28 Mart 2024 Perşembe

15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR  
 
     
   

OSB Bölge Müdürleri MTOSB’de buluştu


Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Denetim Kurulu Üyesi Sabri Tekli’nin daveti üzerine Mersin’e gelen OSB Bölge Müdürleri fikir alışverişinde bulundular.

 

Tarih : 15 Mart 2020 Pazar 10:22   Okunma : 4970

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Denetim Kurulu Üyesi Sabri Tekli’nin daveti üzerine Mersin’e gelen OSB Bölge Müdürleri fikir alışverişinde bulundular.

Aynı zamanda OSBÜK Denetim Kurulu Üyesi olan Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya MTOSB Yönetim Kurulu Üyeleri Halit Altun, Kürşat Haddat, Aksaray OSB Bölge Müdürü Ayhan Ermiş, Bölge Müdür Yardımcısı Berat Akyürek, Amasya OSB Bölge Müdürü Yakup Sarıcaoğlu, Merzifon OSB Bölge Müdürü Hasbi Altuntaş, Silifke OSB Bölge Müdürü Ali Kıl, Tarsus OSB Bölge Müdürü Caner Özcan, Mersin Tarsus OSB Bölge Müdürü Halil Yılmaz, Bölge Müdür Yardımcıları Hasan Çay, Pınar Özal Kanık katıldı.

SORUNLAR MASAYA YATIRILDI

Yapılan toplantıda Sabri Tekli’ye bağlı olan OSB’lerin bölge müdürleri birbirlerini tanıyarak fikir alışverişinde bulundular. OSB’lerde yaşanan sorunların tek tek masaya yatırıldığı toplantıda, yasal düzenlemeler anlatılarak sorunlara çözüm önerileri getirildi. Ayrıca bölge müdürlüklerinin yaşadığı genel sorunlar not edilerek OSBÜK yönetimine sunulması kararlaştırıldı. Toplantı daha sonra Mersin Tarsus OSB’nin tanıtıldığı sunum ile devam etti.

LİSEDE İNCELEMELERDE BULUNDULAR

Yapılan toplantının ardından MTOSB Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden heyet burada öğrencilerden yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Atölyeleri gezen heyet öğrenciler tarafından üretilen ürünleri tek tek incelerken, laboratuvarlarda yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler aldılar. R3D3 Robot takımı öğrencileri ile bir araya gelen heyet robotik kodlama ile ilgili öğrencilere çeşitli sorular sordular.

‘ARANAN ELEMANLAR YETİŞTİRİYORUZ’

OSBÜK Denetim Kurulu Üyesi Sabri Tekli burada yaptığı konuşmada, ‘Biz 2011 yılında 120 öğrenci ve 15 öğretmen ile başladığımız yolculuğumuza 1174 öğrenci ve 62 öğretmen ile devam ediyoruz. Okulumuz bu güne kadar 610 mezun verdi. Ara eleman yetiştirmek için çıktığımız yolda, bakanlıklarımızdan aldığımız destek ve güç ile ‘aranan elemanlar’ yetiştirme noktasına ulaştık. Bugün okulumuzdan mezun olan gençlerimiz fabrikalarımızda rahatlıkla iş bulabiliyorlar. Burada verdiğimiz eğitim sadece müfredatın bizlere öngördüğü eğitim değil, gençlerimizin gelecekte iş hayatında nasıl başarılı olabilecekleri ile alakalı da bir eğitim. Onları fabrikalarımızda aranan personeller haline getirmenin gayretindeyiz’ dedi.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  OSB BÖLGE MÜDÜRLERİ MTOSB’DE BULUŞTU, OSBÜK, R3D3 ROBOT TAKIMI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA