7 Mayıs 2024 Salı

12:42   BAHÇELİ`DEN SİNAN ATEŞ CİNAYETİ İDDİANAMESİ AÇIKLAMASI   12:19   MEB, 20 BİN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ALIMI İÇİN ATAMA TAKVİMİNİ VE BRANŞLARA GÖRE KONTENJANLARI AÇIKLADI   12:06   CHP`DEN SAĞLIK BAKANLIĞI`NA SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN KREŞ ÇAĞRISI   11:55   CHP`DEN AYM`YE BAŞVURU...    11:22   İSRAİLLİLER ATEŞKES İÇİN TEL AVİV`DE SOKAKLARA ÇIKTI   10:29   MANİSA`DA DOLU YAĞIŞINDAN ETKİLENEN ÜZÜM ÜRETİCİSİ CHP`Lİ BAŞEVİRGEN`E DERT YANDI: “ÇİFTÇİNİN İŞİ ALLAH`A KALDI”   10:25   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ YOLLAR AÇMAYI SÜRDÜRÜYOR   10:15   MHP’Lİ UYSAL MERSİN’DE YAPIMI DEVAM EDEN YATIRIMLARI DEĞERLENDİRDİ   10:13   YSK`NIN YEREL SEÇİMLERİN KESİN SONUÇLARINA İLİŞKİN KARARI, RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   09:58   MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN: "20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI YAPILACAK"   09:54   VELİ AĞBABA: “MEVCUT ANAYASAYA UYMAYAN BİR ANLAYIŞLA ANAYASA YAPILMAZ. ANAYASA YAPARAK 10 BİN LİRA MAAŞ ALAN EMEKLİNİN SORUNUNU MU ÇÖZECEKSİNİZ?”   09:30   CHP`DE TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ ÇALIŞMALARI... GÜL ÇİFTCİ BİNİCİ: “EN KATILIMCI, EN DEMOKRATİK, EN DOĞRU, EN AKILCI ŞEKİLDE BU TÜZÜĞÜ HEP BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”   06:14   CHP`Lİ NAMIK TAN: "AKP-MHP KOALİSYONU CUMHURİYETE İHANET EDİYOR"   01:16   YSK`NIN 31 MART YEREL SEÇİMLERİNİN KESİN SONUÇLARINA İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE   19:01   ÖZGÜR ÖZEL DEVLET BAHÇELİ`Yİ ZİYARET EDECEK   15:54   BAŞKAN YILDIZ’DAN, İLÇENİN YÜKSEK KESİMLERİNDE DOLU FELAKETİNDEN ZARAR GÖREN ÜRETİCİLERE GEÇMİŞ OLSUN   15:52   MEZİTLİ`DE `3 FİDAN` TÖRENLE ANILDI   15:50   AKİB, NİSAN AYINDA YÜZDE 12 ARTIŞLA 1,3 MİLYAR DOLAR İHRACATA İMZA ATTI   15:45   AKDENİZ BELEDİYE MECLİSİ, MAYIS AYI İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ: “YENİ DÖNEMDE AKDENİZ’DE HİZMET VE PROJE ATAĞI BAŞLIYOR”   15:39   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANI SARIYILDIZ’DAN VATANDAŞLARA VERGİ ÇAĞRISI  
 
     
   

Başkan Mustafa Turgut’tan narenciye işçilerine ziyaret..


Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ilçede narenciye hasat sezonunun başlamasıyla birlikte hasatta çalışan işçileri ziyaret ederek onlarla birlikte yemek yedi.

 

Tarih : 18 Kasım 2017 Cumartesi 09:27   Okunma : 1181

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ilçede narenciye hasat sezonunun başlamasıyla birlikte hasatta çalışan işçileri ziyaret ederek onlarla birlikte yemek yedi.

‘TARIM İŞÇİLERİMİZE KOLAYLIKLAR DİLİYORUM’

Tunç Narenciye sahibi Murat Tunç ile birlikte, narenciye çalışanlarına kolaylıklar dileyen Başkan Turgut, tarım emekçilerinin sofralarına konuk oldu. Narenciyenin yetişmesi anlamında ilçenin büyük bir öneme sahip olduğunu kaydeden Başkan Turgut, “Hasat sezonunun tüm çiftçilerimize bereket getirmesini diliyorum. İnşallah hem üreticimiz hem de alıcımız memnun olur. Köylü ve çiftçimizin alın terlerinin tam karşılığını alabilmeleri, ürünlerini gerçek anlamda değerlendirebilmeleri için mücadelemiz sonuna kadar sürecek. Narenciye ilçemiz için önemli bir üründür.

Narenciye işçisinin çalışma şartlarını ve yapmış oldukları işin kıymetini çok iyi bilirim. Bugünkü ziyaretlerimizde de sizlerle bir araya gelerek sorunlarınızı dinleyip bilgi alışverişinde bulunduk. Tüm bahçe sahiplerimize ürünlerinin bereketli olmasını dilerim."

ÜRETİCİ, ‘NARENCİYEDEN BU YIL UMUTLUYUZ’

Narenciye üreticisi ve Tunç Narenciye Sahibi Murat Tunç, ‘Başkanım ziyaretleriniz bizleri onurlandırdı. Tarım işçilerini ve üreticilerini ziyaret etmeniz, derdimizi sıkıntımızı dinlemeniz bizleri çok mutlu etti. Bu yıl narenciye üretiminden ve satışından çok umutluyuz. İnşallah böyle gider. Üretim maliyetlerimiz çok yüksek olduğu gibi gübre, zirai ilaç, mazot ve işçilik maliyetlerine artık yetişemiyoruz. Maliyetler sürekli artarken, limonun fiyatı 10 yıldır aynı kalmıştı. Önümüzdeki yıl çok daha kötü günler bekliyor olabilir bizi. AB bizden narenciye almıyor, çünkü İtalya, İspanya ve Fransa’da da narenciye üretiliyor ve bize ihtiyaçları yok. Bir tek Rusya vardı, onlar da bir yıl alıyor bir yıl almıyor. İnşallah bu yıl herhangi bir kriz olmazda narenciye satışlarımız iyi gider’ dedi.

Paylaş :
Etiketler :  silifke belediyesi, başkan mustafa turgut, narenciye işçileri.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA