4 Mayıs 2024 Cumartesi

15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ CHP`Yİ ZİYARET ETTİ   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   14:42   YAŞAR KEMAL PARKI YENİLENİYOR   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR   12:18   CHP’Lİ YILMAZ’DAN 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ MESAJI   12:16   UTKU ÇAKIRÖZER, NİSAN AYI BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU`NU AÇIKLADI   11:46   BORCUNU ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN SUYU KESİLEN KADİRLİLİ ÇİFTÇİ: "BİZ KÖYLÜYÜZ BENİM HİÇBİR ŞEYİM YOK BENİM"   11:33   ÖMER FETHİ GÜRER, KIRMIZI ET ÜRETİMİNDEKİ FARKLI RAKAMLARA DİKKAT ÇEKTİ: ``557 BİN TON FAZLA KIRMIZI ET ÜRETİMİ NASIL OLUŞTU?``   11:20   ÇHD: TAKSİM YASAĞINA KARŞI ÇIKAN 47 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI   11:13   ÖZGÜR ÖZEL: "GAZETECİLERİN HABERLERİ NEDENİYLE CEZAEVİNDE OLMAYACAKLARI BİR ÜLKEYİ SAĞLAMAK İÇİN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"   11:06   KENT LOKANTASI ÖNÜNDE SIRA BEKLEYEN VATANDAŞLAR: ``KİMİ ISTAKOZ, KİMİ MANDA YOĞURDU YİYOR... BİZ BOL BOL BETON ÜRETTİK TÜRKİYE`DE...   10:56   ATEŞ, TAVUK ÜRÜNLERİ İHRACATINA GETİRİLEN KISITLAMAYI ELEŞTİRDİ: "YÜKSEK TAVUK ETİ FİYATININ SEBEBİ İHRACAT DEĞİL, İKTİDARIN YANLIŞ TARIM POLİTİKALARI"   10:56   UZMANLARDAN UYARI: "ÇOCUKLARINIZI SOSYAL MEDYADA MALZEME HALİNE GETİRMEYİN, MAHREMİYETLERİNİ İHLAL ETMEYİN"  
 
     
   

Mezitli Belediyesi’nin Çin’de Final Heyecanı


Çin’de düzenlenen ve dünyada çok sayıda belediyenin yer aldığı Uluslararası Guangzhou Kentsel Inovasyon Ödülleri’nde (Guangzhou International Innovation Awards) final heyecanı yaşanıyor. Türkiye’den sadece Mezitli Belediyesi’nin yer aldığı yarı finalde Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan başkanlığındaki Mezitli Belediyesi heyeti sunumunu yaparak sonuçları beklemeye başladı.

 

Tarih : 7 Aralık 2018 Cuma 16:36   Okunma : 819

Görseller eşliğinde Mezitli Belediyesi’nin kültürel ve sosyal yaşamı, toplamsal ihtiyaçtan doğan Kadın Üretici Pazarlarının anlamı yarışma jürisine katılımcı belediye temsilcilerine anlatıldı.

Dünya’nın en geniş katılımlı yarışmalarından birisi olan Uluslararası Guangzhou Kentsel Inovasyon Odulleri’nde final için yarışan 15 şehirden birisi olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Çin televizyonlarına yönelik gerçekleştirdiği basın açıklamasında, “Biz kadının ekonomik özgürlüğünü kazanması, sosyal statüsünü yükseltmesi ve üreticilerinin ürünlerinin para etmesi için tasarladığımız Kadın Üretici Pazarları projemizin bu başarıyı yakalamasının hazzının yanı sıra Dünya ölçeğinde dev şehirlerin arasında mütevazı bir Türk belediyesinin yer almasına vesile olmasının da gururunu yaşıyoruz. Final turu için Çin’e geldiğimizde ne denli büyük bir başarı yakaladığımızı da daha iyi görme şansımız oldu” dedi.

Türkiye’nin ve Mezitli’nin tanıtımı açısından müthiş bir fırsat yakaladıklarının da altını çizen Başkan Tarhan, “Şimdi büyük bir merakla sonucu bekliyoruz. Ancak sonuç ne olursa olsun ne denli başarılı bir proje gerçekleştirdiğimizi görüyoruz. Çünkü bu şekilde dev dünya şehirlerinin yer aldığı heyetlere Türkiye’yi, Mersin’i ve Mezitli’yi anlatma imkânı yakaladık. Burada sağladığımız katma değerin ekonomik ölçekte karşılığı çok yüksek. Sonuç ne olursa olsun biz burada kendimizi kazanmış sayıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA