6 Mayıs 2024 Pazartesi

10:25   MERSİN BELEDİYESİ`NDEN ÇOCUKLARA TEKNOLOJİ ATÖLYESİ   10:06   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN TRAFİK DENETİMİ   01:16   HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ`NDEN “HÜT” ADLI GRUP İLE İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ   15:01   ALİ YERLİKAYA: "1 MAYIS`TA POLİSLERİMİZE TAŞLI SOPALI SALDIRAN 12 ŞÜPHELİ DE BUGÜN YAKALANDI"   15:01   AYLİN NAZLIAKA, AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞININ FAALİYETLERİNİ DEĞERLENDİRDİ   13:36   ÖZGÜR ÖZEL`DEN HIDIRELLEZ MESAJI: "BAHARIN MÜJDECİSİ HIDIRELLEZ`İN ÜLKEMİZE BARIŞ, HUZUR, SAĞLIK VE MUTLULUK GETİRMESİNİ DİLİYORUM"   12:06   VEHBİ BAKIRLIOĞLU: "CANLI HAYVAN VE ET İTHALATI REKORA DOĞRU KOŞUYOR"   10:19   YAZAR İPEK ONGUN, MERSİNLİ SEVENLERİYLE BULUŞTU   09:48   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN TARIM SEKTÖRÜNDE ÇALIŞAN KADINLARIN SOSYAL GÜVENLİK PRİMLERİNİN DEVLET TARAFINDAN KARŞILANMASI İÇİN KANUN TEKLİFİ   09:29   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ‘YEŞİL DÖNÜŞÜM MERKEZİ` KURMAYA HAZIRLANIYOR   09:27   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ, OLUMSUZ HAVA KOŞULLARINA KARŞI SAHADAYDI    15:08   EĞİTİM-SEN KADIN MECLİSİ: “YENİ MÜFREDAT, SORGULAMAYAN, İTAATKAR BİREYLER YETİŞTİRMEYİ AMAÇLAMAKTADIR”   14:15   ÖZEL, KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİNİN DETAYLARINI ANLATTI   13:39   MANSUR YAVAŞ, ÖZEL VE ERDOĞAN GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   12:52   1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇIKMAK İSTERKEN GÖZALTINA ALINAN 65 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ   12:49   ÖZGÜR ÖZEL, PİYADE ASTSUBAY KIDEMLİ ÇAVUŞ GÖÇMEN`İN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ   09:48   MERSİN BELEDİYESİ`NDEN ORTOPEDİK ENGELLİLERE YÖNELİK BOCCE TURNUVASI   09:35   MECLİS`İN SORU ÖNERGESİ KARNESİ... MUHALEFETİN SORULARI YANITSIZ KALDI   09:32   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN DİLENCİ OPERASYONU   08:26   İLİÇ`TE İKİ MADENCİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI  
 
     
   

Özel Basut Eğitim Kurumları Çocuklar ve Ailelerini Boyama Şenliğinde Ağırladı..


Batman’ın ardından Mersin’de de eğitim vermeye başlayan Özel Basut Eğitim Kurumları düzenlediği Boyama Şenliğinde anaokulu çağındaki çocukları ve ailelerini ağırladı, çocukların yaptıkları resimler yarıştırıldı ve okulun eğitim yöntemleri, teknolojileri hakkında bilgi verildi.

 

Tarih : 19 Nisan 2017 Çarşamba 02:33   Okunma : 2516

Batman’ın ardından Mersin’de de eğitim vermeye başlayan Özel Basut Eğitim Kurumları düzenlediği Boyama Şenliğinde anaokulu çağındaki çocukları ve ailelerini ağırladı, çocukların yaptıkları resimler yarıştırıldı ve okulun eğitim yöntemleri, teknolojileri hakkında bilgi verildi. Okul müdürü Kemal Pekgöz “Çocuklarınızın geleceğe daha güvenli ve emin adımlarla yelken açabilmesi için gerekenleri biliyor ve bu gereklilikleri yerine getiriyoruz. Sayısal ve sözel eğitimlerin yanı sıra öğrencilerin ihtiyaç duyduğu sosyal ve spor aktivitelerini öne çıkarmaya çabalamaktayız. Böylece öğrencilerimiz derslerde daha motive ve moralleri yüksek bir şekilde eğitim almakta. Uzman eğitim ekibimiz konuyu dikkatle takip ve idare etmektedir. Binamızın yanında bulunan iki adet kapalı spor kompleksi öğrencilerimizin daima hizmetinde. Ufuklarını açık tutmak ve kabiliyetlerini buna göre geliştirmek için en iyisini onlara sunuyoruz” dedi.

Resim yarışması sonrasında okul müdürü Kemal Pekgöz tarafından dereceye giren minik öğrencilere ödülleri dağıtıldı. Kemal Pekgöz konuşmasında Basut Eğitim Kurumları’nın geçmişinden de bahsetti: “Özel Basut Eğitim Kurumları 1991 yılında Batman’da hizmet vermeye başladı. 26 yıllık bir deneyimin ardından Mersin’de bir senede inşaasını tamamlayıp hizmet vermeye başladık. 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Döneminde farkımızı ortaya koyacak işler yapmaya çalıştık, ayrıca bu yılın başında düzenlediğimiz kayıt kampanyalarını halen devam ettirmekteyiz. Öğrencilerimizi baskıcı ve klişe bir eğitime değil; yeteneklerine göre resim, müzik, tiyatro ve spor gibi farklı dallarda eğitimlere tabii tutuyoruz; ezberci bir eğitim sistemiyle değil; yapıcı olan, sıkıcı olmayan bir eğitimi hedefliyoruz.

REFORMİST, İLERİCİ EĞİTİM VERİLİYOR

Özel Basut Eğitim Kurumları’nda 1. sınıf öğretmenliği yapan Salim Doğan düzenlenen Boyama Şenliği ve okulun genel portföysü hakkında konuştu: “Düzenlenen bu etkinlik Basut Kurumları açısından henüz bir başlangıç, devam edecek bir etkinlik takvimimiz var. Bu etkinliklerle hem öğrencilerimizi motive etmek, hem ailelere kendimizi daha yakından tanıtmak amacındayız. Yetenekli öğrencilerimiz var, onların yeteneklerini okulumuz açığa çıkarmak ve sergilemek için böylesi etkinlikleri sürdürecek. Spor, müzik ve resim dışında yabancı dil konusunda Basut Eğitim Kurumları’nın kalitesine güvenilebilir. Öğrencilerimize sıkmadan, yormadan, onların anlayabileceği seviyede en iyi altyapıyı oluşturuyoruz.”

Boyama Şenliğinde yarışmada dereceye giren Cemre Erçetin, Dilay Arslan, Mine Buğlem Yalçın’a Basut Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Basut tarafından ödülleri takdim edildi. İrem Dirik, Ali Mert Açık ve Güney Işık isimli öğrencilere de mansiyon ödülleri verildi.


 

 

Paylaş :
Etiketler :  özel basut eğitim kurumları, boyama şenliği, milli eğitim, mersin, batman.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA