Gökhan Günaydın: Gizli soruşturmalar ve iddianameler muhatabına ulaşmadan yandaş basına nasıl ‘sızıyor` sorusu güncelliğini koruyor


Tarih : 9 Şubat 2025 Pazar 03:01

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, “Uğur Koç, Berkant Gültekin ve Yaşar Gökdemir savcı peşindeki `gazeteciyi` haberleştirdikleri için gözaltına alındıkları esnada; gizli soruşturmalar ve iddianameler muhatabına ulaşmadan yandaş basına nasıl ‘sızıyor` sorusu güncelliğini koruyordu” açıklamasını yaptı.

(ANKARA)- CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, “Uğur Koç, Berkant Gültekin ve Yaşar Gökdemir savcı peşindeki `gazeteciyi` haberleştirdikleri için gözaltına alındıkları esnada; gizli soruşturmalar ve iddianameler muhatabına ulaşmadan yandaş basına nasıl ‘sızıyor` sorusu güncelliğini koruyordu” açıklamasını yaptı.

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile BirGün gazetesi Web Yayın Koordinatörleri Uğur Koç ve Berkant Gültekin ve Sorumlu Müdürü Yaşar Gökdemir`in gözaltına alınmasına tepki gösterdi. Günaydın, şunları kaydetti:

"Haber peşindeki gazeteciler Uğur Koç, Berkant Gültekin ve Yaşar Gökdemir savcı peşindeki `gazeteciyi` haberleştirdikleri için gözaltına alındıkları esnada; Gizli soruşturmalar ve iddianameler muhatabına ulaşmadan yandaş basına nasıl `sızıyor` sorusu güncelliğini koruyordu.”


Okunma : 312

Etiketler :



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA