4 Mayıs 2024 Cumartesi

15:08   EĞİTİM-SEN KADIN MECLİSİ: “YENİ MÜFREDAT, SORGULAMAYAN, İTAATKAR BİREYLER YETİŞTİRMEYİ AMAÇLAMAKTADIR”   14:15   ÖZEL, KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİNİN DETAYLARINI ANLATTI   13:39   MANSUR YAVAŞ, ÖZEL VE ERDOĞAN GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   12:52   1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇIKMAK İSTERKEN GÖZALTINA ALINAN 65 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ   12:49   ÖZGÜR ÖZEL, PİYADE ASTSUBAY KIDEMLİ ÇAVUŞ GÖÇMEN`İN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ   09:48   MERSİN BELEDİYESİ`NDEN ORTOPEDİK ENGELLİLERE YÖNELİK BOCCE TURNUVASI   09:35   MECLİS`İN SORU ÖNERGESİ KARNESİ... MUHALEFETİN SORULARI YANITSIZ KALDI   09:32   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN DİLENCİ OPERASYONU   08:26   İLİÇ`TE İKİ MADENCİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI   15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ CHP`Yİ ZİYARET ETTİ   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   14:42   YAŞAR KEMAL PARKI YENİLENİYOR   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR  
 
     
   

TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, MAKBULE VE MEHMET ÇİFTİNİN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI


Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, göreve başlamasının ardından ilk nikahını kıydı. Makbule Keskin ve Mehmet Bulut çiftinin nikah törenlerini gerçekleştiren Başkan Yıldız; “Medeni kanunun bana verdiği yetki ile ilk nikahımızı kıydık. En az onlar kadar heyecanlıyım.” dedi.

 

Tarih : 25 Nisan 2024 Perşembe 11:08   Okunma : 289

SOSYAL MEDYA’DAN BAŞKAN YILDIZ’A ULAŞTILAR

31 Mart Yerel seçimler sonrası 1 Nisan sabahı Başkan Yıldız’a sosyal medya hesabından mesaj göndererek nikahlarını kıymalarını isteyen Makbule ve Mehmet çifti ise mutluluklarını ve heyecanlarını gizleyemedi.

Başkan Yıldız’a teşekkür eden genç çift; “Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmadınız. Teşekkür ederiz.” dedi.

Başkan Yıldız ise nikah töreninde Makbule ve Mehmet çiftinin verdiği “evet” cevabı sonrası aile cüzdanını her ikisine de teslim ederek, tebrik etti.

Genç çifte, sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir ömür dileyerek, ailelerini de tebrik eden Başkan Yıldız; “Mehmet ve Makbule kardeşim, 1 Nisan sabahı sosyal medya hesabından bize mesaj göndererek, selamlarını ilettiler ve; “Başkanım sen mutlu oldun, kazandın. Bu kenti yöneteceksin. Sen de bizi mutlu edersen çok seviniriz.” diyerek nikahlarını kıymam için davet ettiler. Seve seve nikahlarını kıyacağımı kendilerine ilettim. Ben de çok mutlu oldum. Umarım bu nikah kendilerine bir ömür boyu mutluluk getirir. Çocuklarıyla, torunlarıyla mutlu bir hayat sürerler.” diye konuştu.

BAŞKAN YILDIZ, GENÇ ÇİFTE AİLENİN ÖNEMİNİ ANLATTI

Başkan Yıldız ayrıca nikahın ardından genç çifte nasihatlerde de bulundu.

“Artık bir ailesiniz. Aile bütünlüğünü korumak için hayatın her anında, her dakikasında, her saniyesinde birlikte karar vereceksiniz. 20 yıldır evli bir belediye başkanı olarak söylüyorum. Evlilik, aile kurmak, çocuk sahibi olmak çok güzel. Sizi bir daha kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  Toroslar Belediyesi, Mersin, Abdurrahman Yıldız

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA