2 Haziran 2024 Pazar

17:29   RIZE`DE ``ÇAY MITINGI``NE KATıLAN ÜRETICILERINDEN ÇAĞRı: ``YAŞ ÇAY ALıM FIYATı EN AZ 25 TL OLMALı``   17:21   ÖZGÜR ÖZEL: "BELEDIYELER BIRLIĞI`NDE 14 YÖNETICIDEN 8`INI CHP ALACAK 6`SıNı DIĞER PARTILERE VERECEK"   16:33   RIZE’DE ÜRETICININ TALEBI: "ÇAY KANUNU ÇıKARıLSıN"   15:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR EKIPLERI, LGS SıNAVıNA GIREN ÖĞRENCILERE VE AILELERINE SU İKRAM ETTI   15:02   CHP`DEN RIZE`DE "ÇAY MITINGI"...    14:35   LGS SıNAVı SONA ERDI... ÖĞRENCILER EN ÇOK SAYıSAL DERSLERDE ZORLANDı   13:46   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL, MITING ÖNCESINDE RIZE`DE ÇAY ÜRETICILERINI ZIYARET ETTI   13:41   CHP HEYETI SEÇIMIN TEKRARLANDıĞı PıNARBAŞı`NDA...    12:48   KÜÇÜKÇEKMECE`DE ÇÖKEN ÜÇ KATLı BINA... İÇIŞLERI BAKANı YERLIKAYA İSTANBUL`A GITTI   11:27   TBMM`DE BU HAFTA... KRIPTO VARLıKLARA ILIŞKIN KANUN TEKLIFI GÖRÜŞÜLECEK, MERKEZ BANKASı BAŞKANı KARAHAN PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU`NA SUNUM YAPACAK   09:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI SPOR KULÜBÜ, SÜPER LIG`E ÇıKTı   09:29   "FILISTIN İÇIN BIN GENÇ" GRUBU: 10 ARKADAŞıMıZ ŞAFAK OPERASYONUYLA GÖZALTıNA ALıNDı   01:44   ÖZGÜR ÖZEL: “GÖZALTıNA ALıNAN ÖZEL SEKTÖR ÖĞRETMENLERININ TABAN MAAŞ VE GÜVENCELI ÇALıŞMA TALEPLERININ YANıNDAYıZ”   01:32   BELEDIYELERDEKI NORM KADRO ILKE VE STANDARTLARıNA ILIŞKIN YÖNETMELIKTE DEĞIŞIKLIK YAPıLDı   16:40   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI BAŞKANLıK SEÇIMI’NDE CHP’NIN ADAYı BELLI OLDU   16:04   ÖZGÜR ÖZEL, TAYFUN KAHRAMAN`ıN KıZı VERA`NıN MEZUNIYET TÖRENINE KATıLDı   15:55   MERSIN’DE MARDINLILER DAYANıŞMA GECESINDE BIRARAYA GELDI   15:07   MSB: ZEYTIN DALı BÖLGESINDE 6 PKK`Lı TERÖRIST ETKISIZ HALE GETIRILDI   13:05   BERKIN ELVAN`ıN AILESININ AVUKATLARı, AK PARTI ANKARA MILLETVEKILI OSMAN GÖKÇEK HAKKıNDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK   12:40   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL ADD`NIN 17. OLAĞAN GENEL KURULU`NDA KONUŞTU  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, CHP İL BAŞKANLIĞI`NIN 19 MAYIS ALTERNATİF KUTLAMA TÖRENİ`NE KATILDI


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı tarafından 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen alternatif kutlama programına katıldı. Programda partililere seslenen Seçer, “Yüzümüz hep gülsün, hep mutlu olalım istiyorsak ve bunu ülkemiz için istiyorsak daha çok gayret edeceğiz ve daha çok çalışacağız” dedi.

 

Tarih : 19 Mayıs 2024 Pazar 14:30   Okunma : 284

(MERSİN) - Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı tarafından 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen alternatif kutlama programına katıldı. Programda partililere seslenen Seçer, “Yüzümüz hep gülsün, hep mutlu olalım istiyorsak ve bunu ülkemiz için istiyorsak daha çok gayret edeceğiz ve daha çok çalışacağız” dedi. 

Başkan Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanı`nda düzenlenen 19 Mayıs programına katıldı. Programda Başkan Seçer`in yanı sıra CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, CHP Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış, Talat Dinçer ve Hasan Ufuk Çakır, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer, CHP ilçe başkanları, Meclis üyeleri ve çok sayıda partili yer aldı.

Alternatif kutlama programı Atatürk Anıtı`na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın okunması ile başladı. 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı`nı kutlayarak konuşmasına başlayan Seçer, şunları söyledi:

“Geleceğimiz gençler. Ama ne yazık ki 31 Mart 2024 tarihine kadar gençler geleceğini ülkesinde değil, yurtdışında aramanın hesaplarını yapıyordu. Ancak her zaman söylediğimiz gibi; milletimizin ferasetine inandık ve milletimiz Türkiye`nin siyasi tarihinde görüldüğü gibi 31 Mart seçimlerinde de gerekli düzenlemeyi yaptı. Milletin güç verdikleri bizleriz; yani Cumhuriyet Halk Partililer. Bundan sonra gençlerimizin geleceklerini yurt dışında aramalarını bir daha düşündürmemek için bu sorumluluğun ağırlığıyla, çok daha fazla görev bilinciyle ve çok daha fazla çalışarak, inançla, şevkle, gelecekte zaferi elde etmenin inancının ve hizmetlerin bize sağladığı düşünce gücüyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yüzümüz hep gülsün, hep mutlu olalım istiyorsak ve bunu ülkemiz için istiyorsak daha çok gayret edeceğiz ve daha çok çalışacağız. Daha yolun başındayız. Bu daha başlangıç, mücadeleye devam. Mücadele zafer elde edilene kadar. Orada da bitmiyor. Bir sonrası var. Türkiye`yi ihya etmek, Türkiye`ye hizmet etmek, artık gençlerin yüzünü güldürmek.”

CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk`ün 19 Mayıs`ta yaktığı ateşin halkın kalbinde de yandığını ve o ateşin ülkenin işgaline karşı başkaldırıya dönüştüğünü belirtti. Ömür, 31 Mart seçimlerinde milletin; ulusal egemenlikten ve bağımsızlıktan yana güçlü iradesini açık bir şekilde gösterdiğini belirterek, “Bugün Türkiye`nin birinci partisi olmanın sorumluluğu ve artık bu ülkenin istiklalini kurtarmanın bir zorunluluk haline gelmiş olduğunun bilinciyle bir önceki dönemde Türkiye`de ve Mersin`de yerel yönetimlerde gösterdiğimiz başarıyı daha yukarı seviyelere taşıyacağız” diye konuştu.

 


 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA