2 Haziran 2024 Pazar

17:29   RIZE`DE ``ÇAY MITINGI``NE KATıLAN ÜRETICILERINDEN ÇAĞRı: ``YAŞ ÇAY ALıM FIYATı EN AZ 25 TL OLMALı``   17:21   ÖZGÜR ÖZEL: "BELEDIYELER BIRLIĞI`NDE 14 YÖNETICIDEN 8`INI CHP ALACAK 6`SıNı DIĞER PARTILERE VERECEK"   16:33   RIZE’DE ÜRETICININ TALEBI: "ÇAY KANUNU ÇıKARıLSıN"   15:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR EKIPLERI, LGS SıNAVıNA GIREN ÖĞRENCILERE VE AILELERINE SU İKRAM ETTI   15:02   CHP`DEN RIZE`DE "ÇAY MITINGI"...    14:35   LGS SıNAVı SONA ERDI... ÖĞRENCILER EN ÇOK SAYıSAL DERSLERDE ZORLANDı   13:46   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL, MITING ÖNCESINDE RIZE`DE ÇAY ÜRETICILERINI ZIYARET ETTI   13:41   CHP HEYETI SEÇIMIN TEKRARLANDıĞı PıNARBAŞı`NDA...    12:48   KÜÇÜKÇEKMECE`DE ÇÖKEN ÜÇ KATLı BINA... İÇIŞLERI BAKANı YERLIKAYA İSTANBUL`A GITTI   11:27   TBMM`DE BU HAFTA... KRIPTO VARLıKLARA ILIŞKIN KANUN TEKLIFI GÖRÜŞÜLECEK, MERKEZ BANKASı BAŞKANı KARAHAN PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU`NA SUNUM YAPACAK   09:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI SPOR KULÜBÜ, SÜPER LIG`E ÇıKTı   09:29   "FILISTIN İÇIN BIN GENÇ" GRUBU: 10 ARKADAŞıMıZ ŞAFAK OPERASYONUYLA GÖZALTıNA ALıNDı   01:44   ÖZGÜR ÖZEL: “GÖZALTıNA ALıNAN ÖZEL SEKTÖR ÖĞRETMENLERININ TABAN MAAŞ VE GÜVENCELI ÇALıŞMA TALEPLERININ YANıNDAYıZ”   01:32   BELEDIYELERDEKI NORM KADRO ILKE VE STANDARTLARıNA ILIŞKIN YÖNETMELIKTE DEĞIŞIKLIK YAPıLDı   16:40   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI BAŞKANLıK SEÇIMI’NDE CHP’NIN ADAYı BELLI OLDU   16:04   ÖZGÜR ÖZEL, TAYFUN KAHRAMAN`ıN KıZı VERA`NıN MEZUNIYET TÖRENINE KATıLDı   15:55   MERSIN’DE MARDINLILER DAYANıŞMA GECESINDE BIRARAYA GELDI   15:07   MSB: ZEYTIN DALı BÖLGESINDE 6 PKK`Lı TERÖRIST ETKISIZ HALE GETIRILDI   13:05   BERKIN ELVAN`ıN AILESININ AVUKATLARı, AK PARTI ANKARA MILLETVEKILI OSMAN GÖKÇEK HAKKıNDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK   12:40   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL ADD`NIN 17. OLAĞAN GENEL KURULU`NDA KONUŞTU  
 
     
   

Başkan Mustafa Turgut’tan narenciye işçilerine ziyaret..


Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ilçede narenciye hasat sezonunun başlamasıyla birlikte hasatta çalışan işçileri ziyaret ederek onlarla birlikte yemek yedi.

 

Tarih : 18 Kasım 2017 Cumartesi 09:27   Okunma : 1282

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ilçede narenciye hasat sezonunun başlamasıyla birlikte hasatta çalışan işçileri ziyaret ederek onlarla birlikte yemek yedi.

‘TARIM İŞÇİLERİMİZE KOLAYLIKLAR DİLİYORUM’

Tunç Narenciye sahibi Murat Tunç ile birlikte, narenciye çalışanlarına kolaylıklar dileyen Başkan Turgut, tarım emekçilerinin sofralarına konuk oldu. Narenciyenin yetişmesi anlamında ilçenin büyük bir öneme sahip olduğunu kaydeden Başkan Turgut, “Hasat sezonunun tüm çiftçilerimize bereket getirmesini diliyorum. İnşallah hem üreticimiz hem de alıcımız memnun olur. Köylü ve çiftçimizin alın terlerinin tam karşılığını alabilmeleri, ürünlerini gerçek anlamda değerlendirebilmeleri için mücadelemiz sonuna kadar sürecek. Narenciye ilçemiz için önemli bir üründür.

Narenciye işçisinin çalışma şartlarını ve yapmış oldukları işin kıymetini çok iyi bilirim. Bugünkü ziyaretlerimizde de sizlerle bir araya gelerek sorunlarınızı dinleyip bilgi alışverişinde bulunduk. Tüm bahçe sahiplerimize ürünlerinin bereketli olmasını dilerim."

ÜRETİCİ, ‘NARENCİYEDEN BU YIL UMUTLUYUZ’

Narenciye üreticisi ve Tunç Narenciye Sahibi Murat Tunç, ‘Başkanım ziyaretleriniz bizleri onurlandırdı. Tarım işçilerini ve üreticilerini ziyaret etmeniz, derdimizi sıkıntımızı dinlemeniz bizleri çok mutlu etti. Bu yıl narenciye üretiminden ve satışından çok umutluyuz. İnşallah böyle gider. Üretim maliyetlerimiz çok yüksek olduğu gibi gübre, zirai ilaç, mazot ve işçilik maliyetlerine artık yetişemiyoruz. Maliyetler sürekli artarken, limonun fiyatı 10 yıldır aynı kalmıştı. Önümüzdeki yıl çok daha kötü günler bekliyor olabilir bizi. AB bizden narenciye almıyor, çünkü İtalya, İspanya ve Fransa’da da narenciye üretiliyor ve bize ihtiyaçları yok. Bir tek Rusya vardı, onlar da bir yıl alıyor bir yıl almıyor. İnşallah bu yıl herhangi bir kriz olmazda narenciye satışlarımız iyi gider’ dedi.

Paylaş :
Etiketler :  silifke belediyesi, başkan mustafa turgut, narenciye işçileri.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA