Davultepe’de Büyük Halk Buluşması


Tarih : 31 Ekim 2018 Çarşamba 16:10

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, göreve geldiği ilk günden bu yana aralıksız sürdürdüğü ‘Halk Günü’nü Davultepe’de Halk Buluşmasına dönüştürdü. Başkan Tarhan, yüzlerce vatandaşın katıldığı halk buluşmasında, kendisine iletilen sorun ve taleplerin çözümünü sağladı. Belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcilerinin de eşlik ettiği buluşma öncesi Mezitli Belediyesi Davultepe Gönüllü Evi gönüllüleri, katılımcılara yemek verdi.

Buluşmada vatandaşlara hitap eden Başkan Tarhan, 5 yılda çeşitli yerlerde gerçekleştirdiği Halk Günü buluşmalarının 500’ü aştığını ifade etti. Mezitli Belediyesi’ni halkla birlikte yönetmek için yola çıktıklarına vurgu yapan Başkan Tarhan, “Her platformda vatandaşımızın görüş ve isteklerini alarak ona göre hareket ediyoruz. Her salı Mezitli ailesinin toplanma ve konuşma günü olsun istedik. Göreve geldiğimiz günden bugüne her salı halkımızla buluşuyor ve isteklerini dinliyoruz. Birim müdürlerimiz yanımda olduğu için vatandaşlarımızın istekleri anında not edilerek, çözüm için gerekli işlemlerin başlanmasını sağlıyoruz.  Önce makamda, sonra sırasıyla muhtarlıklarda, mahallelerde, sitelerde yaptığımız 500’ü aşkın halk gününde on binlerce vatandaşla temas ederek yüz yüze görüşmeler yaptık. Birçok uygulamamızda vatandaşımızın ilettiği görüşler sorunun çözümünde önemli faydalar sağladı. Bu nedenle halkla buluşmalarımıza özel önem veriyorum. Buraya gelenlerin kim olduğunu, ne soracağını asla bilmiyoruz. Tamamen özgür bir ortamda herkes fikrini ve isteğin söylüyor, biz de kısa sürede çözülmesini sağlıyoruz” dedi.

Mezitli Belediyesi’nin ‘Halkın Belediyesi’ olduğunun toplumun tüm kesimleri tarafından kabul gördüğünün altını çizen Başkan Tarhan, “Göreve gelirken söz verdiğimiz ‘Mezitli Belediyesi halkın belediyesi olacak’ sözünü gerçekleştirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Halk ile bir bütün olmak istiyoruz. Bugüne kadar yaptığımız tüm çalışmalarda öncelik halkımızın mutluluğuydu. Bu mutluluğun artarak devam etmesi için bundan sonraki süreçte elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğiz. Halkımızın desteği ve güveni bizlere daha fazla güç veriyor. Bu güçle Mezitli’de aşamayacağımız hiçbir engel kalmayacaktır. Her geçen gün daha mutlu daha güçlü bir Mezitli olacaktır" ifadelerini kullandı.


Okunma : 1430

Etiketler : mezitli belediyesi, davultepe gönüllü evleri, neşet tarhan



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA