26 Nisan 2024 Cuma

16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!   12:52   ÖZGÜR ÖZEL, DENİZLİ İL BAŞKANI ALİ OSMAN HORZUM’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU   12:31   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL DENİZLİ`DE   11:35   İSİAS OTELİ DAVASI... KIZI ASYA`YI KAYBEDEN BABA MEHMET TÜLEK: “SÜRECİN ŞEFFAF VE BİLİME DAYALI YÜRÜTÜLMESİNİ İSTİYORUZ”   10:45   DEPREMDE 72 KİŞİYE MEZAR OLAN İSİAS OTELİ DAVASI’NIN İKİNCİ DURUŞMASI GERÇEKLEŞTİ   09:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KIYI EKOSİSTEMLERİNİN RESTORASYONU ÇALIŞMALARI BARCELONA’DA ANLATILDI   09:20   ‘BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ` YARIN YAPILACAK   16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”  
 
     
   

Sebze Serasında Gönüllü Bir Başkan


Mezitli Başkanı Neşet Tarhan, gönüllü serasını ziyaret ederek, aşevinde ihtiyaç sahiplerine yemek yapılması amacıyla sebze topladı. Bazı birim müdürlerinin de katıldığı ziyarette, karpuz, patlıcan, domates ve biber toplayan Başkan Tarhan, sıcak havaya rağmen, üretimden, aşevine ulaşımına kadar yaşan

 

Tarih : 20 Temmuz 2018 Cuma 17:57   Okunma : 1145

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, gönüllü serasını ziyaret ederek, sebze toplanmasına yardım etti. Bazı birim müdürlerinin de katıldığı ziyarette, Başkan Tarhan, Mezitli Belediyesi Aşevi’nde yoksullara yemek yapılması amacıyla, gönüllülerle birlikte domates, patlıcan, biber ve karpuz topladı.

İŞBİRLİĞİ YAPARAK GÖNÜLLÜLÜĞÜ GELİŞTİRMELİYİZ

Serada gönüllü olarak çalışan Selman Kalender ve Muhsin Yılmaz’ın yanı sıra gönüllülere destek veren Belediye Meclis Üyesi Şenol Çavuş’tan üretimden, aşevine ulaşımına kadar yaşanan süreç hakkında bilgi alan Başkan Tarhan, başka şehirlerde benzer şekilde çalışma yapan belediyelerle irtibata geçilerek işbirliği yapılması gerektiğini söyledi.

BELEDİYE VATANDAŞ İŞBİRLİĞİNİN EN GÜZEL ÖRNEĞİ

Gönüllü Serasında vatandaşla belediyenin işbirliğine çok önemli bir örnek olduğunu ifade eden Başkan Tarhan, “Zor olan ise parasız yapılacak işlerdir. Çünkü bunlar gönül işi ve güvene dayanan işlerdir. Bu arkadaşlarımız orada her türlü sebzeyi yetiştiriyorlar. Bizden hiçbir talepleri yok. Biz onlara sadece yer verdik. Yaklaşık 4 dönüm yerleri var. Gönüllü arkadaşlar da hem kendi sağladıkları tohum ve fidelerden hem de derneğin ürettiği tohumlardan yararlanıyor ve titizlikle sebze yetiştiriyorlar” dedi.

YAZ KIŞ DEMEDEN GÖNÜLLÜ OLARAK ÇALIŞIYORLAR

Gönüllülerin yaptığı çalışmaların Aşevine güzel bir destek olduğunu söyleyen Başkan Tarhan, "Gönüllü Serasında görev yapan arkadaşlarımızı kutluyorum. Bu yaz sıcaklarında zor şartlar altında, kendi imkânlarıyla yetiştirdikleri seraya gözü gibi bakıyorlar. Bunun yanında serada Türkiye’ye örnek teşkil edecek bir davranış sergileniyor. Üretilen sebzeler, aşevimizde hazırlanan yemeklerde kullanılarak, dar gelirli vatandaşlara ulaştırıyor" şeklinde konuştu.

KAHVEDE ZAMAN ÖLDÜRMEKTENSE BURADA ÇALIŞIYORUZ

Serada görevli gönüllüler adına düşüncelerini dile getiren emekli astsubay Salman Kalender, "Burada belediye gönüllüsü olarak çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Zamanımızı kahvehanelerde geçirmektense 4 arkadaş buranın bakımıyla ilgileniyoruz. Serada yaptığımız çalışmalarımızı, kesinlikle parasal olarak yapmıyoruz. Hiç bir çıkar gözetmiyoruz. Buradaki amacımız, dar gelirli vatandaşlarımıza bir nebzede olsa katkı sağlamak" diye konuştu.

Başkan Tarhan, daha sonra gönüllülerle birlikte yemekte bir araya geldi.

Paylaş :
Etiketler :  neşet tarhan, mezitli belediyesi, tepeköy, gönüllü serası

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA