26 Haziran 2024 Çarşamba

16:49   TARSUS SU PARKı YOĞUN İLGIYLE YAZ SEZONUNU AÇTı   15:58   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT, CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`I ZIYARET ETTI    15:22   TBMM`DE MILLETVEKILLERI ŞANLıURFA`DA YAŞANAN ELEKTRIK KESINTILERINI PROTESTO ETTI   14:51   MERSIN’IN EŞSIZ DAĞ MANZARALARıNDA ATLETIZM KEYFI   14:17   CHP, MADEN KANUNU`NUN 8 MADDESININ İPTALI VE YÜRÜRLÜĞÜNÜN DURDURULMASı İSTEMIYLE AYM`YE BAŞVURDU   13:57   ÖZGÜR ÖZEL: “KıBRıS`ıN HAKLı DAVASıNı TAKIP ETMEYE, EN BARıŞÇıL ÇÖZÜM IÇIN MÜCADELE ETMEYE DEVAM EDECEĞIZ”   13:45   CHP’LI GÜLCAN KıŞ ULAŞTıRMA BAKANı’NA SESLENDI   13:41   MERSIN İNTERNET GAZETECILERI CEMIYETI, TARSUS BELEDIYE BAŞKANı ALI BOLTAÇ’ı ZIYARET ETTI   13:39   CHP’LI KıŞ TICARET BAKANı’NA SESLENDI: “KURBAN BAYRAMı FıRSATÇıLARıNA GEÇIT VERMEYIN”   13:38   ÖZGÜR ÖZEL: “MUHALEFETI BELLI BIR ŞEKLE SOKMAK IÇIN NORMALLEŞME TANıMı YAPMAK, OLSA OLSA ITTIFAK ORTAĞıNıN GÖNLÜNÜ YAPMAYA YÖNELIK KURULMUŞ BIR CÜMLEDIR”   13:35   TOROSLAR’DA PARK VE YEŞIL ALANLARA YAZ BAKıMı   12:06   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT: “DEĞIRMENÇAY`DA DÜNYANıN EN GÜZEL BALıNı ÜRETECEĞIZ”   10:31   AKOM`DAN ORMAN YANGıNı UYARıSı: RISK YÜKSEK   09:57   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER, KADıN ÜRETICILERLE BULUŞTU   09:34   UKRAYNA VE MOLDOVA`NıN AB`YE ÜYELIK MÜZAKERELERI BAŞLADı   23:10   SEZGIN TANRıKULU: MARDIN VE DIYARBAKıR`DAKI YANGıNLARıN SIYASI SORUMLULUĞU ELEKTRIK DAĞıTıM HIZMETINI ÖZELLEŞTIREN AKP`DEDIR   22:50   ÖZGÜR ÖZEL, 10 EKIM DERNEĞI`NDE KONUŞTU: “GÜN GELECEK KATILLER VE KATILLERI KORUYANLAR TEKER TEKER HESAP VERECEKLER. O GÜNÜ YAŞAYACAĞıMıZA ANT OLSUN”   14:57   ÖZGÜR ÖZEL`DEN BAHÇELI`YE GEÇMIŞ OLSUN MESAJı   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: "DEDAŞ`ıN ŞANLıURFA`YA ETTIĞINI KIMSE ETMIYOR"   14:16   AYLIN NAZLıAKA: "GEÇTIĞIMIZ ÜÇ GÜN IÇERISINDE SEKIZ ILDE DOKUZ KıZ KARDEŞIMIZ KATLEDILDI"  
 
     
 
 
image

Okunma : 691  Tarih : 21.6.2018  E-Mail : bilgi@mersinerji.com

 
Fatma YAKARYILMAZ

104 Kere TAMAM Sayın Muharrem İNCE !

Muharrem İNCE’ye 104’üncü tamamı Mersin söyledi. Mersin, Muharrem İNCE’nin miting yaptığı 104’ üncü yerdi.

İnsanlar Mersin yazının sıcağında, dağlardan, yaylalardan inip kavurucu güneşin altında saatlerce Muharrem İNCE’ nin gelmesini beklediler.

Muharrem İNCE konuşmak için platforma çıktığında adeta bir gelincik tarlası haline gelmiş olan Mersin halkı yekvücut olup, Muharrem İNCE’ye karşı olan sevgisini haykırdı.

Kimler yoktu ki o alanda; CHP’lisi, MHP’lisi, HDP’lisi, Saadet Partilisi, Vatan Partilisi…

Köylüsü, çiftçisi, işçisi, ev hanımı… Alanda eşini kaybetmiş koca, eşini kaybetmiş kadın, çocuğunu arayan anne…

Seçim paketinde yok yoktu…

Ama bir fark vardı. Halk Muharrem’i kendisi gibi bildi. Kendinden bildi. İnandı ona. Vaatlerine de inandı. Biliyor ki Muharrem seçildiğinde söylediklerini yapacak. Hani Muharrem diyor ya Merkez Bankası’nda yanlış olur, ben de olmaz. İşte ozaman kıyamet kopuyor. Alkışlar Alkışlar…

O köprü yapmaktan, otoban yapmaktan bahsetmiyor.

Kuantumdan bahsediyor. Uzay madenciliğinden bahsediyor. İletişim araçlarının değişeceğinden bahsediyor. Çocuk bezindeki KDV’yi kaldıracağından bahsediyor.

Özel hayatın gizliliğine vurgu yapıyor. Telefonların usulsüzce dinlenmeyeceğini söylüyor.

Erdoğan’ın yapmaz dediği, devletin verdiği sosyal yardımların tamamına 100’er TL ekleyerek, devlet olarak vermeye devam edeceklerini söylüyor.

Hepsinden önemlisi vatandaşın değil, devletin kemer sıkacağını söylüyor.

O bir yaz sıcağında geldi Mersin’e…

Mersin’lilerin yüreklerini serinleterek ayrıldı Mersin’den…

Nasıl TAMAM demesin Mersin’liler?

Evet,104 kere TAMAM Sayın İNCE…

104 kere TAMAM Sayın Cumhurbaşkanım…                                                        




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz :

Güvenlik Kodu : Güvenlik Kodu
Kod :

 




 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA