6 Mayıs 2024 Pazartesi

15:39   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANI SARIYILDIZ’DAN VATANDAŞLARA VERGİ ÇAĞRISI   10:25   MERSİN BELEDİYESİ`NDEN ÇOCUKLARA TEKNOLOJİ ATÖLYESİ   10:06   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN TRAFİK DENETİMİ   01:16   HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ`NDEN “HÜT” ADLI GRUP İLE İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ   15:01   ALİ YERLİKAYA: "1 MAYIS`TA POLİSLERİMİZE TAŞLI SOPALI SALDIRAN 12 ŞÜPHELİ DE BUGÜN YAKALANDI"   15:01   AYLİN NAZLIAKA, AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞININ FAALİYETLERİNİ DEĞERLENDİRDİ   13:36   ÖZGÜR ÖZEL`DEN HIDIRELLEZ MESAJI: "BAHARIN MÜJDECİSİ HIDIRELLEZ`İN ÜLKEMİZE BARIŞ, HUZUR, SAĞLIK VE MUTLULUK GETİRMESİNİ DİLİYORUM"   12:06   VEHBİ BAKIRLIOĞLU: "CANLI HAYVAN VE ET İTHALATI REKORA DOĞRU KOŞUYOR"   10:19   YAZAR İPEK ONGUN, MERSİNLİ SEVENLERİYLE BULUŞTU   09:48   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN TARIM SEKTÖRÜNDE ÇALIŞAN KADINLARIN SOSYAL GÜVENLİK PRİMLERİNİN DEVLET TARAFINDAN KARŞILANMASI İÇİN KANUN TEKLİFİ   09:29   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ‘YEŞİL DÖNÜŞÜM MERKEZİ` KURMAYA HAZIRLANIYOR   09:27   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ, OLUMSUZ HAVA KOŞULLARINA KARŞI SAHADAYDI    15:08   EĞİTİM-SEN KADIN MECLİSİ: “YENİ MÜFREDAT, SORGULAMAYAN, İTAATKAR BİREYLER YETİŞTİRMEYİ AMAÇLAMAKTADIR”   14:15   ÖZEL, KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİNİN DETAYLARINI ANLATTI   13:39   MANSUR YAVAŞ, ÖZEL VE ERDOĞAN GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   12:52   1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇIKMAK İSTERKEN GÖZALTINA ALINAN 65 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ   12:49   ÖZGÜR ÖZEL, PİYADE ASTSUBAY KIDEMLİ ÇAVUŞ GÖÇMEN`İN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ   09:48   MERSİN BELEDİYESİ`NDEN ORTOPEDİK ENGELLİLERE YÖNELİK BOCCE TURNUVASI   09:35   MECLİS`İN SORU ÖNERGESİ KARNESİ... MUHALEFETİN SORULARI YANITSIZ KALDI   09:32   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN DİLENCİ OPERASYONU  
 
     
   

Muhtar Alşan’dan Mukaddem Parkı için teşekkür..


İlçenin dört bir yanına yeni parklar kazandırmaya devam eden Silifke Belediyesi, yapmış olduğu sosyal alanlar ile mahallelere ayrı bir görsellik ve canlılık katmaya devam ediyor.

 

Tarih : 12 Ocak 2018 Cuma 00:35   Okunma : 1331

Sosyal yatırımlar kapsamında tamamlananve halkın kullanımına açılan 3 bin metrekarelik Mukaddem Mahallesi Parkı, çiçekleri, ağaçları ve kamelyalarıyla mahalle merkezine ayrı bir canlılık katıyor.

İlçenin dört bir yanına yeni parklar kazandırmaya devam eden Silifke Belediyesi, yapmış olduğu sosyal alanlar ile mahallelere ayrı bir görsellik ve canlılık katmaya devam ediyor.

‘BAŞKANIMIZA MAHALLEM ADINA TEŞEKKÜR EDERİM’

Hizmetlerinden dolayı Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür eden Mukaddem Mahallesi Muhtarı İbrahim Alşan, “Bu park mahallemize gerçekten çok güzel yakıştı. Şehir merkezine yakın olması ve nüfusu nedeniyle önemli bir konumda olan Mukaddem Mahallemizin, böyle bir hizmete ihtiyacı vardı. Çiçekleri, ağaçları, yürüyüş yolları ve kamelyaları ile vatandaşlarımızın tercih ettiği bir park oldu. Çocuklarımız oyunlarını oynarken ailelerde burada dinlenerek çay sohbetlerini yapabiliyorlar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

“İHTİYAÇ DUYULAN HER MAHALLEMİZE KAZANDIRACAĞIZ”

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, "Kentimiz genelinde parklar konusunda hassas bir çalışma içindeyiz. İhtiyaç duyulan mahallelerimizi bir bir tespit ederek, parklarımızı yapıyoruz. Silifke’mizin her yeri bizim için çok değerli. Bu değerin farkında olarak merkezden başlamak üzere birçok mahallemizde parklar yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz. Gençlerimizin, ailelerimizin ve çocuklarımızın en çok talep ettikleri parkları yapmakbizleri mutlu ediyor.

İşte bu parklarımızdan bir tanesi de Mukaddem Parkı. İçerisinde dinlenme alanları, ahşap oyun grupları, havuz, tuvalet, kamelyalar, oturma alanları, oyun alanları ve yeşilliğiyle güzel bir park. Bugüne kadar yaptığımız yatırımlar bundan sonra yapılacak hizmetlerimizin bir başlangıcı ve müjdeleyicisidir. Çocuklarınızla birlikte hoşça vakit geçirebileceğiniz, spor yapabileceğiniz, hafta sonlarınızı çok uzaklara gitmeden keyifli bir şekilde burada değerlendirebilirsiniz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  silifke, mustafa turgut, silifke belediyesi, bünyamin uçar.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA