Toroslar Zabıtasından Pazarda Tartılı Denetim


Tarih : 13 Aralık 2019 Cuma 22:51

Toroslar Belediyesi, ilçede kurulan pazarlarda etiket ve tartı kontrolü yaparak vatandaşların gönül rahatlığıyla alışveriş yapmalarını sağlıyor.

Toroslar Belediyesi, ilçede kurulan pazarlarda etiket ve tartı kontrolü yaparak vatandaşların gönül rahatlığıyla alışveriş yapmalarını sağlıyor.

Bu kapsamda denetimler yapan Zabıta Müdürlüğü ekipleri,perşembe günleri kurulan Halkkent Kapalı Pazar Yeri’nde, Tartı Kontrol Noktası kurarak vatandaşların aldığı ürünlerin kilosunda hata olup olmadığını anlamak için yeniden tarttı.

Daha sağlıklı bir alışveriş ortamının sağlanması amacıyla da pazarcı esnafını tek tek dolaşan ekipler,meyve ve sebzelerde yer alan etiketlerin kurallara uygunluğuna bakarak, fiyatların görünür şekilde yazılması konusunda uyarıda bulundu.

BAŞKAN YILMAZ, “AMACIMIZ CEZA KESMEK DEĞİL”

Bu denetimlerin vatandaşların haklarının korunması için gerçekleştiğini söyleyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, “Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz,ilçemiz genelinde belirli aralıklarla bu tür denetimler yapıyor. Amacımız pazarcı esnafımıza ceza kesmek değil, satışı yapılan ürünlerin kilolarında hata olmamasını sağlamak. Vatandaşlarımızın haklarını korumak amacıyla bu denetimlerimiz devam edecek.” diye konuştu.

Pazarcı esnafı ve vatandaşlar ise bu kontrolleri takdirle karşıladıklarını belirterek, özverili çalışmalarından dolayı Başkan Yılmaz’a teşekkür etti.


Okunma : 1203

Etiketler : TOROSLAR BELEDİYESİ, ADSIZ AFŞİN YILMAZ, ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA