+1 Kafe İlk Misafirlerini Ağırladı


Tarih : 22 Temmuz 2020 Çarşamba 16:06

Dünya +1 ile daha güzel sloganı ile Tarsus Belediyesi tarafından Öğretmenler mahallesinde yapılan ve geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen +1 Kafe ilk ziyaretçilerini ağırladı.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın Down sendromlu ve engelli bireylere hizmet vermesi için projelendirdiği ve geçtiğimiz günlerde açılışını gerçekleştirdiği +1 Kafeyi Özel Gökkuşağı Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ziyaret etti.

Öğretmenleri eşliğinde +1 Kafede Tarsus Belediyesinin görevlileri tarafından ağırlanan Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri kendilerine ikramda bulunan görevlilere alkışlar çalarak teşekkürlerini sunarlarken oldukça güzel vakit geçirdiler.

Çeşitli aktivitelerin düzenleneceği ve engelli bireylerin zihinsel gelişimine katkıda bulunacak ortamın da sağlandığı +1 Kafeyi ziyaret eden Özel Gökkuşağı Rehabilitasyon Merkezi Müdür Yardımcısı Faruk Turkay; Down sendromlu ve engelli bireylere hizmet verecek olan böylesine güzel bir merkezi açan başta Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’a ve buranın açılışında emeği geçene herkese teşekkür ederiz. Çocuklarımızın gelişimi için çok faydalı bir yer oldu. Çeşitli aktivitelerimizi bundan sonra burada yapmak istiyoruz. Tekraren öğrencilerimiz adına emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz, dedi.


Okunma : 3198

Etiketler : +1 KAFE, TARSUS BELEDİYESİ, HALUK BOZDOĞAN



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA