12 Mayıs 2024 Pazar

16:22   BAŞKAN ÖZER, ESENYURTLU ANNELERLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   CHP ÇORUM MİLLETVEKİLİ TAHTASIZ, ALPAGUT`TA EYLEM YAPAN İŞÇİLERE DESTEK VERDİ: "EMEKTEN ALINTERİNDEN YANAYIZ"   15:54   ANNELER GÜNÜN`NDE İZMİR`DE VATANDAŞLAR ZÜBEYDE ANA`YA KOŞTU   15:47   ZÜBEYDE HANIM, ANNELER GÜNÜ`NDE İZMİR`DE ANIT KABRİ BAŞINDA ANILDI   15:06   SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA`NIN AÇIKLADIĞI "ONAYLI RANDEVU DÖNEMİ" YARIN BAŞLIYOR   14:49   KEMAL KILIÇDAROĞLU`NDAN ANNELER GÜNÜ MESAJI: "EVLADINI TOPRAĞA VERMİŞ BÜTÜN ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ`NÜ KUTLUYORUM"   14:45   TOKİ MAĞDURLARINDAN İSTANBUL`DA EYLEM: “5 YIL GEÇTİ, İNŞAATLAR HÂLÂ YAVAŞ İLERLİYOR”   14:35   YARGITAY`DA YARIN ÇİFTE SEÇİM YAPILACAK   14:07   METEOROLOJİ`DEN 10 İLDE GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI   14:05   BAKAN ERSOY`DAN İTİRAF... ERDOĞAN AİLESİNE YAKIN İSMİN İŞLETTİĞİ İSTANBUL PARK HÂLÂ TAHLİYE EDİLEMEDİ   13:31   ZELİHA AKSAZ ŞAHBAZ`DAN `ENGELLİLER HAFTASI` MESAJI: "KAMU VE ÖZEL SEKTÖRDEKİ ENGELLİ KOTASI ARTIRILMALIDIR"   13:25   DİYABETLİ ÇOCUKLAR VAKFI`NDAN ÇAĞRI: "TİP 1 DİYABETLİ ÇOCUKLARIN HAYATINI DEĞİŞTİRECEK SENSÖRLER SUT KAPSAMINA ALINMALI. ÇOCUKLARIN SAĞLIĞIYLA İLGİLİ BİR KONUDAN TASARRUF OLMAZ"   12:54   MSB`DEN `ANNELER GÜNÜ` MESAJI: "HER ŞEYİN EN GÜZELİNİ HAK EDİYORSUNUZ. İYİ Kİ VARSINIZ"   12:52   BAKAN ALİ YERLİKAYA`DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI: "SİZLER BAŞIMIZIN TACISINIZ"   12:47   BAKAN GÖKTAŞ: "MAYIS AYINA İLİŞKİN TOPLAM 4,8 MİLYAR TL TUTARINDAKİ YAŞLI AYLIĞI VE ENGELLİ AYLIKLARINI HESAPLARA YATIRDIK"   12:44   ZEYNEL EMRE`DEN BAKAN TUNÇ`A: "2003-2023 YILLARI ARASINDA İNŞA EDİLEN YENİ ADLİYE BİNALARI VE CEZAEVLERİ İHALELERİNİ ALAN FİRMALAR İLE TOPLAM İHALE BEDELİ NEDİR?   12:44   CHP LİDERİ ÖZGÜR ÖZEL`DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI   12:42   CHP ALMANYA BİRLİKLERİ FEDERASYONU YENİ YÖNETİMİNİ BELİRLEYECEK   12:37   DEPREM UZMANI PROF. DR. ERCAN`DAN SEFERİHİSAR`DA 7.3 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM UYARISI   12:17   METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ UYARDI: SAĞANAK VE GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR  
 
     
   

Mezitli Belediyesi ve ZİÇEV’den +1 dans etkinliği..


Mezitli Belediyesi ve ZİÇEV birlikte toplumun engellilerin farkına varabilmesi adına ‘Bizimle Dans Eder misiniz?’ etkinliği gerçekleştirdi. Çok sayıda dans okulunun destek verdiği Soli Pompeiopolis sütunlarının yanında gerçekleştirilen etkinlikte, Mezitlili vatandaşlar güzel havanın, müziğin ve dans

 

Tarih : 25 Mart 2017 Cumartesi 23:10   Okunma : 2055

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme Ve Koruma Vakfı’nın (ZİÇEV) 35. kuruluş yıldönümü nedeniyle gerçekleştirilen ZİÇEV Mersin Dans Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Mezitli Belediyesi ve ZİÇEV’in birlikte düzenlediği etkinlikte, Mersin’in çeşitli dans okulları hünerlerini sergiledi. Zumbadan tangoya, folklordan baleye kadar çok farklı dans türlerinin yer aldığı festivalde en büyük ilgiyi ise Down Sendromlu çocuklardan oluşan ZİÇEV Dans Topluluğu gördü. Soli Pompeiopolis Sütunlarının yanında gerçekleştirilen, çeşitli yarışmaların yapıldığı, stantların açıldığı etkinliğe gelen vatandaşlar, müziğin ve dansın yanında güzel havanın, denizin ve tarihin tadını çıkardı.

Etkinlik öncesi bir konuşma yapan ZİÇEV Mersin Şube Başkanı Zekiye Kahveci, farkındalık yaratmak adına vakıfın doğum günlerini ‘Bizimle Dans Eder misiniz?’ şöleni yaptıklarını ifade ederek, “Toplumuzda bu insanların da var olduğunu bilerek fark ederek, yaşayalım ki onlarda kendilerini ifade edebilme şansı yakalasınlar. Her zaman yanımızda olan ve birlikte pek çok organizasyona imza attığımız Mezitli Belediye Başkanımıza ayrıca teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Günümüzde hala evinden çıkmaya korkan, sosyal etkinliklerden uzak engelli bireylerin olduğuna dikkat çeken Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ise, “Belediyeler kaldırımı, yolu mutlaka yapar. Önemli olan insanlarını mutlu kılacak bu tür faaliyetlerde bulunmaktır. Eğer insanımız mutlu ve sağlıklı değilse yaptığınız hiçbir hizmet amacına ulaşmaz. Biz toplumun her kesimine olduğu gibi bu engelli kardeşlerimizle de birlikte olmaya çalışıyoruz. Bir süre sonra baktık ki bu bize farklı bir enerji de veriyor. Onların karşılıksız sevgilerini, toplumda daha çok yer aldıkça yaşadıkları mutluluğu gördükçe kendimizde daha çok çalışma azmi buluyoruz. Bizlere bu engelli kardeşlerimizi fark ettirdikleri için ve tanıştırdıkları için başta başkanımız Zekiye Kahveci olmak üzere tüm ZİÇEV görevlilerine teşekkür ederim” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  Mezitli Belediyesi, ziçev, +1 dans etkinliği, anayasa, hayır.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA