17 Mayıs 2024 Cuma

15:12   CARETTA CARETTALARIN YUVALANDIĞI KAZANLI SAHİLİ TEMİZLENDİ   14:21   KOBANİ DAVASI`NDA DURUŞMANIN ERTELENME TALEBİ REDDEDİLDİ   14:04   CHP`DE TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI SEÇİMİ İÇİN SÜREÇ BAŞLIYOR   13:44   CAN ATALAY İÇİN ADALET NÖBETİ   12:06   MERSİN’DE 5 GÜN BOYUNCA 19 MAYIS RÜZGARI ESECEK   11:40   KOBANİ DAVASINDA KARAR BEKLENİYOR… DEM PARTİ`DEN SİNCAN CEZAEVİ ÖNÜNDE AÇIKLAMA...   09:53   MERSİN BÜYÜKŞEHİR DESTEKLİYOR, KADINLAR OKUMA YAZMA ÖĞRENİYOR   01:39   AYM`NİN CAN ATALAY KARARINI UYGULAMAYAN YARGITAY 3. CEZA DAİRESİ BAŞKANI MUHSİN ŞENTÜRK, YARGITAY CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI`NA SEÇİLDİ   01:20   ALİ MAHİR BAŞARIR: "OSMAN KAVALA DOSYASINDA HEYET KAPAĞINI BİLE KALDIRMADAN RET KARARI VERDİ, UTANÇ MESELESİDİR BU"   01:01   FAHİŞ FİYAT ARTIŞI VE STOKÇULUK CEZALARININ ARTIRILMASINI DA İÇEREN KANUN TEKLİFİNİN İLK 3 MADDESİ TBMM GENEL KURULU`NDA KABUL EDİLDİ   16:47   MGM HAVA TAHMİN UZMANI MURAT ACAR: HAFTA SONU BATI KESİMLERDEN BAŞLAYARAK HAVA SICAKLIKLARI ARTACAK   16:14   AYHAN BORA KAPLAN DAVASI KAPSAMINDA GİZLİ TANIĞIN İSMİNİ VERDİĞİ 4 POLİS GÖZALTINA ALINDI   16:11   SAADET- GELECEK GRUBUNDAN İSRAİL BÜYÜKELÇİLİĞİ ÖNÜNDE AÇIKLAMA   15:05   MERSİNLİ SANATÇILAR ‘UZAKLAR’DAN DÖNDÜ   14:16   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER KORKUSUZ KAHRAMANLARLA BİR ARAYA GELDİ   12:31   DEM PARTİ`DEN KOBANİ DAVASI İÇİN ÇAĞRI   11:38   MSB: "GARA VE HAKURK`TA 12 PKK`LI TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   11:03   TÜRKİYE`DE DOĞURGANLIK HIZI SON 22 YILDA 2,38 ÇOCUKTAN, 1.51 ÇOCUĞA DÜŞTÜ   10:11   MERSİN’DE DANS VE RİTMİN BÜYÜSÜYLE ENGELLER BİR KEZ DAHA AŞILDI   09:57   MERSİN’DE 19 MAYIS, RUHUNA YAKIŞIR ŞEKİLDE KUTLANACAK  
 
     
   

“KOŞAR ADIM LÖSEV” LÖSEV GÖNÜLLÜLERİNDEN “BİZ KOŞALIM, LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR OKUSUN”


Koşar Adım LÖSEV Gönüllüleri, adımları ile Lösemili Çocuklar için umutsuzluğa karşı meydan okuyor. Her yıl heyecanı daha da artırarak Lösemili Çocukların Eğitim masrafları için koşan gönüllüler, sağlıklı yaşama dikkat çekerken Lösemili Çocukların eğitim masrafları için bağış toplayacak.

 

Tarih : 20 Ekim 2023 Cuma 23:30   Okunma : 1107

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın gönüllüleri maratonlarda farkındalık yaratmak ve Lösemili Çocuklara bağış toplamak için Koşar Adım LÖSEV Takımı oluşturdu. 

Gönüllüler bu yıl Tarsus’ta15’incisidüzenlenecek yarı maratonda,Lösemi ve Kanser tedavisi gören çocuklara umut olmak için koşacak. Her yıl farklı maratonlarda gönüllüler hem sağlıklı yaşama dikkat çekiyorhem de lösemi ve kanserle mücadele edenminiklerin hayatına dokunuyor.

Yaşıtları okullarda eğitim alıp spor ve sanatla buluşup sosyal ve kültürel anlamda gelişirken, Lösemi ve Kanser tedavisi gören minikler ise hastane odalarında, kapalı kapılar ardında hastalıkla mücadele ediyor.

LÖSEV, hiçbir çocuğun eğitim hakkından mahrum kalmaması için eğitim konusunda projeler üretiyor.  ‘Canım Kardeşim Ders Evleri’ projesiyle Türkiye’deki Lösemi ve Kanser ile mücadele eden ve eğitime ulaşamayan çocukları etütlerle desteklerken okul müfredatına uygun dersler veriyor. LSV Eğitim Kurumları ile de kolej statüsünde eğitimlerle dezavantajlı çocukları hayata hazırlıyor.

Maratona katılan gönüllüler, Lösemi ve Kanser tedavisi gören çocukların moral ve motivasyonunu yükseltmenin, hayata kaldıkları yerden devam etmelerinde güç ve destek vermenin mutluluğunu yaşıyor.

Sen de Koşar Adım LÖSEV Takımında Yer Alabilirsin

Türkiye’de düzenlenen birçok sportif organizasyonun içinde gönüllüleri ile yer alan LÖSEV, Türkiye’nin her noktasından tüm gönüllülerini 13. Adana Uluslararası Kurtuluş Yarı Maratonu’nda koşucusu olmaya çağırıyor.  "Sen de Koşar Adım LÖSEV Takımında yer alabilirsin" diyen LÖSEV, başvuru linkinden tüm katılımcıların kendi adıyla veya şirket olarak, online bağış kampanyaları başlatarak, lösemili çocukların eğitimlerine destek olabileceklerini duyurdu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA