4 Mayıs 2024 Cumartesi

15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ CHP`Yİ ZİYARET ETTİ   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   14:42   YAŞAR KEMAL PARKI YENİLENİYOR   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR   12:18   CHP’Lİ YILMAZ’DAN 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ MESAJI   12:16   UTKU ÇAKIRÖZER, NİSAN AYI BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU`NU AÇIKLADI   11:46   BORCUNU ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN SUYU KESİLEN KADİRLİLİ ÇİFTÇİ: "BİZ KÖYLÜYÜZ BENİM HİÇBİR ŞEYİM YOK BENİM"   11:33   ÖMER FETHİ GÜRER, KIRMIZI ET ÜRETİMİNDEKİ FARKLI RAKAMLARA DİKKAT ÇEKTİ: ``557 BİN TON FAZLA KIRMIZI ET ÜRETİMİ NASIL OLUŞTU?``   11:20   ÇHD: TAKSİM YASAĞINA KARŞI ÇIKAN 47 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI   11:13   ÖZGÜR ÖZEL: "GAZETECİLERİN HABERLERİ NEDENİYLE CEZAEVİNDE OLMAYACAKLARI BİR ÜLKEYİ SAĞLAMAK İÇİN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"   11:06   KENT LOKANTASI ÖNÜNDE SIRA BEKLEYEN VATANDAŞLAR: ``KİMİ ISTAKOZ, KİMİ MANDA YOĞURDU YİYOR... BİZ BOL BOL BETON ÜRETTİK TÜRKİYE`DE...   10:56   ATEŞ, TAVUK ÜRÜNLERİ İHRACATINA GETİRİLEN KISITLAMAYI ELEŞTİRDİ: "YÜKSEK TAVUK ETİ FİYATININ SEBEBİ İHRACAT DEĞİL, İKTİDARIN YANLIŞ TARIM POLİTİKALARI"   10:56   UZMANLARDAN UYARI: "ÇOCUKLARINIZI SOSYAL MEDYADA MALZEME HALİNE GETİRMEYİN, MAHREMİYETLERİNİ İHLAL ETMEYİN"  
 
     
   

Çarkçılı’da Çocuklar Hayalini Kurdukları Oyun Parklarına Kavuştu..


Erdemli Belediyesi, büyükşehir yasası sonrası mahalleye dönüşen belde-köylerde farklı noktalarda çocuk oyun parkları ve spor alanları oluşturmaya devam ediyor.Hayalini kurdukları oyun gruplarına kavuşan ve yüzü gülen çocuklarla birlikte yeni park ve spor alanlarının Çarkçılı sakinlerinin de kullanım

 

Tarih : 11 Ocak 2018 Perşembe 02:34   Okunma : 1068

Erdemli Belediyesi başta büyükşehir yasasıyla kendilerine bağlanan yeni mahalleler ve bugüne kadar hiç parkı olmayan yerleşim birimlerine park ve spor aletleri kuruyor. Belediye ekipleri uzak yakın demeden Erdemli merkezi ve mahallelere yeni parklar oluştururken, bazı mevkilere de vatandaşların yararlanması için oyun grupları ve spor aletleri armağan ediyor.Kargıpınarı Mahallesi Çarkçılı mevkiinde 2017 yılı içinde yapılan parkla vatandaşları ilk defa bu hizmetle buluşturmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, gittikleri mahallelerde yapılan hizmetleri görmenin kendileri için büyük bir onur ve gurur kaynağı olduğunu söyleyerek, mahallelerin kuruluşundan beri aldıkları hizmetlerin kat kat fazlasını son dört yıl içerisinde aldıklarını açıkladı. Başkan Tollu yaptığı açıklamada; “Yaptığımız parkları sadece insanların günlük dinlenme ihtiyaçlarını karşılamaları için değil, yeri geldiğinde kır düğünlerinin, toplantıların, nişanların yapılabileceği bir konumda inşa etmeye çalışıyoruz. Bu parklarda insanlarımız hem hoşça vakit geçirecek, hem de çoluk çocuklarını güvenli bir şekilde oyun oynatma imkânına sahip olacaklar. Erdemli sınırları içerisinde Erdemli Belediyesi’nin hizmetlerinin gitmediği hiçbir yer kalmadı. Köylerimizin tamamında çocuk oyun grupları ve spor aletlerimizi görebilirsiniz. Çarkçılı’da bu kapsamda çocuk oyun grupları ve yeni parklarına kavuştular. Hizmette sınır tanımıyoruz, birçok mahallemizde artık ikinci üçüncü oyun gruplarını kuruyoruz”dedi.

HAYALİNİ KURDUKLARI PARKLARA KAVUŞTULAR

Hayalini kurdukları oyun gruplarına kavuşan ve yüzü gülen çocuklarla birlikte yeni park ve spor alanlarının Çarkçılı sakinlerinin de kullanımına açık olduğunu ifade eden Başkan Tollu, mahalle sakinlerinin istediği zaman Erdemli Belediyesi tarafından yapılan alanlardan yararlanabileceğini belirtti.Çocuk oyun parkının mahallelerine kurulmasını heyecanla bekleyen çocuklar, çalışmaların tamamlanmasıyla salıncak ve kaydıraklara koşarak, oyun parkının keyfini çıkarmaya başladı. Büyükşehir yasası sonrası Erdemli Belediyesi hizmet alanına giren Çarkçılı’da çocuklar yıllardır hayalini kurdukları oyun gruplarına kavuşurken, çocuk oyun parkları ve spor alanları vatandaşlar tarafından da olumlu karşılandı. Mahallelerine yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür eden vatandaşlar, yapılan yeni parkların ve çocuk oyunalanlarının kendileri içinde hayal olduğuna dikkat çekerek, bu tür hizmetlerin yapılması ile birlikte eğlenme ve spor yapma imkanı bulduklarını dile getirdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA