19 Ekim 2025 Pazar

13:01   MERSIN’DE CHP KONGRESI: GÜNEŞLI GÜNLERE UMUT MESAJı   09:50   MAHKEMEDEN CHP KONGRESI İÇIN DURDURMA TALEBI: GÖZLER YSK’DA!   09:40   TARSUS’UN YAYLALARıNDA SU SEVINCI: MESKİ’DEN 2.050 METRELIK HAYAT HATTı   22:13   BOŞ TENCERELER KONUŞTU, KADıNLAR AYAĞA KALKTı: CHP MERSIN’DEN YOKSULLUĞA SERT TEPKI   15:12   YENIŞEHIR BELEDIYESI 2. AKDENIZ BIENALI’NE EV SAHIPLIĞI YAPıYOR   15:10   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN SOKAK HAYVANLARı İÇIN “DOĞAL YAŞAM ALANı” PROJESI    13:58   AK PARTI’YE GEÇECEĞI IDDIA EDILEN BURCU KÖKSAL: BULUNDUĞUM YERDEYIM, HIÇBIR YERE GITMIYORUM   13:57   SINEMA SALONLARıNDA BU HAFTA: 8 YENI FILM VIZYONA GIRECEK   13:56   KONGREYE SAATLER KALA ÇAĞATAY GÜÇ IL BAŞKANLıĞı ADAYLıĞıNı AÇıKLADı   13:53   CAN HOLDING’E YENI OPERASYON... KENAN TEKDAĞ VE ŞAKIR CAN’ıN DA ARALARıNDA BULUNDUĞU 36 ISIM HAKKıNDA GÖZALTı KARARı VERILDI   09:45   MERSIN’DE SANATıN YENI SESI: BÜYÜKŞEHIR’DEN ODA ORKESTRASı ATAĞı   08:22   AYM’DEN GEZI DAVASı İÇIN HAK İHLALI TESPITI: “ADIL YARGıLANMA HAKKı YOK SAYıLDı”   18:50   TOROSLAR’DA 2026 VIZYONU: 3.8 MILYARLıK BÜTÇEYLE DÖNÜŞÜM BAŞLıYOR!   16:14   AKDENIZ’IN IŞıĞı, TARSUS’UN KALBINDE YANDı   16:09   “MEDENI HAKLAR REHBERI” PROJESI İLE ADALETE ERIŞIM GÜÇLENIYOR   16:07   MILLETVEKILI ALI BOZAN: BU SALDıRıNıN SORUMLUSU, BU ÜLKENIN BARıŞıNA ALÇAKÇA SALDıRANLARDıR.   16:06   AYŞEGÜL DOĞAN’DAN DERVIŞOĞLU’NA TEPKI   16:05   NARIN GÜRAN CINAYETI DAVASı’NDA YENI GELIŞME   11:53   BAŞKAN BAŞ’TAN KHK YÜRÜYÜŞÜNE NET DESTEK: “EKMEĞIYLE OYNANAN HER EMEKÇI İÇIN BURADAYıZ!”   10:40   BAŞKAN BOLTAÇ: “BIR KADıN ÜRETIRSE, BIR ŞEHIR BÜYÜR, BIR ÜLKE GÜÇLENIR”  
 
     
   

Mezitli Belediyesi Şehir Hastanesi servisi saatinde değişiklik


Mersin Şehir Hastanesi’nin uzak olması nedeniyle Mezitli Belediyesi tarafından başlatılan servis uygulaması saati değiştirildi. Daha önce 07.20 olarak belirlenen hareket saati vatandaşlar tarafından gelen talep üzerine saat 08.00’e alındı.

 

Tarih : 30 Mayıs 2019 Perşembe 11:47   Okunma : 3063

Mersin Şehir Hastanesi’nin uzak olması nedeniyle Mezitli Belediyesi tarafından başlatılan servis uygulaması saati değiştirildi. Daha önce 07.20 olarak belirlenen hareket saati vatandaşlar tarafından gelen talep üzerine saat 08.00’e alındı. Servisin 30 dakika gibi bir sürede Mersin Şehir Hastanesine ulaştığına dikkat çeken vatandaşlar, “Hastaneye ulaştıktan sonra bir saati aşkın süre muayene için beklemek durumunda kalıyorduk. Doktorlar ancak 9.00’dan sonra hasta kabul etmeye başlıyorlar” dedi. Servis saatinin mesai saatine denk gelmesi nedeniyle hastalardan çok Mersin Şehir Hastanesi çalışanlarının yararlandığını ifade eden vatandaşlar, “Servise binmek için geldiğimiz zaman hastane de çalışan personelin koltuklarını doldurduğunu ve biz hastalara yer kalmadığını üzülerek görüyorduk. Oysa belediyemiz bu servisi sadece hastalar ve hasta yakınları yararlansın diye koymuştu. Kurumlar kendi çalışanları için servis koyarlar. İyi niyetli olarak başlatılan bu hizmetin farklı amaçlarla kullanılmaması ve muayene saatine denk gelmemesi nedeniyle bu saatin değişmesini istedik. Belediye yetkililerimiz de bu talebimize olumlu yanıt verdi. Başta Başkanımız Neşet Tarhan olmak üzere tüm belediye personeline teşekkür ederiz” diye konuştu.

HALKIMIZIN TALEPLERİ DOĞRULTUSUNDA İLERLİYORUZ

Mersin Şehir Hastanesi’nin Mezitli ilçesine uzak olması, hastaneye gidecek vatandaşları zorlarken, esnaf ziyareti sırasında bir vatandaştan gelen talebi değerlendirerek servis hizmetini başlattıklarını ifade eden Mezitli Belediyesi Başkanı Neşet Tarhan, “Yaklaşık 6 aydır Mezitli Belediyesi eski ana hizmet binası önünden kalkan servis aracı, hiçbir durakta durmadan vatandaşları Çağdaşkent Mahallesi’ndeki Şehir Hastanesi’ne taşıyor. Tüm toplu taşıma araçlarının yarısı kadar bir sürede hastaneye ulaşan vatandaşlar, uygulamadan son derece memnun kaldı. Halkçı bir belediyecilik anlayışımız gereği tüm hizmetleri halkımızın talepleri doğrultusunda şekillendiriyoruz. Vatandaşımızın talebi ile ücretsiz sunduğumuz bu hizmetten daha sağlıklı şekilde yararlanabilmeleri için servis saatinde değişikliğe gittik. Bundan sonra da talepler doğrultusunda önümüzdeki süreç için başka çözüm yolları üretebiliriz. Hastane personelinin servis istemlerini mensup oldukları memur ve işçi sendikaları ile kurumlarına iletmeleri gerekir” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  mezitli, belediyesi, geri, dönüşüm.parkı, kitap dostu, şehir hastanesi

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA