Mersin Barosu Gözne’de Çocuk Bayramı Şenliği düzenledi..


Tarih : 29 Nisan 2017 Cumartesi 19:59

Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında ; Darisekisi, Sülüklü, Çatalağaç, Korum , Sinap, Sarnıç köy okullarından çocukların taşımalı sistemle eğitim gördüğü Gözne İlköğretim Okulunda çocuklar için Çocuk Bayramı Şenliği düzenledi.

Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında ; Darisekisi, Sülüklü, Çatalağaç, Korum , Sinap, Sarnıç köy okullarından çocukların taşımalı sistemle eğitim gördüğü Gözne İlköğretim Okulunda çocuklar için Çocuk Bayramı Şenliği düzenledi. Şenliğe ayrıca İleri Ortaokulu öğrencileri de Mersin Barosu desteğiyle hazırladıkları folklor gösterisi ile katıldı.

İZEM Özel Eğitim Okulundan özel gereksinimli çocuklar da şenlik sevinci yaşamaları için Baro tarafindan Gözne'ye getirildi.Şenliğe büyük ilgi ve katılım gösteren çocuklar, şiirler, şarkılar, dans gösterileri, palyaçolar, animasyonlar, illüzyon gösterisi, yarışmalar ile doyasıya eğlendiler. Etkinlik boyunca çocuklarımıza pamuk şeker, gazoz ve dondurma ikramında bulunuldu. Şenlik sonunda kendilerine Mersin Barosu 23 Nisan tişörtü , uçurtma ve Çocuk Hakları kitapçığı hediye edildi. Mutlu ve eğlenmiş olarak etkinlikten ayrılan çocuklar, aileleri ve okul yöneticileri Mersin Barosuna teşekkürlerini ifade ettiler.

 


Okunma : 1936

Etiketler : mersin barosu, ali er, çocuk hakları merkezi, gözne.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA