25 Nisan 2024 Perşembe

16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”   12:02   ÇORLU DAVASI`NDA HAPİS CEZASI VERİLEN TCDD YÖNETİCİSİ 4 SANIK TUTUKLANDI   11:08   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, MAKBULE VE MEHMET ÇİFTİNİN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI   10:47   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN TAŞOVA BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI: 32 MİLYON 715 BİN 775 LİRA   10:33   AKP`DEN DEM PARTİ`YE GEÇEN KARAKOÇAN BELEDİYESİ`NİN 88 MİLYON TL BORCU OLDUĞU AÇIKLANDI   10:15   ODTÜ ÖĞRENCİLERİNİN REKTÖRLÜK ÖNÜNDEKİ OTURMA EYLEMİNE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI GÜNER`DEN DESTEK   10:13   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "YOKSULLUK GİRDABI ÇOCUKLARIMIZI EĞİTİMDEN KOPARIYOR"   10:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ÇORLU DAVASI ÖNCESİ AÇIKLAMA: “ÖLENLERİ SUÇLU, SUÇLULARI MASUM GÖSTEREN BİR KARARA KİMSE YELTENMESİN"   10:01   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, FİZİKSEL YETERLİLİK KURSLARIYLA GENÇLERİ SINAVA HAZIRLIYOR    09:25   TARSUS`TA “SANAT GÜZELLEŞTİRİR" KARMA RESİM SERGİSİ   09:23   İSİAS OTEL DAVASI... ACILI BABADAN MAHKEME HEYETİNE ÇAĞRI: "DEVLET GÖREVLİLERİNİN DE BU DAVA DOSYASINA DAHİL EDİLMESİ GEREKİR"   23:21   DENİZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAŞI 801 BİN TL"   21:29   GEZİ İÇİN ADALET NÖBETİ`NİN İKİNCİ YIL DÖNÜMÜNDE İZMİR`DEN ADALET ÇAĞRISI: "HUKUKSUZLUĞA SON VERİN"   20:21   İYİ PARTİ`NİN 5 OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI`NA DELEGELER, İL VE İLÇE YÖNETİCİLERİ İLE ESKİ MİLLETVEKİLLERİ DIŞINDA KATILIMCI ALINMAYACAK  
 
     
   

Büyükşehir, Kente Temiz Festival Yaşattı


Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, üç gün süren 7. Uluslararası Mersin Narenciye Festivali’nde yoğun mesai yaptı.

 

Tarih : 7 Kasım 2019 Perşembe 08:47   Okunma : 961

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, üç gün süren 7. Uluslararası Mersin Narenciye Festivali’nde yoğun mesai yaptı. Ekipler, festivale hazırlık aşamasından bitimine kadarki süreçte vatandaşa temiz bir festival yaşatmak için özveriyle çalıştı. Büyükşehir Belediyesi peyzaj mimarlarının göz dolduran stant süslemeleri ise vatandaşlardan tam not aldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ve Mersin Ticaret Borsası koordinesinde bu yıl 7’ncisi düzenlenen Uluslararası Mersin Narenciye Festivali, vatandaşlara karnaval gibi festival yaşattı. Festival için yoğun mesai yapan Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, hem peyzaj düzenlemeleriyle hem de festival sürecinde yaptıkları temizlik çalışmalarıyla göz doldurdu.

Figürler büyük beğeni topladı

Adnan Menderes Bulvarı Galatarasay Meydanı ile Babil Kavşağı arasındaki70 dönümlük alanda gerçekleşen Narenciye Festivali’nde başta çocuklar olmak üzere her yaştan vatandaşın büyük beğenisini toplayan süslemeler için 100 ton narenciye kullanıldı. 10’u mobil toplam 30 figürün yer aldığı festivalde narenciyenin başkenti Mersin’den dünyaya narenciye ürünleri tanıtıldı. Kurulan stantlarda başta narenciye ürünleri olmak üzere çeşitli tanıtımlar yapılırken, festivali dolaşan vatandaşlar dolu dolu bir hafta sonu geçirdi.Festivalde birbirinden güzel içerikli stantlar arasında en göz dolduran stant Büyükşehir Belediyesi’nin standı oldu.

Büyükşehir standı narenciye renkleri ile bezendi

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’ndaki peyzaj mimarlarının tasarladığı, narenciye ve mevsimlik çiçeklerden oluşan peyzaj süslemesinin yer aldığı stant göz doldurdu.

Standa akın eden vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’nin sunduğu çeşitli ikramlardan memnun kaldı. Renkli konseptiyle festivale canlılık katan Büyükşehir Belediyesi’nin standında vatandaşlara 1000 adet limon fidanı, 4 ton limon ve mandalina, anahtarlık, bez çanta ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Özveriyle çalışan ekipler kente temiz bir festival yaşattı

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in kadın istihdamına verdiği önemle işe alınan 100 kadın personelin de aralarında bulunduğu Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nda görevli 152 kişilik ekip, festival hazırlık öncesinden bitimine kadar büyük bir titizlikle çalıştı. Adnan Menderes Bulvarı Galatarasay Meydanı ile Babil Kavşağı arasındaki 70 dönümlük alanı festivale hazırlayan ekipler, 10 gün boyunca aktif bir çalışma gerçekleştirdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA