7 Mayıs 2024 Salı

15:54   BAŞKAN YILDIZ’DAN, İLÇENİN YÜKSEK KESİMLERİNDE DOLU FELAKETİNDEN ZARAR GÖREN ÜRETİCİLERE GEÇMİŞ OLSUN   15:52   MEZİTLİ`DE `3 FİDAN` TÖRENLE ANILDI   15:50   AKİB, NİSAN AYINDA YÜZDE 12 ARTIŞLA 1,3 MİLYAR DOLAR İHRACATA İMZA ATTI   15:45   AKDENİZ BELEDİYE MECLİSİ, MAYIS AYI İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ: “YENİ DÖNEMDE AKDENİZ’DE HİZMET VE PROJE ATAĞI BAŞLIYOR”   15:39   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANI SARIYILDIZ’DAN VATANDAŞLARA VERGİ ÇAĞRISI   15:26   ÜÇ FİDAN, İDAMLARININ 52. YILINDA MEZARLARI BAŞINDA ANILDI: "ONLARI ASLA UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ"   13:37   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL, “ÜÇ FİDAN`I ANDI: “HATIRALARI ÖNÜNDE SAYGIYLA EĞİLİYORUM"   13:01   ÖZGÜR ÖZEL: “HİÇ KİMSE KORKMASIN. CHP`Yİ TOPUYLA TÜFEĞİYLE DARBECİLER KARIŞTIRAMADI. ÖZGÜVENSİZ TARTIŞMALARLA KİMSE KİMSEYİ MEŞGUL ETMESİN. İŞİMİZ VAR DAHA İKTİDAR OLACAĞIZ"   10:25   MERSİN BELEDİYESİ`NDEN ÇOCUKLARA TEKNOLOJİ ATÖLYESİ   10:06   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN TRAFİK DENETİMİ   01:16   HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ`NDEN “HÜT” ADLI GRUP İLE İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ   15:01   ALİ YERLİKAYA: "1 MAYIS`TA POLİSLERİMİZE TAŞLI SOPALI SALDIRAN 12 ŞÜPHELİ DE BUGÜN YAKALANDI"   15:01   AYLİN NAZLIAKA, AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞININ FAALİYETLERİNİ DEĞERLENDİRDİ   13:36   ÖZGÜR ÖZEL`DEN HIDIRELLEZ MESAJI: "BAHARIN MÜJDECİSİ HIDIRELLEZ`İN ÜLKEMİZE BARIŞ, HUZUR, SAĞLIK VE MUTLULUK GETİRMESİNİ DİLİYORUM"   12:06   VEHBİ BAKIRLIOĞLU: "CANLI HAYVAN VE ET İTHALATI REKORA DOĞRU KOŞUYOR"   10:19   YAZAR İPEK ONGUN, MERSİNLİ SEVENLERİYLE BULUŞTU   09:48   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN TARIM SEKTÖRÜNDE ÇALIŞAN KADINLARIN SOSYAL GÜVENLİK PRİMLERİNİN DEVLET TARAFINDAN KARŞILANMASI İÇİN KANUN TEKLİFİ   09:29   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ‘YEŞİL DÖNÜŞÜM MERKEZİ` KURMAYA HAZIRLANIYOR   09:27   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ, OLUMSUZ HAVA KOŞULLARINA KARŞI SAHADAYDI    15:08   EĞİTİM-SEN KADIN MECLİSİ: “YENİ MÜFREDAT, SORGULAMAYAN, İTAATKAR BİREYLER YETİŞTİRMEYİ AMAÇLAMAKTADIR”  
 
     
   

İnternetten ev alınmamalı..


Mersin Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, internet üzerinden satılan evlerle ilgili büyük sıkıntılar yaşadıklarını belirterek, "En çok dolandırıcılık internet üzerinden yapılıyor.

 

Tarih : 22 Temmuz 2017 Cumartesi 06:33   Okunma : 1444

Mersin Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, internet üzerinden satılan evlerle ilgili büyük sıkıntılar yaşadıklarını belirterek, "En çok dolandırıcılık internet üzerinden yapılıyor. Olmayan bir evden vatandaşlardan para alıyorlar ve kayıplara karışıyorlar. Bunlara kaçak emlakçılar diyorlar ancak bunlar düpedüz sahtekardır" dedi.

İnternet üzerinden satılan evlerle ilgili de çok büyük sıkıntılar yaşadıklarının altını çizen Madenli, "En çok dolandırıcılık internet üzerinden yapılıyor. Emlakçı olmayan, aslında sahtekarlık yapmak isteyenlere çok büyük bir kapı. Adam internete evim var gibi ilan veriyor, altına da bir emlakçının ismini yazıyor. Bunların altına yazılan çoğu emlakçı aslında yok. Kafalarına göre isim belirleyip, şu emlakçı, bu emlakçı diye yazıyorlar. Öyle bir ev olmadığı halde insanlardan para alıyor ve kayboluyorlar. Ondan sonra vatandaşların emlakçıya güveni bitiyor. Bir başkası evde oturuyor, 3-4 tane ev ayarlıyor, onları satıyor, komisyonunu alıyor ama devlete vergi yok. Bunlara kaçak emlakçı diyorlar. Ancak bunlar düpedüz sahtekardır. Emlakçılıkla ilgileri yoktur. Bunun zararını da biz, vatandaş, devlet çekiyor. Emlakçılık Yasası'nın bir an önce ivedilikle çıkarılması gerekiyor" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  mersin tüm emlakcılar odası başkanı, yavuz selim madenli, mersin.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA