Bakan Muş Açıkladı: Mersin Limanı’nda 1 Ton Kokain Yakalandı


Tarih : 16 Haziran 2021 Çarşamba 11:26

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Mersin Limanı’nda 1 ton kokain yakalandığını duyurdu. Muş, bunun Türkiye’de bugüne kadar yakalanan en yüksek miktar olduğunu belirtti.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Mersin Limanı'nda 1 ton kokain yakalandığını duyurdu. Muş, bunun Türkiye'de bugüne kadar yakalanan en yüksek miktar olduğunu belirtti.

Operasyonu kişisel Twitter hesabından duyuran Muş şu açıklamayı paylaştı.

"Ticaret Bakanlığımız Gümrük Muhafaza ekipleri tarafından Mersin Limanı'nda 1 ton kokain yakalaması yapılmıştır. Bu yakalama, Türkiye’de bugüne kadar yapılmış en büyük çaplı kokain yakalamasıdır. Bu başarılı operasyondan ötürü Gümrük Muhafaza ekiplerimizi tebrik ediyorum."


Okunma : 731

Etiketler : COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, BAKAN MUŞ, AÇIKLADI, MERSİN, LİMANINDA, 1 TON, KOKAİN, YAKALANDI



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA