10 Haziran 2024 Pazartesi

16:11   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN, AYŞE ATEŞ İLE GÖRÜŞECEK   15:16   ALI MAHIR BAŞARıR: "JETGILLER AILEMIZ BÜYÜYOR. SAĞLıK BAKANı, KALIBRASYON UÇAĞıYLA SEYAHAT ETMIŞ"   15:07   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ İLK NIKAHıNı KıYDı    15:05   AYŞE ATEŞ, ÖZGÜR ÖZEL İLE BIR ARAYA GELDI   14:13   CHP`LI DEMIR: “EMEKLI YıLı ILAN EDILEN 2024`TE EMEKLILER İŞKUR KUYRUĞUNDA”   13:54   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT`TEN GEÇICI HAYVAN BAKıMEVI VE REHABILITASYON MERKEZI`NDE İNCELEME   13:49   H.K.G. DAVASıNDA SAVCıLıK BOZMA İLAMıNA UYULMASı YÖNÜNDE MÜTALAA VERDI   13:06   EMNIYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ`NDEN KURBAN DOLANDıRıCıLARıNA KARŞı UYARı   12:50   BENNY GANTZ İSRAIL`IN SAVAŞ KABINESI`NDEN İSTIFA ETTI...    12:42   KAYıHAN PALA`DAN SAĞLıK BAKANı KOCA`YA: "AŞı YAPTıRıLMAYARAK BULAŞıCı HASTALıKLARA KARŞı KORUMASıZ BıRAKıLAN ÇOCUKLAR IÇIN BIR EYLEM PLANı VAR MıDıR?"   11:44   MEZITLI BELEDIYESI LIONS SOSYAL MERKEZI AÇıLDı   11:30   TAŞ OCAĞı YAPıLMASı PLANLANAN HAMZABEYLI MAHALLESI’NDE ÇEVRE SORUNLARıNA KARŞı “YERYÜZÜ SOFRASı” KURULDU   10:22   ESKIŞEHIR`DE ONUR HAFTASı YÜRÜYÜŞÜNE POLIS MÜDAHALESI: 10 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   09:42   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`DEN ÇOCUKLARA UYGULAMALı DENIZ TEMIZLIĞI EĞITIMI   09:41   AVRUPA PARLAMENTOSU SEÇIMLERI TAMAMLANDı: MERKEZ SAĞ VE SOL KONUMUNU KORUDU, AŞıRı SAĞ GÜÇ KAZANDı, EURO DÜŞTÜ   09:19   SILIFKE BELEDIYESI`NDEN SıNAVA GIREN ÖĞRENCILERE VE AILELERINE DESTEK   23:13   DIYARBAKıR`DA GERGIN YÜRÜYÜŞ...   23:01   FRANSA ERKEN SEÇME GIDIYOR... MACRON AP SEÇIMLERINDE AŞıRı SAĞıN YÜKSELMESININ ARDıNDAN MECLISI FESHETTI   21:42   ALI KOÇ ÜÇÜNCÜ KEZ FENERBAHÇE BAŞKANı   17:45   YKS`NIN ÜÇÜNCÜ VE SON OTURUMU YDT SONA ERDI  
 
     
   

Büyükşehir, Korona Günlerinde Sanal Eğitimi Daha Aktif Hale Getirdi


Mersin Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz aylarda Türkiye’deki belediyeler arasında bir ilke imza atarak,“Belediye Akademisi Uzaktan Eğitim Portalı”adı verilen sistem ile hizmet içi eğitimlerin birçoğunu artık sanal ortamda vermeye başlamıştı. Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs salgını dolayısıyla bu sistemi daha aktif hale getirerek, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı 2020 yılı Hizmet İçi Eğitim Planı kapsamında yer alan eğitimleri söz konusu portalda yayınlamaya başladı.

 

Tarih : 5 Nisan 2020 Pazar 00:06   Okunma : 4064

Mersin Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz aylarda Türkiye’deki belediyeler arasında bir ilke imza atarak, “Belediye Akademisi Uzaktan Eğitim Portalı”adı verilen sistem ile hizmet içi eğitimlerin birçoğunu artık sanal ortamda vermeye başlamıştı. Türkiye’de ve dünyada etkisini gittikçe artıran Koronavirüs salgını dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi bu sistemi daha aktif hale getirerek, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı 2020 yılı Hizmet İçi Eğitim Planı kapsamında yer alan eğitimleri “Belediye Akademisi Uzaktan Eğitim Portalı”nda yayınlamaya başladı.

Portalda 4 farklı konuda eğitimler yüklü

Mart Ayı Planı Eğitimleri kapsamında, İşaret Dili Tercümanı İç Eğitmen Esra Alkan tarafından “İşaret Dili Eğitimi”, Uzman Klinik Psikolog İç Eğitmen Yücel Şavklı tarafından “Motivasyon Teknikleri Eğitimi”, İç Denetim Birimi Başkanı ve İç Eğitmen Ümit Ökten tarafından “İç Kontrol Eğitimi” ile yine İç Eğitmen Alper Özkul tarafından “İleri Office Eğitimi” Belediye Akademisi Uzaktan Eğitim Portalı’nda yayınlanmaya başlandı.

Sisteme kurumsal mail adresi ve şifre ile giriş yapılabiliyor

Büyükşehir Belediyesi Uzaktan Eğitim Portalı’nahttps://akademi.mersin.bel.tr veya akademi.mersin.bel.tr adresinden kurumsal mail adresi ve şifre ile giriş yapılıyor. Uzaktan Eğitim Portalı’na giriş yapılabilmesi için de personelin kurumsal mail ve şifrelerini kullanması gerekiyor. Kurumsal mail adresleri ve şifreleri aktif olmayan personelin de aktifleştirme işlemi için “0539 275 94 32” No’lu cep numarasına “SIFRE” yazarak mesaj göndermesi gerekiyor.

Ayrıca personel, cep telefonları ile tabletlerde Google Play veya AppStore’e“MOODLE” yazarak uygulamayı indirebiliyor. Eğitimler sisteme kaydedildiği için de canlı bağlanamayan veya dersleri kaçıran personel sisteme istedikleri zaman giriş yapıp, eğitimleri tekrar tekrar izleyebiliyor.

Tüm personelin mesleki, kişisel gelişim, mevzuat gibi konularda eğitimlerinin devam etmesi sağlanıyor

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ile Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı’nın işbirliğinde yürütülen bu portal ile Büyükşehir Belediyesi’nin tüm personelinin mesleki, kişisel gelişim, mevzuat gibi konularda eğitimlerinin devam etmesi sağlanmış oluyor.  

Uzaktan Eğitim Sistemi’nin, öğrenme zamanına çalışanın kendisinin karar vermesi, internet erişiminin olduğu her yerden eğitimlere ulaşabilmesi, bir çalışanın kendi öğrenme hızında istediği zaman, istediği kadar öğrenmesini sağlaması, eğitimlere-bilgiye tekrar tekrar ulaşılmasını sağlaması ve eğitim masraflarından tasarruf etmek gibi kurumsal faydaları bulunuyor.

Paylaş :
Etiketler :  BÜYÜKŞEHİR, KORONA GÜNLERİNDE SANAL EĞİTİMİ DAHA AKTİF HALE GETİRDİ, BELEDİYE AKADEMİSİ UZAKTAN EĞİTİM PORTALI, İŞARET DİLİ EĞİTİMİ, MOTİVASYON TEKNİKLERİ EĞİTİMİ, İÇ KONTROL EĞİTİMİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA