3 Mayıs 2024 Cuma

15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ CHP`Yİ ZİYARET ETTİ   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   14:42   YAŞAR KEMAL PARKI YENİLENİYOR   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR   12:18   CHP’Lİ YILMAZ’DAN 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ MESAJI   12:16   UTKU ÇAKIRÖZER, NİSAN AYI BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU`NU AÇIKLADI   11:46   BORCUNU ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN SUYU KESİLEN KADİRLİLİ ÇİFTÇİ: "BİZ KÖYLÜYÜZ BENİM HİÇBİR ŞEYİM YOK BENİM"   11:33   ÖMER FETHİ GÜRER, KIRMIZI ET ÜRETİMİNDEKİ FARKLI RAKAMLARA DİKKAT ÇEKTİ: ``557 BİN TON FAZLA KIRMIZI ET ÜRETİMİ NASIL OLUŞTU?``   11:20   ÇHD: TAKSİM YASAĞINA KARŞI ÇIKAN 47 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI   11:13   ÖZGÜR ÖZEL: "GAZETECİLERİN HABERLERİ NEDENİYLE CEZAEVİNDE OLMAYACAKLARI BİR ÜLKEYİ SAĞLAMAK İÇİN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"   11:06   KENT LOKANTASI ÖNÜNDE SIRA BEKLEYEN VATANDAŞLAR: ``KİMİ ISTAKOZ, KİMİ MANDA YOĞURDU YİYOR... BİZ BOL BOL BETON ÜRETTİK TÜRKİYE`DE...   10:56   ATEŞ, TAVUK ÜRÜNLERİ İHRACATINA GETİRİLEN KISITLAMAYI ELEŞTİRDİ: "YÜKSEK TAVUK ETİ FİYATININ SEBEBİ İHRACAT DEĞİL, İKTİDARIN YANLIŞ TARIM POLİTİKALARI"   10:56   UZMANLARDAN UYARI: "ÇOCUKLARINIZI SOSYAL MEDYADA MALZEME HALİNE GETİRMEYİN, MAHREMİYETLERİNİ İHLAL ETMEYİN"  
 
     
   

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’dan Talat Dinçer’e Ziyaret


Mersin merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’e hayırlı olsun dileğinde bulunarak başarı dileklerini iletti.

 

Tarih : 22 Mayıs 2018 Salı 14:46   Okunma : 1154

Belediye Meclis üyeleri Ömer Bilgin ve Aziz Mil’inde eşlik ettiği ziyarette Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, kentin il genelinde örgütlü en büyük meslek kuruluşu olan Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin Mayıs ayının ilk haftasında genel kurulunu yaptığını hatırlatarak, “ Mersin ESOB  Başkanı Sayın Talat Dinçer bu genel kurulda oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin güven oyu ile bir hizmet dönemi için daha göreve getirilmiştir. Bugün kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. İlimizde kurulu en büyük meslek kuruluşunun Başkanı Sayın Talat Dinçer ile bugüne kadar iyi dialoğlar ve iş birliği içerisinde bulunduk. Bundan sonraki süreçte de birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’de Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ve belediye meclis üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Başkan Dinçer, görev süresi içerisinde temsil ettiği esnaf ve sanatkarların sorun ve beklentilerine çözüm üretme adına yerel ve genel idare temsilcileri ile uyum içerisinde, gönül birliği ile çalıştıklarını ifade ederek, “ Toroslar ilçemizde kapısını her an çalabildiğimiz bir başkanımız var. Ne zaman bir sorunumuz olsa anında kendisine iletebiliyoruz. Bu anlamda Belediye Başkanımız sayın Hamit Tuna’ya esnaf sanatkarlarımıza gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar sürdürdüğümüz iyi dialoğ ve gönül birliğimizi bugünden sonraki süreçte de sürdüreceğimize eminim. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine bir kez daha  teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  toroslar belediyesi, hamit tuna, talat dinçer

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA