27 Nisan 2024 Cumartesi

16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!   12:52   ÖZGÜR ÖZEL, DENİZLİ İL BAŞKANI ALİ OSMAN HORZUM’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU   12:31   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL DENİZLİ`DE   11:35   İSİAS OTELİ DAVASI... KIZI ASYA`YI KAYBEDEN BABA MEHMET TÜLEK: “SÜRECİN ŞEFFAF VE BİLİME DAYALI YÜRÜTÜLMESİNİ İSTİYORUZ”   10:45   DEPREMDE 72 KİŞİYE MEZAR OLAN İSİAS OTELİ DAVASI’NIN İKİNCİ DURUŞMASI GERÇEKLEŞTİ   09:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KIYI EKOSİSTEMLERİNİN RESTORASYONU ÇALIŞMALARI BARCELONA’DA ANLATILDI   09:20   ‘BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ` YARIN YAPILACAK   16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”  
 
     
   

Mezitli Belediyesi’nde Toplu Sözleşme


Mezitli Belediyesi ile Tüm Bel Sen Mersin Şubesi arasında toplu sözleşme imzalandı. Sözleşme ile Mezitli Belediyesi’nde çalışan memurlara en yüksek memur maaşı oranında artış sağlandı.

 

Tarih : 16 Ocak 2018 Salı 18:38   Okunma : 1442

Mezitli Belediyesi ile Tüm Bel Sen Mersin Şubesi arasında toplu sözleşme görüşmeleri tamamlandı. Yapılan toplu sözleşme ile Mezitli Belediyesi’nde çalışan memurlara en yüksek memur maaşı oranında artış sağlandı. Mezitli Belediyesi’nde çalışan memurları ilgilendiren toplu sözleşme Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ile Tüm Bel Sen Mersin Şube Başkanı Canan Solak tarafından imzalandı. İmza töreninde Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Güneri, Tüm Bel Sen İdari Sekreteri Recep Kara da hazır bulundu.                                                                                           

"BU SÖZLEŞME TÜM BELEDİYELERE ÖRNEK OLMALI"

Toplu sözleşmelerin Kamu çalışanları açısından önemli bir mihenk taşıdır olduğunun altını çizen Tüm Bel-Sen İdari Sekreteri Recep Kara, “Bu imzaladığımız sözleşmeler, Türkiye’de ilk kez Tüm-Bel Sen ile yapılan sözleşmelerin devamı niteliğindedir. Kanun hükmünde kararnamelerin yaşandığı bir dönemde yapılan toplu sözleşmeler kamu çalışanlarını da rahatlatan bir durumdur. Bunun bütün belediye çalışanları için örnek olarak değerlendirilmesini istiyoruz. Yapılan sözleşmelerin de bir an önce yapılmasını diliyoruz." dedi.

"MEZİTLİ BELDİYESİ ÇALIŞANLARI ŞANSLI"

İmzalanan sözleşme ile kamu çalışanların refah seviyesi yükseldiğinin altını çizen Tüm Bel-Sen Mersin Şube Başkanı Canan Solak, açıklamasında “Biz diğer belediyelerde görev yapan memurlarında sözleşme ile refaha ermesini diliyoruz. Başkanımızda son derece sağduyulu bir yaklaşımla yanımızda yer aldı. Çalışanlar açısında böylesi şefkatli bir belediye başkanları olduğu için çok şanslılar. Toplu sözleşme görüşmeleri sürecinde ve imzalanmasında büyük bir özveri ve duyarlılık gösteren başkanımıza çok teşekkür ediyor ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

"ÇALIŞANLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ"

Toplu sözleşme görüşmelerinin olumlu bir havada geçtiğini dile getiren Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Çalışanlarımızın her zaman yanındayız. Çalışanlarımızın alın terleri kurumadan maaşlarının düzenli ve zamanında, hak ettikleri ücreti alabilmeleri konusunda titiz davranıyoruz. Belediyemize yıllardır emek veren memurlarımızın emeklerinin karşılığını alabilmeleri için üzerimize düşeni yaptık. Kurumumuzun çıkarlarını da dikkate alarak karşılıklı mutabakat ile her iki tarafı da memnun eden bir sözleşme imzaladık. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

 
Paylaş :
Etiketler :  mersin, mezitli, belediye, neşet tarhan

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA