Yılların Yorgunluğunu Müzikle Attılar


Tarih : 13 Temmuz 2019 Cumartesi 12:48

Emeklilerin daha iyi şartlarda yaşayabilmeleri ve kaliteli vakit geçirebilmeleri amacıyla hizmet veren “İkinci Bahar Emekli Evi”nde Kent Orkestrası konser verdi. Konserde Emekli Evi sakinleri gönüllerince eğlenerek, unutulmayacak bir gün yaşadı.

Mersin’de yaşayan emekli yurttaşların kendilerini yalnız hissetmemelerini ve birbirleri arasında sosyal bağ kurmalarını amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, onlar için sanatsal ve kültürel bir ortam hazırlamayı da ihmal etmiyor. Yenişehir Bölge Parkı’nda yer alan İkinci Bahar Emekli Evi’nde Kent Orkestrası tarafından konser verildi.

BAŞKAN SEÇER’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Uzun yıllar çalışıp, ikinci baharlarında keyifli zaman geçirmek isteyen emekliler, İkinci Bahar Emekli Evi’nde düzenlenen konserde gönüllerince eğlendi. Kent Orkestrası sanatçılarının seslendirdiği şarkılara eşlik eden emekliler, kendilerine her türlü olanağı sağlayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkür etti.

 


Okunma : 1325

Etiketler :



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA