1 Mayıs 2024 Çarşamba

16:39   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARDAN ORTAK “1 MAYIS” MESAJI   15:02   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL: "TAKSİM`İ KAPATMAK ANAYASA TANIMAMAKTIR`` (1)   13:58   ALİ YERLİKAYA: "TERÖR ÖRGÜTÜ PROPAGANDASI YAPAN VE 1 MAYIS GÜNÜNÜ PROVOKE ETMEYE YÖNELİK HAZIRLIK İÇERİSİNDE OLAN 58 ŞÜPHELİ YAKALANDI"   13:51   TGC, 1 MAYIS`TA BASIN EMEKÇİLERİ İÇİN CAN GÜVENLİĞİNİN SAĞLANMASI ÇAĞRISI YAPTI   13:27   MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TUNCER, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ   12:41   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZYİĞİT’TEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI   12:36   TARSUS’TA PARKLAR ARTIK DAHA TEMİZ DAHA KONFORLU   12:22   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ`UN "YENİ ANAYASA" TURU...    11:03   TÜSİAD: “GERÇEK BEKÂ MESELESİ OLAN EĞİTİMDE MÜFREDAT DEĞİŞİKLİĞİ OLDUBİTTİYE GETİRİLMEMELİ”   10:58   CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ’DAN 1 MAYIS MESAJI   10:50   GELECEK PARTİSİ İL BAŞKANI KARIŞ’TAN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJI   10:47   GÜLCAN KIŞ’TAN 1 MAYIS MESAJI   10:22   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ‘GÖKKUŞAĞININ ALTINDA` OYUNU İLE GAZİANTEPLİ ÇOCUKLARLA BULUŞTU   10:22   BURHANETTİN BULUT: "TAKSİM`İ EMEKÇİYE KAPATAN İKTİDAR AYM KARARLARINI İHLAL ETMEKTEDİR"   10:01   İSTANBUL VALİLİĞİ, ‘OLAĞANÜSTÜ` 1 MAYIS ÖNLEMLERİNİ AÇIKLADI... TOPLU ULAŞIM KISITLANACAK. TRAMVAY, OTOBÜS, METRO, MARMARAY VE BAZI DENİZ SEFERLERİ DURDURULACAK   09:46   MÜZEYYEN ŞEVKİN: "EMEKLİYİ KANDIRMAYI BIRAKIN. `EMEKLİ YILI` İLAN ETTİK DİYEREK ONLARIN AKLIYLA DALGA GEÇMEYİN"   08:33   İSTANBUL VALİLİĞİ: 1 MAYIS`TA KARAYOLLARINDA KISITLAMA 04.00, DENİZ VE RAYLI SİSTEMDE 05.30`DA BAŞLAYACAK   01:15   MÜSAVAT DERVİŞOĞLU: “İYİ PARTİ OLARAK TEK ADAMLIĞI KÖKLEŞTİRECEK BİR REVİZYON ARAYIŞINA İZİN VERMEYİZ”   16:30   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT: "TAHİR ELÇİ`NİN KATİLLERİNİN ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMESİ İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"   16:14   EKREM İMAMOĞLU`NA TAŞLI SALDIRI DAVASI 24 HAZİRAN`A ERTELENDİ  
 
     
   

Mersin’de “Atatürk ‘evet’ diyor” pankartı’da astılar..


Mersin’de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan hayranı şair Oktay Avcu tarafından asılan “Atatürk de evet diyor” pankartına CHP tepki gösterdi.

 

Tarih : 22 Şubat 2017 Çarşamba 17:52   Okunma : 1268

MERSİN'de kendisini araştırmacı-şair olarak tanıtan Oktay Avcu tarafından asılan Atatürk'lü 'Evet' pankartı tepkiler üzerine kaldırıldı.

MERSİN'de kendisini araştırmacı-şair olarak tanıtan Oktay Avcu tarafından Metropol binasının çarşı bölümüne asılan ve üzerinde 'Atatürk Evet Diyor' yazan, Ulu Önder Atatürk ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın el sıkışırken montaj fotoğrafının bulunduğu afiş, vatandaşların tepkisi üzerine kaldırıldı.

Mersin'de yaptığı tek kişilik eylemlerle tanınan Avcu, dün akşam saatlerinde Hastane Caddesi üzerinde bulunan 52 katlı Metropol binasının çarşı bölümünün 3'üncü katına, üstünde Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tokalaştığı montaj fotoğraf yer alan 'Atatürk Evet Diyor' başlıklı bir afiş astı. Afişte "Aferin Çocuk, Aferin Uzun Adam, Çalışkansın, Zekisin, Başarılısın, Ülkeni Seviyorsun, İnsanını Seviyorsun, Üretimi Seviyorsun, Hizmeti Seviyorsun, Daha Dinamik, Daha Hızlı Büyüyen bir Türkiye için Bende Evet Diyorum Cumhuriyete ve Devrimlerime Sahip Çık, Benim İzimde Yürüyen ve Beni En Çok Anlayan Sensin' yazılıydı.

Avcu'nun astığı afiş yoldan geçenler ve çevre esnafından bazılarının tepkisine neden olunca, bina yönetimince kısa sürede kaldırıldı. Afişin sosyal medyadan da çeşitli hesaplarca paylaşıldığı belirlendi.

KILIÇDAROĞLU'NA HAKARETTEN CEZA ALDI

Oktay Avcu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaret ettiği iddiasıyla 1 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Ceza 5 yıl süreyle ertelenirken Oktay Avcu, Mersin Adliyesi önünde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın lehinde, Kemal Kılıçdaroğlu'nun ise aleyhinde iki pankart açarak karara tepki göstermişti.

Paylaş :
Etiketler :  referandum, erdogan, hayır, cumhurbaşkanı.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA