6 Mayıs 2024 Pazartesi

10:25   MERSİN BELEDİYESİ`NDEN ÇOCUKLARA TEKNOLOJİ ATÖLYESİ   10:06   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN TRAFİK DENETİMİ   01:16   HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ`NDEN “HÜT” ADLI GRUP İLE İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ   15:01   ALİ YERLİKAYA: "1 MAYIS`TA POLİSLERİMİZE TAŞLI SOPALI SALDIRAN 12 ŞÜPHELİ DE BUGÜN YAKALANDI"   15:01   AYLİN NAZLIAKA, AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞININ FAALİYETLERİNİ DEĞERLENDİRDİ   13:36   ÖZGÜR ÖZEL`DEN HIDIRELLEZ MESAJI: "BAHARIN MÜJDECİSİ HIDIRELLEZ`İN ÜLKEMİZE BARIŞ, HUZUR, SAĞLIK VE MUTLULUK GETİRMESİNİ DİLİYORUM"   12:06   VEHBİ BAKIRLIOĞLU: "CANLI HAYVAN VE ET İTHALATI REKORA DOĞRU KOŞUYOR"   10:19   YAZAR İPEK ONGUN, MERSİNLİ SEVENLERİYLE BULUŞTU   09:48   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN TARIM SEKTÖRÜNDE ÇALIŞAN KADINLARIN SOSYAL GÜVENLİK PRİMLERİNİN DEVLET TARAFINDAN KARŞILANMASI İÇİN KANUN TEKLİFİ   09:29   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ‘YEŞİL DÖNÜŞÜM MERKEZİ` KURMAYA HAZIRLANIYOR   09:27   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ, OLUMSUZ HAVA KOŞULLARINA KARŞI SAHADAYDI    15:08   EĞİTİM-SEN KADIN MECLİSİ: “YENİ MÜFREDAT, SORGULAMAYAN, İTAATKAR BİREYLER YETİŞTİRMEYİ AMAÇLAMAKTADIR”   14:15   ÖZEL, KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİNİN DETAYLARINI ANLATTI   13:39   MANSUR YAVAŞ, ÖZEL VE ERDOĞAN GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   12:52   1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇIKMAK İSTERKEN GÖZALTINA ALINAN 65 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ   12:49   ÖZGÜR ÖZEL, PİYADE ASTSUBAY KIDEMLİ ÇAVUŞ GÖÇMEN`İN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ   09:48   MERSİN BELEDİYESİ`NDEN ORTOPEDİK ENGELLİLERE YÖNELİK BOCCE TURNUVASI   09:35   MECLİS`İN SORU ÖNERGESİ KARNESİ... MUHALEFETİN SORULARI YANITSIZ KALDI   09:32   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN DİLENCİ OPERASYONU   08:26   İLİÇ`TE İKİ MADENCİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI  
 
     
   

Dinçer, “Çanakkale Zaferi tarihin akışını değiştiren bir kahramanlık destanıdır”


Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Çanakkale Zaferi’nin, Türk Milleti’nin zamanın en güçlü, en donanımlı ordularına karşı inanç ve vatan sevgisi ile ortaya koyduğu ve tarihin akışını değiştiren bir kahramanlık destanı olduğunu söyledi.

 

Tarih : 17 Mart 2018 Cumartesi 04:06   Okunma : 1035

Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıl dönümünü kutlayan Dinçer, Çanakkale Zaferi’nin Türk kahramanlık tarihinin en onur verici, en parlak sayfalarından biri olduğunu vurguladı. Türk Milleti’nin, Çanakkale’de elde ettiği zafer ile tüm dünyaya bağımsızlığı ve vatan toprağı söz konusu olduğunda karşısında hiçbir gücün duramayacağı mesajı verdiğini belirten Dinçer, “Bu kutsal yurt topraklarının korunması ve şanlı bayrağımızın gönderde dalgalanması için birlik, beraberlik ve bütünlük içinde verilen mücadeleyi millet olarak idrak etmeli, gelecek nesillere bu bilinci aktarmayı, bu güzel vatanı bizlere emanet eden atalarımıza karşı bir borç bilmeliyiz” dedi.
Çanakkale Zaferi’nin yüce Türk ulusuna ülkemizin kurucusu yüce Atatürk’ü hediye ettiğinin altını çizen Dinçer, “Tarihimize altın harflerle yazdırılan 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi, Türk tarihinde bir askeri ve siyasi başarı olmaktan öte inanç, azim ve yiğitlikle örülmüş bir destanın yaradılış tarihidir. Bu tarih, gerek taarruz gerekse savunma savaşlarının başarılarıyla dolup taşan Türk kahramanlık tarihinin en onur verici, en parlak sayfalarından biridir. Bu büyük zaferin 103. yıl dönümünde milletimizin bu onurlu gününü kutluyor, başta yüce Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere kahraman şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  talat dinçer, esob, çanakkale zaferi

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA