12 Haziran 2024 Çarşamba

18:29   İLIÇ`TE 2021`DE KAPASITE ARTıŞı IÇIN BAŞVURAN ŞIRKET, BILIRKIŞI RAPORUNU BEKLEMEDEN ÇALıŞMAYA DEVAM ETMIŞ   18:22   CHP MANISA MILLETVEKILI BAKıRLıOĞLU: "ÇIFTÇININ BORÇLARı FAIZSIZ ÖTELENSIN"   17:48   MARMARIS`TE SINPAŞ`A DANıŞTAY ENGELI   17:45   ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESI SONA ERDI   17:15   TELEFERIK KAZASı NEDENIYLE TUTUKLANAN KEPEZ BELEDIYE BAŞKANı MESUT KOCAGÖZ`ÜN TAHLIYESINE KARAR VERILDI   16:34   ERDOĞAN - ÖZEL GÖRÜŞMESINDEN ILK GÖRÜNTÜLER   16:09   ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESI BAŞLADı   16:01   YANGıN RISKI TAŞıYAN 27 ILDE ORMANLARA GIRIŞ YASAĞı   15:33   TOROSLAR BELEDIYESININ YÜZME KURSLARı, 16 TEMMUZ’DA BAŞLıYOR   15:19   CHP GRUP BAŞKANVEKILI EMIR: "DEVLET BAHÇELI ÖNCE KENDINE BAKSıN SONRA KUVAYıMILLIYE`DEN GÜCÜNÜ ALAN CHP`YE DIL UZATSıN"   14:59   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı HATIMOĞULLARı`NDAN, DEM PARTILI AYDENIZ`I HEDEF GÖSTEREN BAHÇELI`YE: "O CIĞERI YE SONRA BU KARANLıK ILIŞKILERI ÇıK ANLAT BAKALıM CESARETIN VARSA"   13:44   TARSUS BELEDIYESI’NDEN KAPSAMLı TEMIZLIK ÇALıŞMASı   13:40   KREDI KARTı VE KREDI BORÇLUSU 783 BIN 654 KIŞI YASAL TAKIP ALTıNDA...   12:47   AYŞE ATEŞ MILLI YOL PARTISI ZIYARETINI İPTAL ETTI...    12:44   HAVA SıCAKLıKLARı YÜKSELIYOR...   12:37   MÜCELLA YAPıCı VE KıZıNı ÇıPLAK ARAMAYA MARUZ BıRAKAN İKI POLISIN CEZALANDıRıLMASı TALEP EDILDI   11:50   AKDENIZ BELEDIYESI EŞ BAŞKAN SARıYıLDıZ; “KAYYıM UYGULAMASı, NEREDE OLURSA OLSUN HUKUKSUZ BIR REJIMDIR”   11:07   ÖĞRETMENLERIN İLLER ARASı ATAMA SONUÇLARı AÇıKLANDı   11:02   EMEKLI, BAYRAMı BURUK KARŞıLıYOR...   10:27   EGE DENIZI`NDE 4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM  
 
     
   

Özkün Ve Kantarcı Ailelerin Mutlu Günü


Cumhuriyet Halk Partisi Yenişehir İlçe Başkan Yardımcısı- Siyaset Bilimci Metehan ÖZKÜN’ün kız kardeşi Dilruba ÖZKÜN; Kantarcı ailesinin oğlu Çağrı KANTARCI ile düzenlenen sade bir törenle dünya evine girdi.

 

Tarih : 15 Ocak 2019 Salı 09:00   Okunma : 3201

  Cumhuriyet Halk Partisi Yenişehir İlçe Başkan Yardımcısı- Siyaset Bilimci Metehan ÖZKÜN’ün kız kardeşi Dilruba ÖZKÜN; Kantarcı ailesinin oğlu Çağrı KANTARCI ile düzenlenen sade bir törenle dünya evine girdi.

 Atila-Çiğdem ÖZKÜN ailesinin kızları Dilruba ÖZKÜN, Alim-Melda KANTARCI ailesinin oğlu Çağrı KANTARCI ile hayatlarını birleştirdiler. Genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken aynı zamanda nikah töreninde Cumhuriyet Halk Partililer bir araya geldi. Törende Gelin Dilruba ÖZKÜN’ün şahitliğini CHP’nin önde gelen isimlerinden Sayın Burhan TEKNİKER yaptı.

TEKNİKER; Evliliğin ve aile kurumunun önemini vurgularken, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

 Bizler de Mersinerji ve Altıok ailesi olarak genç çifte mutluluklar, ÖZKÜN ve KANTARCI ailelerine tebriklerimizi iletiriz.

Paylaş :
Etiketler :  CHP, YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI, BURHAN TEKNİKER

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA