19 Temmuz 2025 Cumartesi

20:28   GÜLNAR KıRSALıNDA ULAŞıMıN KALITESI BÜYÜKŞEHIR İLE ARTıYOR   19:25   TOROSLAR’DA PARKLAR DAHA CANLı, YEŞIL ALANLAR DAHA TEMIZ   19:19   TBMM GENEL KURULU’NDA AK PARTILI VARANK ILE CHP’LI BAŞARıR ARASıNDA "AYı" TARTıŞMASı   19:16   BÜYÜKŞEHIR’IN ÜCRETSIZ YÜZME KURSLARıYLA MERSIN’DE YÜZME BILMEYEN KALMAYACAK   22:26   TBMM GENEL KURULU’NDA "LGS" TARTıŞMASı...CHP’LI BAŞARıR: GÖREVDEN ALıNAN BILIŞIM SORUMLUSUNUN 2022’DE ÇOCUĞU DA TÜM SORULARı TAM YAPMıŞ   22:15   KAMU IŞÇILERI, İSTANBUL’DA SES YÜKSELTTI: “İŞÇILERIN BIRLIĞI SERMAYEYI YENECEK”   22:15   EKREM İMAMOĞLU: TERÖRÜN BITMESI ADıNA BAŞLATıLAN SÜREÇ, MILLETLE BIRLIKTE YAPıLMALıDıR   21:47   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: MEMURLAR, DOĞUMDAN ITIBAREN ILK ÖĞRETIM ÇAĞıNA BAŞLAYANA KADAR YARı ZAMANLı ÇALıŞABILECEK   20:35   TBB HEYETI, SAVUNMA HAKKı IÇIN AVUKATı TUTUKLU BULUNAN İMAMOĞLU’NUN KARAR DURUŞMASıNA KATıLDı   19:05   ZEYDAN KARALAR: "BEN IYIYIM, HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNÜN OLDUĞU GÜNLER ÖZLEMIYLE..."   19:03   TBMM ZIRAI DON KOMISYONU DEĞERLENDIRME TOPLANTıSı... CHP’LI GÜRER: "NISAN AYıNDA YAŞANAN BIR DONA KASıM AYıNDA VERECEĞINIZ DESTEĞIN ARTıSı OLMAZ"   18:59   TBB BAŞKANı SAĞKAN, SILIVRI’DE EKREM İMAMOĞLU VE ZEYDAN KARALAR’ı ZIYARET ETTI   18:55   CHP’LI EMIR : TÜRKIYE’NIN FAILI MEÇHULLERLE ANıLAN BEYAZ TOROSLAR YERINE BARıŞLA, ADALETLE ANıLMASı GEREKIYOR   18:46   CHP’DEN KONGRE KARARı!   16:56   İMRALı HEYETI, ÖZGÜR ÖZEL ILE GÖRÜŞTÜ...   15:39   YENI ÖMERLI MAHALLESI’NDE YOL VE KALDıRıM ÇALıŞMALARı TAMAMLANDı   15:34   MERSIN BAROSU BAŞKANı ÖZDEMIR, İMAMOĞLU DURUŞMASıNA KATıLDı   11:36   BÜYÜKŞEHIR’IN SULAMA BORUSU DESTEĞIYLE ÜRETICI SUSUZ KALMıYOR   11:08   CUMHURBAŞKANLıĞı’NDA KAMU IŞÇILERININ BEKLEDIĞI ZAM GÖRÜŞMESI... TÜRK-İŞ, RESMI OLMAYAN YÜZDE 22’LIK TEKLIFI KABUL ETMEDI   10:28   EMEP GENEL BAŞKANı ASLAN: "TÜRK-İŞ YÖNETIMI, IŞÇININ GREV TALEBINE KULAK VERMEK YERINE, TARIHI ERTELEYEREK HÜKÜMETIN GÖNLÜNÜ HOŞ TUTUYOR"  
 
     
   

Baro Başkanı Yeşilboğaz: “Adalet Ve Hukuk, Toplumsal Barışın Temelidir”


Denizli Barosu Başkanı Av. Müjdat İlhan, Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz’ı makamında ziyaret etti.

 

Tarih : 3 Kasım 2019 Pazar 07:47   Okunma : 1614

Denizli Barosu Başkanı Av. Müjdat İlhan, Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz’ı makamında ziyaret etti. Baro Başkanları,  avukatlık mesleğinin ve hukuk devletinin yaşaması için, mesleki dayanışmanın önemine vurgu yapı.

Ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade eden Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz,  “Tüm taleplerimiz ve mücadelemiz; mesleğimizin, meslektaşlarımızın, toplumsal sorunların çözümü ve hakkını savunmakla yükümlü olduğumuz vatandaşlarımız içindir. Adalet ve hukuk, toplumsal barışın temelidir. Bu temel ancak baroların dayanışması ile mümkün olacaktır” diye konuştu. 

Denizli Barosu Başkanı Av. Müjdat İlhan ise, Mersin Barosu ile sergiledikleri dayanışmaya örneğini tüm baroların göstermesi gerektiğini belirtti.

Paylaş :
Etiketler :  BİLGİN YEŞİLBOĞAZ, MERSİN BAROSU, DENİZLİ BAROSU

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA