2. İncir ve Fıstık Festivali Pazar günü gerçekleştirilecek


Tarih : 9 Ağustos 2018 Perşembe 00:10

Silifke Belediyesi tarafından Nuru Mahallesi’nde gerçekleştirilecek olan 2. İncir ve Fıstık Festivalinin hazırlıkları sürüyor. 12 Ağustos 2018Pazar günü yapılacak festivalde,birbirinden hareketli şarkı ve türküleriyle Ankaralı Coşkun’un sahne alacağı belirtildi.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Nuru Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği, Nuru Mahallesi Muhtarlığı ve Silifke Belediyesi işbirliğiyle düzenlenecek olan İncir ve Fıstık Festivaline tüm Silifke halkını davet etti.

“BİRLİĞİMİZİ VE BERABERLİĞİMİZİ DAHA DA GÜÇLENDİRMELİYİZ”

Yörenin tanıtımını ve kültürünü gelecek nesillere aktarmayı amaçlayan festivalleri gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Nuru Mahallemiz gerçekten bulunduğu konum itibariyle cazibe merkezi haline gelmiş durumda. Silifke Belediyesi olarak gerçekleştireceğimiz 2. İncir ve Fıstık Festivalimiz sayesinde, hem yöre insanlarımızı buluşturuyor, hemde yaşadığımız yayla mahallelerimizin tanıtımını en iyi şekilde yapıyoruz.

Bizim olan değerlerimiz nasıl bize sapasağlam geldiyse, bize düşen de bu değerlerimize sahip çıkıp, eksiltmeden, bilakis üzerine daha fazlasını koyarak geleceğe aktarmaktır. İlçemizin sosyal ve kültürel bakımdan gelişmesi, vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin yükselmesi, kısacası merkez ve kırsalıyla daha yaşanılabilir bir Silifke’nin gerçekleşmesi’ hep hayalimiz, önceliğimiz ve hedefimiz olmuştur. Nuru İncir ve Fıstık Festivalimize tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.


Okunma : 1361

Etiketler : silifke belediyesi, mustafa turgut, chp, bünyamin uçar



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA