4 Haziran 2024 Salı

16:24   MEZITLI BELEDIYESI YOL BAKıM ÇALıŞMALARıNDA HıZıNı KESMIYOR!   14:37   HAKKARI BELEDIYESI’NE KAYYıM ATANMASıNA BIR TEPKI DE ÖZGÜR ÖZEL’DEN GELDI   14:24   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı ADEM: “MARKET RAFLARıNDA YAŞANAN ENFLASYONLA TÜİK`IN ENFLASYON RAKAMLARı BIRBIRINI TUTMUYOR”   14:13   TARSUS’DA KÖY HALKıNıN YOL ÇILESI SONA ERIYOR   14:07   AKDENIZ BELEDIYESI EŞ BAŞKANLARDAN “KAYYıM UYGULAMASıNA” TEPKI   13:24   BIRLEŞMIŞ MILLETLER`DEN `SUDAN` ÇAĞRıSı   13:19   DEM PARTI`DEN KAYYUM ATANMASıNA TEPKI   13:11   KA-DER VE MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ‘KADıN MUHTARLAR ETKINLIĞI’   13:04   BAŞKAN ULAŞ YıLMAZ’DAN MEZITLI’NIN SEVILEN İSMI BÜNYAMIN ÖNEL AILESINE BAŞSAĞLıĞı MESAJı   12:58   MSK ŞAMPIYONLUK SEVINCINI TARAFTARLARLA KUTLADı   12:09   HAKKARI’DE KAYYıM ATAMASı SONRASı DEM PARTI MERKEZ YÜRÜTME KURULU ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDı   11:13   SON DAKİKA! HAKKARI BELEDIYESI`NE KAYYıM ATANDı   10:53   ÇIN VE İNGILTERE ARASıNDA CASUS KRIZI   10:36   HATAY`DA 17 YAŞıNDAKI DEPREMZEDE ÇOCUĞUN İSTISMARı HAKKıNDA AILE VE SOSYAL HIZMETLER BAKANLıĞı`NDAN AÇıKLAMA GELDI   09:35   MESKİ, ENTEGRE YÖNETIM SISTEMI 1. GÖZETIM DıŞ TETKIKI`NI BAŞARıYLA GEÇTI   09:18   HAKKARI`DE 10 GÜN SÜREYLE TOPLANTı, YÜRÜYÜŞ VE HER TÜRLÜ PROTESTO EYLEMI YASAKLANDı   08:53   SON DAKİKA! HAKKARI BELEDIYE EŞ BAŞKANı MEHMET SıDDıK AKıŞ VAN`DA GÖZALTıNA ALıNDı   17:29   RIZE`DE ``ÇAY MITINGI``NE KATıLAN ÜRETICILERINDEN ÇAĞRı: ``YAŞ ÇAY ALıM FIYATı EN AZ 25 TL OLMALı``   17:21   ÖZGÜR ÖZEL: "BELEDIYELER BIRLIĞI`NDE 14 YÖNETICIDEN 8`INI CHP ALACAK 6`SıNı DIĞER PARTILERE VERECEK"   16:33   RIZE’DE ÜRETICININ TALEBI: "ÇAY KANUNU ÇıKARıLSıN"  
 
     
   

Büyükşehir, Selin İzlerini Silmeye Devam Ediyor


Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, Mersin İdman Yurdu Meydanı’nda sel ve taşkınlardan dolayı yerlerinden kayan kayaların düzenlemesini yapıyor. Ekipler büyük iş makineleriyle yaptıkları çalışmalar ile kayaları eski yerlerine yerleştiriyor.

 

Tarih : 13 Şubat 2020 Perşembe 23:50   Okunma : 1975

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yaşanan sel ve taşkınların ardından sıkıntı yaşanan bölgelere müdahale etmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, Mersin İdman Yurdu Meydanı’nda sel ve taşkınlardan dolayı yerlerinden kayan kayaların düzenlemesini yapıyor.

Ekipler, büyük iş makineleriyle yaptıkları çalışmalar ile kayaları eski yerlerine yerleştiriyor. 3 gündür hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdüren ekipler, bozulan baksların da düzenlemesini yapıyor.

Kent genelinde yaşanan sel ve taşkınların ardından Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin sıkıntı yaşanan bölgelere müdahalesi sürüyor ve selin izleri silinmeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, Mersin İdman Yurdu Meydanı’nda sel ve taşkınlardan dolayı yerlerinden kayan kayaların düzenlemesini yapıyor. Ekipler büyük iş makineleriyle yaptıkları çalışmalar ile kayaları eski yerlerine yerleştiriyor.

Dalgalardan dolayı denizin içine giren kayaların düzenlemesini yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kayaları tekrar eski yerine yerleştiriyor.

Çalışmalar hafta başında tamamlanmış olacak

3 gündür hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdüren ekipler, bu hafta başında çalışmaları tamamlamayı planlıyor.

2 ekskavatör ve 1 tır ile çalışmalarını sürdüren 6 kişilik ekip, tüm hızıyla sorunları ortadan kaldırmaya ve kayaların düzenlemesini yapmaya devam ediyor. Ekipler, bozulan baksların da düzenlemesini yapıyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA