5 Mayıs 2024 Pazar

15:01   ALİ YERLİKAYA: "1 MAYIS`TA POLİSLERİMİZE TAŞLI SOPALI SALDIRAN 12 ŞÜPHELİ DE BUGÜN YAKALANDI"   15:01   AYLİN NAZLIAKA, AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞININ FAALİYETLERİNİ DEĞERLENDİRDİ   13:36   ÖZGÜR ÖZEL`DEN HIDIRELLEZ MESAJI: "BAHARIN MÜJDECİSİ HIDIRELLEZ`İN ÜLKEMİZE BARIŞ, HUZUR, SAĞLIK VE MUTLULUK GETİRMESİNİ DİLİYORUM"   12:06   VEHBİ BAKIRLIOĞLU: "CANLI HAYVAN VE ET İTHALATI REKORA DOĞRU KOŞUYOR"   10:19   YAZAR İPEK ONGUN, MERSİNLİ SEVENLERİYLE BULUŞTU   09:48   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN TARIM SEKTÖRÜNDE ÇALIŞAN KADINLARIN SOSYAL GÜVENLİK PRİMLERİNİN DEVLET TARAFINDAN KARŞILANMASI İÇİN KANUN TEKLİFİ   09:29   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ‘YEŞİL DÖNÜŞÜM MERKEZİ` KURMAYA HAZIRLANIYOR   09:27   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ, OLUMSUZ HAVA KOŞULLARINA KARŞI SAHADAYDI    15:08   EĞİTİM-SEN KADIN MECLİSİ: “YENİ MÜFREDAT, SORGULAMAYAN, İTAATKAR BİREYLER YETİŞTİRMEYİ AMAÇLAMAKTADIR”   14:15   ÖZEL, KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİNİN DETAYLARINI ANLATTI   13:39   MANSUR YAVAŞ, ÖZEL VE ERDOĞAN GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   12:52   1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇIKMAK İSTERKEN GÖZALTINA ALINAN 65 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ   12:49   ÖZGÜR ÖZEL, PİYADE ASTSUBAY KIDEMLİ ÇAVUŞ GÖÇMEN`İN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ   09:48   MERSİN BELEDİYESİ`NDEN ORTOPEDİK ENGELLİLERE YÖNELİK BOCCE TURNUVASI   09:35   MECLİS`İN SORU ÖNERGESİ KARNESİ... MUHALEFETİN SORULARI YANITSIZ KALDI   09:32   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN DİLENCİ OPERASYONU   08:26   İLİÇ`TE İKİ MADENCİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI   15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ CHP`Yİ ZİYARET ETTİ  
 
     
   

Mersin GİAD Yönetiminden Vali Ziyareti


Mersin Girişimci İşadamları Derneği Yönetim Kurulu, Mersin Valisi Ali İhsan Su’yu ziyaret etti.

 

Tarih : 18 Mayıs 2018 Cuma 14:22   Okunma : 1583

MERSİN, (DHA) – Mersin Girişimci İşadamları Derneği Yönetim Kurulu, Mersin Valisi Ali İhsan Su'yu ziyaret etti.
Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan genel kurul ile yeni yönetimini seçen Mersin GİAD yönetim kurulu, Mehmet Serkan İzol başkanlığında Vali Ali İhsan Su ile bir araya geldi. Ziyarette konuşan Başkan İzol, “Biz Mersin GİAD olarak kentimizin gelişim göstermesi, ülkemizin ihracatına katkı sunmak, istihdam rakamlarını yukarıya çekmek, şartlar ne olursa olsun üretimden vazgeçmeden mücadele etmek üzerine kurulduk. Üyelerimiz arasında birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla sürekli olarak yaptığımız çalışmalar sonrasında Kadınlar Kurulumuz derneğimizin sosyal faaliyetlerini yürütmek üzere kuruldu. Yine sektör grupları kurarak, sektörlerimizde yaşanan sorunların çözümü ve sektörlerimizin daha ileriye taşınabilmesi adına çalışmalar yürüttük. Bugün geldiğimiz noktada Mersin için birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz STK'lar, Oda ve kurumlar var. Tek amacımız Mersin'in daha yaşanabilir bir kent olması" dedi.
Vali Su ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Mersin GİAD'ın çalışmalarını takip ediyorum. Ülkemiz için üreten, mücadele eden STK'lar bizler adına önem taşıyor. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum" diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  giad, mersin, ali ihsan su

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA