4 Mayıs 2024 Cumartesi

15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ CHP`Yİ ZİYARET ETTİ   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   14:42   YAŞAR KEMAL PARKI YENİLENİYOR   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR   12:18   CHP’Lİ YILMAZ’DAN 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ MESAJI   12:16   UTKU ÇAKIRÖZER, NİSAN AYI BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU`NU AÇIKLADI   11:46   BORCUNU ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN SUYU KESİLEN KADİRLİLİ ÇİFTÇİ: "BİZ KÖYLÜYÜZ BENİM HİÇBİR ŞEYİM YOK BENİM"   11:33   ÖMER FETHİ GÜRER, KIRMIZI ET ÜRETİMİNDEKİ FARKLI RAKAMLARA DİKKAT ÇEKTİ: ``557 BİN TON FAZLA KIRMIZI ET ÜRETİMİ NASIL OLUŞTU?``   11:20   ÇHD: TAKSİM YASAĞINA KARŞI ÇIKAN 47 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI   11:13   ÖZGÜR ÖZEL: "GAZETECİLERİN HABERLERİ NEDENİYLE CEZAEVİNDE OLMAYACAKLARI BİR ÜLKEYİ SAĞLAMAK İÇİN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"   11:06   KENT LOKANTASI ÖNÜNDE SIRA BEKLEYEN VATANDAŞLAR: ``KİMİ ISTAKOZ, KİMİ MANDA YOĞURDU YİYOR... BİZ BOL BOL BETON ÜRETTİK TÜRKİYE`DE...   10:56   ATEŞ, TAVUK ÜRÜNLERİ İHRACATINA GETİRİLEN KISITLAMAYI ELEŞTİRDİ: "YÜKSEK TAVUK ETİ FİYATININ SEBEBİ İHRACAT DEĞİL, İKTİDARIN YANLIŞ TARIM POLİTİKALARI"   10:56   UZMANLARDAN UYARI: "ÇOCUKLARINIZI SOSYAL MEDYADA MALZEME HALİNE GETİRMEYİN, MAHREMİYETLERİNİ İHLAL ETMEYİN"  
 
     
   

Bisiklet Kriteryumu yoğun ilgi gördü..


Silifke’de bu yıl 44.’sükutlanmakta olan Uluslararası Müzik ve Folklor Festivali etkinlikleri kapsamında Bisiklet Kriteryumudüzenlendi. Kriteryuma genç yaşlı herkes yoğun bir katılım gerçekleştirdi.

 

Tarih : 22 Mayıs 2017 Pazartesi 07:45   Okunma : 1200

Silifke’de bu yıl 44.’sükutlanmakta olan Uluslararası Müzik ve Folklor Festivali etkinlikleri kapsamında Bisiklet Kriteryumudüzenlendi. Kriteryuma genç yaşlı herkes yoğun bir katılım gerçekleştirdi.

Turkcell Güneş Saatçiliğin katkılarıyla düzenlenen bisiklet kriteryumuna yaklaşık 300 yarışmacı katıldı. Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’un Atatürk Anıt Meydanı’ndan start vererek başlattığı kriteryum, Hastane ışıkları ve Kaymakamlık Binası önünden devam edip yine başladığı noktada son buldu.Güneş Saatçiliğin balon dağıttığı yarışmalarda, halka ücretsiz olarak dondurma ikramı da yapıldı.

Turkcell Güneş Saatçilik ‘in katkılarıyla düzenlenen bisiklet kriteryumunda dereceye giren sporculara 44. yıl anısına 44çeşitli hediye verildi. Geçtiğimiz yıl yaklaşık 200 kişinin katılımıyla düzenlenen bisiklet kriteryumuna bu yıl daha fazla bir katılım gerçekleşti.

Bisiklet kriteryumuna katılan tüm vatandaşlara teşekkür edenBelediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "44 yıldır kutlanan bu festivaller sayesinde Silifke, adını Türkiye'ye olduğu gibi tüm dünyaya duyurmuştur. Silifke halkı, geçmişine sahip çıkarak bu değerlerini korumuştur. Akdeniz’in incisi olan bu güzel ilçe, tarihi dokusu ve tabii güzellikleriyle yerli ve yabancı turistlerin dikkatini çekmektedir. Festival dolayısıyla gelen konuklarımız, ilçemizin tanıtımına büyük katkı sağlamaktadırlar. Her yıl farklı bir özelliğini ve zenginliği kutladığımız festivalimizi artık Uluslararası Müzik ve Folklor Festivali olarak kutlayacağız.

Bu festivalimiz kapsamında düzenlediğimiz konserler, yarışmalar, turnuvalar, tiyatro etkinlikleri ve bisikletkriteryumu gibi daha sayabileceğimiz birçok etkinlikler yer alıyor. Bunlardan bir taneside her yıl geleneksel hale getirdiğimiz Bisiklet Kriteryumu oldu. Katılım sağlayan genç yaşlı bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Turgut, bisiklet kriteryumu sonunda sponsor olan Turkcell Güneş Saatçiliğe teşekkür belgesi vererek, katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Paylaş :
Etiketler :  silifke 44.uluslararası müzik ve folklor festivali, başkan mustafa turgut, bünyamin uçar, chp.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA