7 Haziran 2024 Cuma

14:51   TBMM`DE AKP VE CHP ARASıNDA "ET VURGUNU" TARTıŞMASı....    12:43   SILIFKE BELEDIYESPOR`DA İLKER AVCıBAY DÖNEMI    12:43   AYHAN BARUT`TAN HUBUBAT FIYATLARıNA TEPKI: "AÇıKLADıĞıNıZ BU FIYATı ALıP BAŞıNıZA ÇALıN"   12:41   CHP`LI 14 BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI TARıM VE ÜRETICI DESTEKLERI IÇIN BIR ARAYA GELDI. ERHAN ADEM: “ÇIFTÇILERIMIZIN REFAHıNı YÜKSELTECEK KAPSAMLı POLITIKALARı HAYATA GEÇIRECEĞIZ”   12:01   MEZITLI`DE KURBANLıK SATıŞ VE KURBAN KESIM YERLERI BELLI OLDU   11:02   MEZITLI BELEDIYESI LIONS SOSYAL MERKEZI AÇıLıYOR   10:54   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`DEN DENIZ DIBI TEMIZLIĞI   10:28   YKS MARATONU YARıN TYT SıNAVıYLA BAŞLıYOR... SAAT 10`DAN SONRA SıNAV BINALARıNA GIRIŞ YAPıLAMAYACAK   23:20   ÖZGÜR ÖZEL`DEN IKTIDARA HUBUBAT FIYATı TEPKISI: "BU, ÜRETICININ ÖLÜM FERMANıDıR"   17:02   TÜRK ECZACıLARı BIRLIĞI VE 56 BÖLGE ECZACı ODASı BIR ARAYA GELDI...   15:53   LGBTİ+ AILELERINDEN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`A AÇıK MEKTUP   14:53   ALI MAHIR BAŞARıR`DAN İKTIDARA ÇAĞRı   14:18   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ`NDE HEM ÇOCUKLARA HEM DE YAŞ ALMıŞLARA ÖZEL ETKINLIK DÜZENLEDI   14:12   DEM PARTI`LILER, TBMM`DEN İÇIŞLERI BAKANLıĞı`NA YÜRÜDÜ   12:12   DEM PARTI`DEN ERKEN SEÇIM ÇAĞRıSı...    11:47   MEZITLI BELEDIYESI`NDEN DERE TEMIZLIĞI   11:12   ÖSYM`DEN YKS ADAYLARıNA UYARıLAR...   10:19   MERSIN`DE “ÇOCUK FUTBOL ŞENLIĞI” BAŞLADı   10:01   TCDD TAŞıMACıLıK A.Ş, AFGANISTAN`A INSANI YARDıM MALZEMELERININ NAKLIYESINI YAPACAK   09:24   MALATYA`DA 6 ŞUBAT DEPREMLERINDE YıKıLAN KıRÇUVAL OTELI DAVASı YARıN BAŞLıYOR... MILLI SPORCUNUN ANNESI ZELIHA AĞıRBAŞ: "AILELER OLARAK BIR AN ÖNCE ADALETIN SAĞLANMASıNı ISTIYORUZ"  
 
     
   

SODEM’den Yenişehir Belediyesi’ne Ödül


SOSYAL Demokrat Belediyeler Derneği’nin(SODEM) Yerel Yönetim Ödülleri Ankara da Zübeyde Hanım Sosyal Tesisinde gerçekleştirildi.

 

Tarih : 16 Ekim 2018 Salı 16:31   Okunma : 1257

Sodem üyesi Belediyelerin katıldığı törende; Tarım, Sanat Kültür, Sosyal Projeler, Tarih, Demokratik Katılım ve Yönetişim, Kentsel Gelişim, Çevre, Sağlık, Sokak Hayvanları, Turizm, Çocuk, Eğitim, Gençlik ve Spor, Özel Teşvik kategorilerinde ödüller verildi.

Törende, Mersin Yenişehir Belediyesi Eğitim alanında ödüle layık görüldü. Ödülü Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç’e CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu tarafından verildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç; “Belediye başkanlığı görevime geldiğimden bu yana söylediğim gibi Belediye Başkanının düşüncesi neyse Belediye de odur. Yenişehir Belediyesi olarak da temel ilkemiz olan Sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde art arda projelerimizi hayata geçiriyoruz. Bağımsız ve gelişmiş bir toplum olarak yaşamak istiyorsak, eğitime destek vermeliyiz.  Ben eğitime verilen her emeğin ve hizmetin amacına ulaşacağına inanıyorum.

Yenişehir Belediyesi olarak bu düşüncelerle şimdiye kadar; Yenişehir Belediyesi Anaokulu, Gazi Anaokulu, Zübeyde Anaokulu, Bilim Sanat Merkezi gibi eğitim kurumlarını tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Yapım aşamasında olan Yenişehir Belediyesi Bilim Deney Merkezi ve Yenişehir Belediyesi Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdunu hayata geçirmek için de gün sayıyoruz.

Ayrıca bölgemizde bulunan diğer okullarımızın da fiziksel koşullarının iyileştirilmesine yönelik çok sayıda uygulamayı da hayata geçirdik. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için eğitim-öğretime katkılarımız imkanlarımız elverdiği ölçüde devam edecektir.” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA