIN`E TAŞıMALı EĞITIMIN KALDıRıLMASıNı SORDU: “BU DEĞIŞIKLIK KıZ ÇOCUKLARıNıN OKULU TERK ETME VE ERKEN YAŞTA EVLILIĞE ZORLANMA EĞILIMINI DAHA DA GÜÇLENDIRMEYECEK MI?”   12:03   HATAY`DA BETON SANTRALLERINE TEPKILER SÜRÜYOR... NILGÜN KARASU: ŞEHIR PARSEL PARSEL MADENCILIĞE BıRAKıLDı VE TAŞ OCAKLARı BÖLGEMIZIN IKINCI DEPREM FELAKETI OLDU   11:54   GAMZE AKKUŞ İLGEZDI: “SIMIT 15 LIRA. VATANDAŞ NASıL GEÇINECEK?”   11:37   GÖKAN ZEYBEK`TEN ARNAVUTKÖY`DEKI IMAR PLANı DEĞIŞIKLIKLERINE TEPKI: "PLANLAR IPTAL EDILMELI, ÇEVRE, ŞEHIRCILIK VE İKLIM DEĞIŞIKLIĞI BAKANı ELINI İSTANBUL`UN YEŞILINDEN VE DOĞASıNDAN ÇEKMELIDIR"   11:19   YAŞLıLıK MAAŞıYLA EV KIRASıNı ÖDEYEMEYEN VATANDAŞ: "BENI SOKAĞA ATARSALAR BEN NE YAPACAĞıM HASTA HALIMLE"   11:13   CHP`LI HASAN ÖZTÜRKMEN: KıZıLAY`ıN VERDIĞI ALTıN MADALYADA ALTıN ORANı SıFıR ÇıKTı   10:56   SELÇUK`TA TOKİ KONUTLARıNDA RANT IDDIASı… CHP`LI ONBAŞıOĞLU: SELÇUK, TOKİ ELIYLE RANT MERKEZI HALINE GETIRILMEYE ÇALıŞıLıYOR   10:45   TARSUS BELEDIYESI, YOL YAPıM VE ASFALTLAMA ÇALıŞMALARıNA HıZ VERDI   10:43   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT: "AMACıMıZ KALITELI VE KALıCı HIZMETI VATANDAŞLARıMıZLA BULUŞTURMAK"  
 
     
   

Çağdaş Gençlik Spor Kulübü’nden Erol Durmuşlu anısına turnuva..


Silifke Çağdaş Gençlik Spor Kulübü Alt Yapı Futbol Okulu’nun Eski Milli Futbolcu Erol Durmuşlu anısına gerçekleştirdiği turnuvanın açılışı, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’un top atışıyla başladı.

 

Tarih : 5 Temmuz 2017 Çarşamba 08:09   Okunma : 1762

Silifke Çağdaş Gençlik Spor Kulübü Alt Yapı Futbol Okulu'nun Eski Milli Futbolcu Erol Durmuşlu anısına gerçekleştirdiği turnuvanın açılışı, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’un top atışıyla başladı.

Silifkeli Eski Milli Futbolcu Erol Durmuşlu anısına düzenlenen Turnuvanın açılışına Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Çağdaş Gençlik Spor Kulübü Başkanı Halil Demir, Mustafa Akyüz, İnan Uçal, Mehmet Durmuşlu, Sadık Avcı, Ali Çobanoğlu, turnuvaya katılan futbolcular ve velileri katıldı. 

Turnuva öncesinde maddi ve manevi destekleriyle açılışı onurlandıran Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Sadık Avcı, Erol Durmuşlu’nun ailesi ve Mehmet Durmuşlu’ya, turnuva anısına plaket ve kulübün forması hediye edildi.

“EMEĞİ GEÇEN VE KATKI SUNAN HERKESE TEBRİK EDİYORUM”

Açılışta konuşmasını gerçekleştiren Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, “Gençlerimizi mutlaka kötü alışkanlıklardan ve sokaklardan uzaklaştırıp, boş vakitlerini uygun şekilde değerlendirmelerini sağlayarak, sporla tanıştırmamız gerekiyor. Sporcu kardeşlerimiz mutlaka hayatta daha fazla başarılı oluyorlar. Onun için sporu önemsiyoruz. Spora ve sporcuya Silifke Belediyesi olarak destek vermeye devam edeceğiz. Bundan dolayı kentimizde her spor kulübüne imkânlarımız ölçüsünde katkı sunmaya devam ediyoruz. Ben genç ve başarılı futbolcularımızı tebrik ediyor, turnuvalarında ve eğitimlerinde başarılar diliyorum. Emeği geçen antrenörlerimize, kulüp yönetimine ve çocuklarını böyle mutlu bir günde yalnız bırakmayan velilere ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

“BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYAN BÜTÜN DAVETLİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

“Öncelikle bizleri böyle anlamlı ve mutlu bir günde yalnız bırakmadıkları için bütün davetlilerimize teşekkür ediyoruz” diye konuşmasını gerçekleştiren Çağdaş Gençlik Spor Kulübü Başkanı Halil Demir ise, “Bizler gençlik ve spor kulüpleri olarak kentimizin sporcularıyla her zaman övünüyoruz. Dün olduğu gibi bugünde spor ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Gençlerimize imkân sağlandığında nasıl başarılı olduklarını hep birlikte görüyoruz. Geçmişte birçok milli futbolcu yetiştiren ilçemiz daha birçok gencimizi de bu yolda en iyi yerlere göndermektedir. Kulüp olarak düzenlediğimiz bu turnuvada ise eski milli futbolcumuz Erol Durmuşlu’yu anmak istedik. Turnuvaya katılan sporcularımızı, ailelerini ve onları yetiştiren antrenörleri kutluyorum. Bu anlamlı günde maddi ve manevi destekleri yanında açılışımıza gelerek bizleri onurlandıran bütün davetlilerimize ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

Açılışta düşüncelerini dile getiren İSTSİDER Başkanı Sadık Avcı ve Mehmet Durmuşlu’da, Erol Durmuşlu anısına düzenlenen turnuvada emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ettiler.Çağdaş Gençlik Spor Kulübü bünyesinde eğitimciler Seyfettin Genç U/11.12, Hamdi Seyran U/11.12, Ahmet Günay U/13, A. Selahattin Çergin U/14.15, Sadık Işık U/14.15, Ali Özdemir Juda Hocası, Kulüp Sekreteri Burcu Kaya, Halkla İlişkiler Sorumlusu Meltem Kunt, Kulüp Müdürü Ertan Sezer, Kulüp Basın Sorumlusu Hümmet Topal, Kaleci Eğitimci Mustafa Yalçıntaş, Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Hilal Yüce yer alıyor.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  silifke, belediye başkanı, mustafa turgut, bünyamin uçar, chp.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA