4 Mayıs 2024 Cumartesi

15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ CHP`Yİ ZİYARET ETTİ   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   14:42   YAŞAR KEMAL PARKI YENİLENİYOR   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR   12:18   CHP’Lİ YILMAZ’DAN 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ MESAJI   12:16   UTKU ÇAKIRÖZER, NİSAN AYI BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU`NU AÇIKLADI   11:46   BORCUNU ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN SUYU KESİLEN KADİRLİLİ ÇİFTÇİ: "BİZ KÖYLÜYÜZ BENİM HİÇBİR ŞEYİM YOK BENİM"   11:33   ÖMER FETHİ GÜRER, KIRMIZI ET ÜRETİMİNDEKİ FARKLI RAKAMLARA DİKKAT ÇEKTİ: ``557 BİN TON FAZLA KIRMIZI ET ÜRETİMİ NASIL OLUŞTU?``   11:20   ÇHD: TAKSİM YASAĞINA KARŞI ÇIKAN 47 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI   11:13   ÖZGÜR ÖZEL: "GAZETECİLERİN HABERLERİ NEDENİYLE CEZAEVİNDE OLMAYACAKLARI BİR ÜLKEYİ SAĞLAMAK İÇİN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"   11:06   KENT LOKANTASI ÖNÜNDE SIRA BEKLEYEN VATANDAŞLAR: ``KİMİ ISTAKOZ, KİMİ MANDA YOĞURDU YİYOR... BİZ BOL BOL BETON ÜRETTİK TÜRKİYE`DE...   10:56   ATEŞ, TAVUK ÜRÜNLERİ İHRACATINA GETİRİLEN KISITLAMAYI ELEŞTİRDİ: "YÜKSEK TAVUK ETİ FİYATININ SEBEBİ İHRACAT DEĞİL, İKTİDARIN YANLIŞ TARIM POLİTİKALARI"   10:56   UZMANLARDAN UYARI: "ÇOCUKLARINIZI SOSYAL MEDYADA MALZEME HALİNE GETİRMEYİN, MAHREMİYETLERİNİ İHLAL ETMEYİN"  
 
     
   

Karaduvar Ve Karacailyas Sahilleri, Hak Ettiği Değere Kavuşacak


Mersin Büyükşehir Belediyesi, hem fiziki hem de görsel açıdan yenilenmesi gerektiğini düşündüğü bölgelere hizmet götürmek için çalışmaya devam ediyor.

 

Tarih : 6 Aralık 2019 Cuma 16:42   Okunma : 1424

Mersin Büyükşehir Belediyesi, hem fiziki hem de görsel açıdan yenilenmesi gerektiğini düşündüğü bölgelere hizmet götürmek için çalışmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Haydar Ali Ulusoy, teknik koordinatör, daire başkanları, meclis üyeleri, ilgili müdürler ve teknik personelle, Karaduvar ve Karacailyas sahillerinde yerinde inceleme ve saha çalışması yaparak, bölgeyi görsel ve fiziki açıdan geliştirecek fikirleri değerlendirdi.

Muhtarlar ve vatandaşlardan alınan istek ve talepler ile ihtiyaçlar doğrultusunda öncelikler belirlenerek, yapılacak hizmetler Büyükşehir’in çalışma programına alındı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, hem fiziki hem de görsel açıdan yenilenmesi gerektiğini düşündüğü bölgelere hizmet götürmek için çalışmalara devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Haydar Ali Ulusoy, Teknik Koordinatör Seda Şahin, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Duygu Canova, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Göher Şahin, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Hüsnü Öz, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Bülent Halisdemir, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı SerdalGökayaz, meclis üyeleri, ilgili müdürler ve teknik personel, Karaduvar ve Karacailyassahillerinde yerinde inceleme ve saha çalışması yaparak, bölgeyi görsel ve fiziki açıdan geliştirecek fikirleri değerlendirdi.

Karaduvar ve Karacailyas sahilleri yerinde incelendi

Muhtarlar ve vatandaşlarla yapılan görüşmeler doğrultusunda, alınan istek ve talepler ile Karaduvar ve Karacailyas sahilindeki ihtiyaçlar belirlendi. Küçük dokunuşlarla daha estetik bir görünüme kavuşturulacak bölgede, balık pazarı ve özellikle yaz aylarında yoğunlaşan restoranların bulunduğu sahil şeridinde saha çalışması yapılarak, birçok alanda daha güzel bir görünüme kavuşması için istişare gerçekleştirildi.

Doğu sahilini canlandırmak için saha çalışmaları devam edecek

Yaz aylarında Büyükşehir ekipleri, sahilleri canlandırma çalışmaları kapsamında, ilk olarak Karaduvar sahilindeki dağınık halde bulunan büyük kayaları düzenli hale getirdi. Plaj kumunu da düzenleyerek, vatandaşlar için temiz bir hale getiren ekipler, hizmetlerin devamı için saha çalışmaları yapıyor.

Karaduvar ve Karacailyas sahillerinin uzun yıllardan bu yana imar ve yetki tartışmalarından kaynaklı olarak atıl durumda bırakıldığına dikkat çeken muhtarlar ise yapılacak çalışmaların hem bölge sakinleri için hem de turistik anlamda önem taşıdığına dikkat çekiyor.

Paylaş :
Etiketler :  MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYESİ.VAHAP SEÇER, KARADUVAR, KARACAİLYAS

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA