AFAD`ın yeni başkanı Ali Hamza Pehlivan göreve başladı


Tarih : 10 Şubat 2025 Pazartesi 21:04

Mersin Valisi iken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararla AFAD Başkanı olarak görevlendirilen Ali Hamza Pehlivan görevi teslim aldı.

(ANKARA) - Mersin Valisi iken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararla Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı olarak görevlendirilen Ali Hamza Pehlivan görevi teslim aldı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı`na (AFAD) atanan Ali Hamza Pehlivan göreve başladı. AFAD Merkez Yerleşkesi`nde yapılan devir teslim töreninde MGK Genel Sekreterliği`ne atanan Okay Memiş görevi Pehlivan`a teslim etti. 

AFAD`dan konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

" AFAD Başkanlığına atanan Vali Sayın Ali Hamza Pehlivan, AFAD Merkez Yerleşkesine gelerek göreve başladı. MGK Genel Sekreterliği`ne atanan Vali Sayın Okay Memiş ile birlikte ilgili birim yöneticilerimizin katılımıyla devir teslim töreni gerçekleştirildi. Görev değişiminin kurumlarımız ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz."


Okunma : 315

Etiketler :



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA