21 Mayıs 2024 Salı

15:47   ETEM ÇALIŞKAN, BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT’İ ZİYARET ETTİ   15:42   FENERBAHÇE`DEN 3 İSİM İFADEYE ÇAĞIRILDI   14:38   CHP GRUP TOPLANTISI... ÖZGÜR ÖZEL, BAHÇELİ`YE DÖRT SORUYLA KARŞILIK VERDİ   14:01   YENİŞEHİR BELEDİYESİNDEN KENTİN EN YOĞUN BÖLGESİNDE 3 HİZMET BİRDEN    13:55   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDE, KADIN VE AİLE HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULDU   13:10   10 EKİM ANKARA KATLİAMI DAVASI AVUKAT KOMİSYONU`NDAN AYM`NİN KARARINA TEPKİ   12:19   21 MAYIS 1864 ÇERKES SÜRGÜNÜ`NÜN 160. YILI... KAFKAS VE ÇERKES DERNEKLERİ ANMA PROGRAMI DÜZENLEYECEK   11:46   ALİ YERLİKAYA`DAN `FETÖ` OPERASYONU AÇIKLAMASI: "28 İLDE DÜZENLENEN `KISKAÇ-16` OPERASYONLARINDA 46 ŞÜPHELİ YAKALANDI"   11:19   AHMET VEHBİ BAKIRLIOĞLU: "MADEN İŞLETME SAHASI GENİŞLETİLMEYE DEVAM EDERSE ORMANSIZ KALACAĞIZ"   10:29   KAMU ALACAKLARINDA GECİKME ZAMMI ORANI YÜZDE 4,5`E ÇIKARILDI   09:49   ERDOĞAN TOPRAK: "KPSS`YE GİRECEK 3,5 MİLYON GENCİN GELECEĞİ YOK EDİLDİ"   09:25   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ    08:54    İSTANBUL`DA YENİ 1 MAYIS GÖZALTILARI   21:56   ERDOĞAN: “MEVCUT ANAYASA`NıN YENI TÜRKIYE`YI TAŞıMASı MÜMKÜN DEĞILDIR”   21:04   TÜRKIYE`DE İRAN CUMHURBAŞKANı REISI`NIN VEFATı DOLAYıSıYLA 1 GÜNLÜK MILLI YAS ILAN EDILDI   20:39   ÖZGÜR ÖZEL, SAMSUN ECZACı ODASı`Nı ZIYARET ETTI   17:39   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANLARıNDAN DEMIRTAŞ`A ZIYARET: "TÜM TÜRKIYE HALKLARıNA `DEMOKRASI MÜCADELESINDEN ZERRE GERIM ADıM ATMASıNLAR` MESAJı VERIYORLAR"   17:03   CHP`DEN SURUÇ KATLİAMI DAVASI İÇİN HEYET...   16:01   GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI: ``EN ÖNEMLİ SEBEPLERİNDEN BİRİ GIDA FİYATLARININ ARTMASI VE HALKIN ALIM GÜCÜNÜN DÜŞMESİ``   15:45   CHP MYK, SAMSUN`DA TOPLANDI...  
 
     
   

Silifke Belediyesi Mara (Kırobası) merkezini güzelleştiriyor..


Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Mara (Kırobası) Mahallesi’nde devam eden çay bahçesi ve çevre düzenleme çalışmalarını inceleyerek, vatandaşlarla sohbet etti.

 

Tarih : 20 Temmuz 2017 Perşembe 08:29   Okunma : 2193

Silifke Belediyesi, Mara Mahallesinin merkezinde bulunan çay bahçesi, park, çeşme ve çarşı civarında ki çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, mahallede esnafları ziyaret ederek, belediye tarafından gerçekleştirilen hizmetleri ve yapılmakta olan çalışmaları inceledi.

Beraberinde Başkan Yardımcıları Ömer Savar, Esen Tol ve Mahalle Muhtarı Fuat Avcı ile birlikte esnafları dolaşarak hayırlı işler dileyen Başkan Turgut, vatandaşlarla sohbet ederek, Mara’nın kısa sürede modern ve kalıcı hizmetlere kavuşacağını ifade etti.

“ÇALIŞMALARIMIZ HIZLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR”

“Vatandaşlarımız talep etti, biz yapıyoruz. Halkın sesini dinlemeye, birlikte hareket etmeye devam edeceğiz” diye konuşan Başkan Mustafa Turgut, “Daha önceki ziyaretimizde mahallenin aciliyet gerektiren yollarınıinceleyerek, bu eksikliklerimizi yapmıştık. Bu yayla sezonumuzda da mahallemizin merkezinde bulunan kahvehane, tuvaletler ve pazar yeri olarak kullanılan kötü durumdaki mekânlarınyıkımını ve çevre düzenlemesini yapıyoruz.

Buraya bir tane güzel bir çay bahçesi, temiz bir tuvalet, park alanı ve kaldırım düzenlemesi gibi kalıcı ve güzel hizmetler kazandırıyoruz.Bununla birlikte mahallemizin merkezinde yer alan sosyal yaşam alanlarını düzenleyerek,görüntü kirliliğine sebebiyet veren yapıları ve kalıntıları ortadan kaldıracağız. Muhtarımızın ve mahalle halkımızın taleplerini imkânlarımız dâhilinde bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. Yaptığımız hizmetlerle Mara mahallemiz daha modern, kalıcı ve güzel hizmetlere kavuşuyor” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  silifke belediyesi, mustafa turgut, mara, bünyamin uçar, chp.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA